!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το επιτελείο Μητσοτάκη σταμάτησε άρον άρον δημοσκόπηση

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Το επιτελείο Μητσοτάκη σταμάτησε άρον άρον δημοσκόπηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Highlander έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:13
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:11 Εννοεις τους συμμαχους ππου ενω δημιουργησαν την κριση και μας την μετεδωσαν,δεν μας εδωσαν ουτε ενα σεντς εστω δανεικων και δεν κοιυρεωαν ουτε ενα σεντς επισης;
Αυτοι δεν ειναι συμμαχοι ειναι μαλαμα
Αυτή τη στιγμή με τη συμφωνία των Πρεσπών δημιουργούνται συνθήκες για επίτευξη σύναψης στενής συμμαχίας Ελλάδας - ΗΠΑ, ειδικά από τη στιγμή που οι Αμερικανοι έχουν δυσαρεστηθεί πάρα πολύ από τους Τούρκους και αναζητούν άλλα στηρίγματα στην περιοχή...

Άμα δουν ότι υπάρχει πιθανότητα να εκλεγεί η ΝΔ που έχει επιδείξει προκλητικά αντιαμερικανικη, ρωσόφιλη και εθνικιστική στάση τον τελευταίο καιρό, θα κάνουν το παν για να ανέβει η δημοτικότητα του Τσίπρα και να εκλεγεί ξανά, ώστε να συνεχιστεί το κτίσιμο της συμμαχίας αυτής...
Πριν δεν είχαν κάποιο λόγο ή συμφέρον να μας βοηθήσουν. Τώρα έχουν.
Προσωπικα απο 2 χρηστες διαβαζω στο διαδυκτιο για Ρωσοφιλη ΝΔ
Απο εσενα και τον Αριστο
Τον γνωριζεις ως περσονα;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:20
Highlander έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:13
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:11 Εννοεις τους συμμαχους ππου ενω δημιουργησαν την κριση και μας την μετεδωσαν,δεν μας εδωσαν ουτε ενα σεντς εστω δανεικων και δεν κοιυρεωαν ουτε ενα σεντς επισης;
Αυτοι δεν ειναι συμμαχοι ειναι μαλαμα
Αυτή τη στιγμή με τη συμφωνία των Πρεσπών δημιουργούνται συνθήκες για επίτευξη σύναψης στενής συμμαχίας Ελλάδας - ΗΠΑ, ειδικά από τη στιγμή που οι Αμερικανοι έχουν δυσαρεστηθεί πάρα πολύ από τους Τούρκους και αναζητούν άλλα στηρίγματα στην περιοχή...

Άμα δουν ότι υπάρχει πιθανότητα να εκλεγεί η ΝΔ που έχει επιδείξει προκλητικά αντιαμερικανικη, ρωσόφιλη και εθνικιστική στάση τον τελευταίο καιρό, θα κάνουν το παν για να ανέβει η δημοτικότητα του Τσίπρα και να εκλεγεί ξανά, ώστε να συνεχιστεί το κτίσιμο της συμμαχίας αυτής...
Πριν δεν είχαν κάποιο λόγο ή συμφέρον να μας βοηθήσουν. Τώρα έχουν.
Προσωπικα απο 2 χρηστες διαβαζω στο διαδυκτιο για Ρωσοφιλη ΝΔ
Απο εσενα και τον Αριστο
Τον γνωριζεις ως περσονα;
Όχι
Αλλά αυτά είναι πασίγνωστα και συζητιούνται.
Η απέλαση των Ρώσων διπλωματών, θυμάσαι μήπως τι αφορούσε; Την εμπλοκή τους στα συλλαλητήρια για τη ΜΑΓΚΕΝΤΟΝΙΑΠΟΥΝΑΙΗΜΠΖΥΧΗΜΑΣ. Τα συλλαλητήρια που έχουν υπερπρομοτάρει ΝΔ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ίδιο ρόλο στις αντιδράσεις κατά της συμφωνίας έπαιξε το VMRO-DPMNE, το οποίο παραδοσιακά εκφράζει τα ρωσικά συμφέροντα στην περιοχή και χαρακτηρίζεται ως εθνικιστικό.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Δεξιοπιθήκια, κρατάτε καλού κακού καμιά ομπρέλα στο δρόμο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Highlander έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:24
Όχι
Η απέλαση των Ρώσων διπλωματών, θυμάσαι μήπως τι αφορούσε; Την εμπλοκή τους στα συλλαλητήρια για τη ΜΑΓΚΕΝΤΟΝΙΑΠΟΥΝΑΙΗΜΠΖΥΧΗΜΑΣ. Τα συλλαλητήρια που έχουν υπερπρομοτάρει ΝΔ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ίδιο ρόλο στις αντιδράσεις κατά της συμφωνίας έπαιξε το VMRO-DPMNE, το οποίο παραδοσιακά εκφράζει τα ρωσικά συμφέροντα στην περιοχή και χαρακτηρίζεται ως εθνικιστικό.

Οκ αν θελεις παρεθεσε μια πηγη για Ρωσοφιλη ΝΔ
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Highlander

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:30
Highlander έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:24
Όχι

Οκ αν θελεις παρεθεσε μια πηγη για Ρωσοφιλη ΝΔ
Τι πηγή να βάλω για το ότι Ρώσοι πράκτορες και η ΝΔ υποστήριξαν τα συλλαλητήρια και κατ επέκτασιν τα συμφέροντα της Ρωσίας;
Τι πηγή να βάλω για το ότι η ΝΔ αντέδρασε για την απέλαση των Ρώσων που κρίθηκαν ύποπτοι για υποκίνηση των συλλαλητηρίων;
Αυτά είναι πασίγνωστα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Σπου ζητω να παραθεσεις ΜΙΑ πηγη στην οποια η ΝΔ να εχει διπλα την λεξη Ρωσοφιλη δηλαδη αυτο που γραφεις εσυ και αυτος ο Αριστος που ανεφερα(και δεν γνωριζεις)

Ρωσοφιλη ΝΔ
Για παμε.....
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Highlander

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:40 Σπου ζητω να παραθεσεις ΜΙΑ πηγη στην οποια η ΝΔ να εχει διπλα την λεξη Ρωσοφιλη δηλαδη αυτο που γραφεις εσυ και αυτος ο Αριστος που ανεφερα(και δεν γνωριζεις)

Ρωσοφιλη ΝΔ
Για παμε.....
Δηλαδή για ό,τι γράφω πρέπει να παραθέτω πηγή στην οποία θα είναι ακριβώς ίδια γραμμένο το ίδιο πράγμα; :smt047
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν εχεις καμια υποχρεωση να κανεις αυτο που ζητησα
Αλλα εγω στο ζητησα και θα βγαλω τα συμπερασματα απο την απαντηση σου
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Highlander

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:44 Δεν εχεις καμια υποχρεωση να κανεις αυτο που ζητησα
Αλλα εγω στο ζητησα και θα βγαλω τα συμπερασματα απο την απαντηση σου
Βγάλε όποια συμπεράσματα θέλεις.
Είναι πάντως κάπως περίεργο να μου ζητάς πηγή για τα ποστ μου.

Το ότι η ΝΔ έχει τακιμιασει με τη Ρωσία και είναι ο κλώνος του βορειομακεδονικού VMNRO-DPMNE είναι πασίγνωστο και συζητείται στα social media. Μου κάνει εντύπωση που το διαβάζεις πρώτη φορά.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν εχεις παρουσιασε καμια αποδειξη για τακιμιασμα ΝΔ με Ρωσια
Μαλλον φανταζεσαι πραγματα
Εχεις γραψει ενα αστηρικτο σεναριο της πλακας

Επισης θα εβαζα στοιχημα οτι το 2014 ησουν Ρωσοφιλος,αυτο μου λεει το ενστικτο μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Σεπ 2018, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:51
Deja έγραψε: 10 Σεπ 2018, 21:38 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το επιτελείο Μητσοτάκη σταμάτησε άρον άρον δημοσκόπηση που είχε παραγγείλει μέσω γνωστού συγκροτήματος!

http://exofitsio.blogspot.com/2018/09/o ... a_879.html
Την έχω, DEITE TH PRIN THN KATEBASOYN
!!!1111
Άβαταρ μέλους
Highlander

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:50 Δεν εχεις παρουσιασε καμια αποδειξη για τακιμιασμα ΝΔ με Ρωσια
Μαλλον φανταζεσαι πραγματα
Εχεις γραψει ενα αστηρικτο σεναριο της πλακας

Επισης θα εβαζα στοιχημα οτι το 2014 ησουν Ρωσοφιλος,αυτο μου λεει το ενστικτο μου
Η απόδειξη είναι ότι η ΝΔ διοργανώνει ή απλά στηρίζει συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, τη στιγμή που το ίδιο κατηγορούνται ότι έπραξαν και Ρώσοι, οι οποίοι και απελάθηκαν, με αποτέλεσμα η ΝΔ να διαμαρτυρηθεί.

Η άρνηση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι εξυπηρέτηση των ρωσικών συμφερόντων στην περιοχή, καθώς οι ΗΠΑ χάνουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την ισχύ τους μέσω της φιλοαμερικανικης κυβέρνησης του Ζαεφ, ενώ η σύναψη και η στήριξη της συμφωνίας των Πρεσπών είναι εξυπηρέτηση των αμερικανικων συμφερόντων.

Ρωσόφιλος δεν ήμουν ποτέ, το 2014 ήμουν όμως αντιαμερικανος.

Και υπέρ της αλλαγής και ανανέωσης της ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:50
Πηγή;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Highlander έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:56 Η απόδειξη είναι ότι η ΝΔ διοργανώνει ή απλά στηρίζει συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, τη στιγμή που το ίδιο κατηγορούνται ότι έπραξαν και Ρώσοι, οι οποίοι και απελάθηκαν, με αποτέλεσμα η ΝΔ να διαμαρτυρηθεί.

Η άρνηση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι εξυπηρέτηση των ρωσικών συμφερόντων στην περιοχή, καθώς οι ΗΠΑ χάνουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την ισχύ τους μέσω της φιλοαμερικανικης κυβέρνησης του Ζαεφ, ενώ η σύναψη και η στήριξη της συμφωνίας των Πρεσπών είναι εξυπηρέτηση των αμερικανικων συμφερόντων.

Ρωσόφιλος δεν ήμουν ποτέ, το 2014 ήμουν όμως αντιαμερικανος.

Και υπέρ της αλλαγής και ανανέωσης της ΕΕ.
Η ΝΔ διοργανωσε συλλαλητηρια κατα της συμφωνιας των Πρεσπων;Ποτε που πως;
Υπαρχει καμια αποδειξη οτι οι Ρωσοι διοργανωσαν συλλαλητηρια κατα της συμφωνιας των Πρεσπων;Οχι
Το οτι η αρνηση της συμφωνιας των Πρεσπων ειναι εξυπηρετηση Ρωσικων συμφεροντων ειναι δικο σου συμπερασμα δεν αποτελει αντικειμενικο γεγονος.Επισης αν αποδεχτουμε για την οικονομια τηε συζητησης οτι δεν θελουν οι Ρωσοι την συμφωνια αυτο δεν αποκλειει να μην την θελουν και αλλοι για τους δικους τους λογους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Σεπ 2018, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:59
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 22:50
Πηγή;
Πηγη για κατι που λεει το ενστικτο μου;
Σε βρισκω πολυ μπερδεμενο
Απαντησε οτι δεν ηταν Ρωσοφιλος οτι ηταν αντιαμερικανος εγινε δεκτη η απαντηση του και πηγαμε παρακατω
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”