!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Juno έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:44
πατησιωτης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:32 Εν τω μεταξύ όπως είπαν στις ειδήσεις ο ανακριθείς διώχθηκε όχι για βιασμό αλλά για συνεύρεση χωρίς συναίνεση που είναι άλλο αδίκημα και δεν προβλέπει προφυλάκιση και για τον λόγο αυτό αφέθηκε ελεύθερος.

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... 19-viasmos

Παράγραφος 4.
Δηλαδη αν δεν εξαναγκαστεί με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας, αλλά την ποτίσουν ναρκωτικά στο ποτό και πέσει ξερή, δεν είναι βιασμός;

Βρε τι μαθαίνουμε.
Ο τύπος με το χάπι βιασμού που το είχε κάνει σε ένα σωρό τουρίστριες έπεσε στα μαλακά επειδή το δικαστήριο δέχτηκε ότι αφού δε θυμούνται καθόλου τι τους έκανε, εντάξει μωρέ σιγά δεν πάθανε τόση ζημιά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:36
Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:22
AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:20

Ε, τώρα... εμένα έτσι μου είπε αυτός. Εσύ πίστευε ό,τι θέλεις :p4:
Μωρέ καλά κάνεις.

Αλλά αφού λέμε ιστορίες για πιώματα γράφω κι εγώ αυτά που ξέρω.

Όσο για τον φίλο, καλά να πάθει.
Α, δηλαδή αυτά που μου είπες γίνανε στ' αλήθεια; Λοιπόν, άκου ιστορία. Ήμασταν ένα καλοκαίρι με την παρέα μου και πίναμε πολλές μπύρες γύρω από τη φωτιά στη παραλία. Στην ίδια παραλία, υπήρχαν καμια 10ρια φωτιές, από παρέες σαν τη δική μας. Σε κάποια φάση, επειδή είχα πιεί πολλές μπύρες και ήθελα να κατουρήσω, πήγα παραπέρα, την έβγαλα έξω και άρχισα να κατουράω. Τότε είδα να φωτίζεται το καυλιτσίκι μου από μία δέσμη φακού. Κοιτάω, και τι να δω: Ηταν μια παρέα από κοπέλες, που τις ήξερα, κάθονταν παραπέρα και με φώτιζαν. Και μία από αυτές είπε "Α, είναι ο τάδε (είπε το όνομά μου)". Εγώ ντράπηκα.

Μια άλλη φορά γινόμασταν ζάντες σ 'ενα σπίτι, και έξαφνα, ένας που ήταν ντίρλα, πετάχτηκε πάνω και αναφώνησε "ΦΩΣ! ΠΝΟΗ! ΚΛΑΝΙΑ! ΚΑΙ ΓΗ". Αμέσως μετά πήγε παραπατώντας στις κουρτίνες και άρχισε να ξερνάει, αλλά ο εμμετός του αντί να ακούγεται κανονικά, ακουγόταν να κάνει ήχους που προσομοίαζαν αυτόν του κομπολογιού. Ή του μπεγλεριού.
:smt005:

Μια φορά είμαστε με τον άντρα μου σε μουράτο μπαράκι στο κέντρο. Ζητάω μαργαρίτα. Μου την φέρνουν και στην πρώτη κατεβασιά, καταλαβαίνω πως είναι μπόμπα. Μου κάνει τέτοιο μπαζζ που το καραγουστάρω. Πίνω και ζητάω δεύτερη. Έρχεται. Την κατεβάζω. Τρελό μπαζζ. Γυρίζουν όλα αλλά δεν με χαλάει γιατί είναι περίεργο. Χαζογελάω. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, γυρνάμε πίσω. Στην επιστροφή του λέω πως είμαι κάπως. Με το που ξάπλωσα άρχισαν οι εξαγωγές. Έκανα μια μέρα να συνέλθω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ST48410 έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:36
Γκιώνης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:33 γιατί να μην ήτο και το θύμα τέτοιο και απλά να τα χάλασαν στην τιμή που λέει κι η Σέσιλυ
Θεωρώ πολύ απίθανο μια προ να καλούσε το άλλο πρωί το δικηγόρο της και να κατέφευγε στην αστυνομία.
Εγώ το θεωρώ απολύτως πιθανό γιατί αν καλούσε δικηγόρο από την αρχή, η κατάθεση θα ήταν πολύ πιο δομημένη και δεν θα χρειαζόντουσαν όλες αυτές οι παραλλαγές. Μπορεί όντως να θεώρησε ότι ο τύπος έπαθε έρωτα μαζί της και να τα πήρε όταν δεν βρήκε τριαντάφυλλο στο κρεβάτι (σ' αυτήν τη φάση είναι όντως αθώα) μπορεί να ήταν και εργοδοτική παρεκτροπή και κάπου μπέρδεψε την αστυνομία με τη γσεε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Γκιώνης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:33 γιατί να μην ήτο και το θύμα τέτοιο και απλά να τα χάλασαν στην τιμή που λέει κι η Σέσιλυ
Θεωρώ πολύ απίθανο μια προ να καλούσε το άλλο πρωί το δικηγόρο της και να κατέφευγε στην αστυνομία.
Μπορεί να ήθελε να τα παρατήσει ή να αυτονομηθεί αλλά να μην φάει και βιτριόλι στη μούρη.
Πιο λογικό όμως μου φαίνεται απλώς να πήγε για το πάρτυ και κάποιοι να μην δέχονται το όχι ή να ήταν καινούρια και οι τρεις να της έπεφταν πολλοί.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ST48410 έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:42
Αγις έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:39

θεωρω πως σε τετοιες υποθεσεις το ντεντεκτιβιλικι που γουσταρετε να κανετε ατελειωτα ειναι εντελως για το μπουτζο
Καφενειακή συζήτηση κάνουμε. Έχεις ακούσει πολλές βίζιτες να κάνουν μηνύσεις και να πηγαίνουν στο τμήμα αν δεν τα βρουν στην τιμή;
:p2: Πλάκα κάνεις; Εδώ κάνουν μηνύσεις για ψεύτικο βιασμό, η άλλη που βιάστηκε κιόλας και δε θα κάνει; Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ST48410 έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:42
Αγις έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:39

θεωρω πως σε τετοιες υποθεσεις το ντεντεκτιβιλικι που γουσταρετε να κανετε ατελειωτα ειναι εντελως για το μπουτζο
Καφενειακή συζήτηση κάνουμε. Έχεις ακούσει πολλές βίζιτες να κάνουν μηνύσεις και να πηγαίνουν στο τμήμα αν δεν τα βρουν στην τιμή;
ακριβως
πειραζει που ειναι ακραια μαλακια ;
προφανως κ ευκαιρια να γραψουμε ο τι γουσταρουμε χωρις να εχουμε καμια ενημερωση για τα πραγματικα γεγονοτα
καντε δουλεια σας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:47
Εγώ το θεωρώ απολύτως πιθανό γιατί αν καλούσε δικηγόρο από την αρχή, η κατάθεση θα ήταν πολύ πιο δομημένη και δεν θα χρειαζόντουσαν όλες αυτές οι παραλλαγές. Μπορεί όντως να θεώρησε ότι ο τύπος έπαθε έρωτα μαζί της και να τα πήρε όταν δεν βρήκε τριαντάφυλλο στο κρεβάτι (σ' αυτήν τη φάση είναι όντως αθώα) μπορεί να ήταν και εργοδοτική παρεκτροπή και κάπου μπέρδεψε την αστυνομία με τη γσεε.
Αυτό λέει ο δικηγόρος πάντως. Ότι τον πήρε τηλέφωνο και μετά πήγε αστυνομία.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Juno έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:44
πατησιωτης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:32 Εν τω μεταξύ όπως είπαν στις ειδήσεις ο ανακριθείς διώχθηκε όχι για βιασμό αλλά για συνεύρεση χωρίς συναίνεση που είναι άλλο αδίκημα και δεν προβλέπει προφυλάκιση και για τον λόγο αυτό αφέθηκε ελεύθερος.

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... 19-viasmos

Παράγραφος 4.
Δηλαδη αν δεν εξαναγκαστεί με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας, αλλά την ποτίσουν ναρκωτικά στο ποτό και πέσει ξερή, δεν είναι βιασμός;

Βρε τι μαθαίνουμε.
Είναι λες και για κάποιο λόγο ο νηματοθέτης βλέπει μακριά και θέλει ο γιόκας του CEO που κάνει κάποιες νεανικές ατασθαλείες με roofie στα πάρτι να μην χαραμίσει τη ζωή του και τις δυνατότητες του συγκρινόμενος με ένα βιαστή του δρόμου που κρατάει πόδια με το χέρι.
Γιατί όμως, χμμμμμ...
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:39
Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:31
Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:28
Από αυτά που διαβάζω στο νήμα.

Οτι δηλαδη; η κοπελα που πήγε στο παρτι είναι βιζιτου που δεν τα βρηκαν στα λεφτα;
Όχι, ακριβώς. Το ραντεβού με πελάτη μπορεί να σημαίνει βιζιτού της πλάκας ή πολυτελείας, PRoύ, κύκλωμα πορνείας (εξαναγκασμένη) κλπ. Το δεν τα βρήκαν στα λεφτά πάλι είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Από το να περιμένεις έναν για σεξ και να σου εμφανίζονται 3 που μπορεί να καταλήξει σε βιασμό, gangbang κλπ. υπάρχει απόσταση μεγάλη και τριπλάσιοι κίνδυνοι, οπότε προφανώς κατέληξε σε βιασμό/ούς το πράγμα. Φυσικά αν εμπλέκονταν νταβάδες και τέτοια, εννοείται θα υπήρχε θέμα με τα φράγκα, γι'αυτό και δεν πιστεύω ότι είναι κύκλωμα μαστροπείας, αλλά κάνας ντόπιος λεφτάς που βολεύει τον κύκλο του με χαζοβιόλες από χωριά. Οι νταβάδες θα είχαν μπλεχτεί άμεσα για τα φράγκα και θα τους είχαν τουλουμιάσει, σιγά μην άφηναν το παραδάκι.
Δηλαδη θεωρείς οτι η κοπέλα πηγε στο παρτι να κανει σεξ με καποιον απο εκει επί πληρωμή, της εμφανιστηκαν 3 αντι για εναν δεν τα βρηκαν στα λεφτά και μετά πηγε και εκανε καταγγελία για βιασμό.
Αυτο το σενάριο το βρισκεις πιο πιθανό απο το ήταν στο μαγαζί διασκέδαζε, της είπε ο γνωστος(που το παραδέχτηκε κιόλας) θα κλείσει το μαγαζι παμε σε αφτερ παρτι στο ξενοδοχείο, πήγε ηπιε, την βίασαν και πηγε και το κατηγγειλε.
Πιο πιθανό να ειναι βιζιτού απο το να είναι καποια που πηγε σε ενα παρτι που την καλεσε ο γνωστος της και συνέβη οτι συνεβη. Μαλιστα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:47 :p2: Πλάκα κάνεις; Εδώ κάνουν μηνύσεις για ψεύτικο βιασμό, η άλλη που βιάστηκε κιόλας και δε θα κάνει; Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Θεωρώ πως μία που δουλεύει και πληρώνεται παράνομα δεν θα ανακάτευε αστυνομίες. Θα έπαιρνε τους προστάτες της να λύσουν το ζήτημα με άλλο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:51
Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:39
Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:31

Οτι δηλαδη; η κοπελα που πήγε στο παρτι είναι βιζιτου που δεν τα βρηκαν στα λεφτα;
Όχι, ακριβώς. Το ραντεβού με πελάτη μπορεί να σημαίνει βιζιτού της πλάκας ή πολυτελείας, PRoύ, κύκλωμα πορνείας (εξαναγκασμένη) κλπ. Το δεν τα βρήκαν στα λεφτά πάλι είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Από το να περιμένεις έναν για σεξ και να σου εμφανίζονται 3 που μπορεί να καταλήξει σε βιασμό, gangbang κλπ. υπάρχει απόσταση μεγάλη και τριπλάσιοι κίνδυνοι, οπότε προφανώς κατέληξε σε βιασμό/ούς το πράγμα. Φυσικά αν εμπλέκονταν νταβάδες και τέτοια, εννοείται θα υπήρχε θέμα με τα φράγκα, γι'αυτό και δεν πιστεύω ότι είναι κύκλωμα μαστροπείας, αλλά κάνας ντόπιος λεφτάς που βολεύει τον κύκλο του με χαζοβιόλες από χωριά. Οι νταβάδες θα είχαν μπλεχτεί άμεσα για τα φράγκα και θα τους είχαν τουλουμιάσει, σιγά μην άφηναν το παραδάκι.
Δηλαδη θεωρείς οτι η κοπέλα πηγε στο παρτι να κανει σεξ με καποιον απο εκει επί πληρωμή, της εμφανιστηκαν 3 αντι για εναν δεν τα βρηκαν στα λεφτά και μετά πηγε και εκανε καταγγελία για βιασμό.
Αυτο το σενάριο το βρισκεις πιο πιθανό απο το ήταν στο μαγαζί διασκέδαζε, της είπε ο γνωστος(που το παραδέχτηκε κιόλας) θα κλείσει το μαγαζι παμε σε αφτερ παρτι στο ξενοδοχείο, πήγε ηπιε, την βίασαν και πηγε και το κατηγγειλε.
Πιο πιθανό να ειναι βιζιτού απο το να είναι καποια που πηγε σε ενα παρτι που την καλεσε ο γνωστος της και συνέβη οτι συνεβη. Μαλιστα.
Όχι μάνα μου, άλλο σου γράφω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Το πρόβλημα είναι ο μεγάλος αριθμός και τί της έκανε αυτός ο αριθμός.
ST48410 έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:52
Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:47 :p2: Πλάκα κάνεις; Εδώ κάνουν μηνύσεις για ψεύτικο βιασμό, η άλλη που βιάστηκε κιόλας και δε θα κάνει; Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Θεωρώ πως μία που δουλεύει και πληρώνεται παράνομα δεν θα ανακάτευε αστυνομίες. Θα έπαιρνε τους προστάτες της να λύσουν το ζήτημα με άλλο τρόπο.
Γιατί θεωρείς δεδομένο ότι το "αφεντικό" δεν ήξερε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 16 Ιαν 2022, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:47
AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:36
Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:22

Μωρέ καλά κάνεις.

Αλλά αφού λέμε ιστορίες για πιώματα γράφω κι εγώ αυτά που ξέρω.

Όσο για τον φίλο, καλά να πάθει.
Α, δηλαδή αυτά που μου είπες γίνανε στ' αλήθεια; Λοιπόν, άκου ιστορία. Ήμασταν ένα καλοκαίρι με την παρέα μου και πίναμε πολλές μπύρες γύρω από τη φωτιά στη παραλία. Στην ίδια παραλία, υπήρχαν καμια 10ρια φωτιές, από παρέες σαν τη δική μας. Σε κάποια φάση, επειδή είχα πιεί πολλές μπύρες και ήθελα να κατουρήσω, πήγα παραπέρα, την έβγαλα έξω και άρχισα να κατουράω. Τότε είδα να φωτίζεται το καυλιτσίκι μου από μία δέσμη φακού. Κοιτάω, και τι να δω: Ηταν μια παρέα από κοπέλες, που τις ήξερα, κάθονταν παραπέρα και με φώτιζαν. Και μία από αυτές είπε "Α, είναι ο τάδε (είπε το όνομά μου)". Εγώ ντράπηκα.

Μια άλλη φορά γινόμασταν ζάντες σ 'ενα σπίτι, και έξαφνα, ένας που ήταν ντίρλα, πετάχτηκε πάνω και αναφώνησε "ΦΩΣ! ΠΝΟΗ! ΚΛΑΝΙΑ! ΚΑΙ ΓΗ". Αμέσως μετά πήγε παραπατώντας στις κουρτίνες και άρχισε να ξερνάει, αλλά ο εμμετός του αντί να ακούγεται κανονικά, ακουγόταν να κάνει ήχους που προσομοίαζαν αυτόν του κομπολογιού. Ή του μπεγλεριού.

Μια φορά είμαστε με τον άντρα μου σε μουράτο μπαράκι στο κέντρο. Ζητάω μαργαρίτα. Μου την φέρνουν και στην πρώτη κατεβασιά, καταλαβαίνω πως είναι μπόμπα. Μου κάνει τέτοιο μπαζζ που το καραγουστάρω. Πίνω και ζητάω δεύτερη. Έρχεται. Την κατεβάζω. Τρελό μπαζζ. Γυρίζουν όλα αλλά δεν με χαλάει γιατί είναι περίεργο. Χαζογελάω. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, γυρνάμε πίσω. Στην επιστροφή του λέω πως είμαι κάπως. Με το που ξάπλωσα άρχισαν οι εξαγωγές. Έκανα μια μέρα να συνέλθω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:53

Όχι μάνα μου, άλλο σου γράφω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Το πρόβλημα είναι ο μεγάλος αριθμός και τί της έκανε αυτός ο αριθμός.
Αλλα το οτι ηταν βιζιτου το έχεις σιγουρο. Τι να πω :102:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

εν τω μεταξύ αυτόν που τα διέρρευσε και μετα βγηκε δαρμενος και ειπε οτι του εκλεψαν το κινητό και δεν τα εγραψε αυτός, :lol: ποιοι τον έδειραν?
:roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος argouen την 16 Ιαν 2022, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:54
Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:53

Αλλα το οτι ηταν βιζιτου το έχεις σιγουρο. Τι να πω :102:
Το βιζιτού το είπες εσύ, εγώ έδωσα 4-5 παραδείγματα του τί μπορεί να είναι. Προσωπικά την κόβω και άπειρη χαζοβιόλα από χωριό, αν με ρωτάς.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”