στον Αλφα ''Καλυτερα δεν γινεται '' οπως με ενημερωνειCecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:28Δεν έγραψε ότι φταίνε τα θύματα. Κοροϊδεύει αυτούς που λένε ότι φταίνε τα θύματα.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:16
Μα δεν εστιασα εκει, αλλα στο οτι εγραψε -σαρκαστικα οπως προεκυψε εκ των υστερων- πως εν πασει περιπτωσει φταινε τα θυματα.
Από αυτά που διαβάζω στο νήμα.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:28Απο που προκύπτει αυτη σου η αποψη;Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:25 Εγώ έχω αρχίσει και πιστεύω ότι είχε κλείσει το ραντεβού με έναν πελάτη κι εμφανίστηκαν τρεις.
Μπα, δεν τη βρίσκω.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:18Αν την βρεις θέλω κι εγώ να την δω.Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:02
Ευτυχώς που πρόλαβα κι έφαγα, δεν έλεγε να μου κοπεί η όρεξη. Πάω να βρω τί ειπε το Ναταλάκι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Θεωρώ πολύ απίθανο μια προ να καλούσε το άλλο πρωί το δικηγόρο της και να κατέφευγε στην αστυνομία.Γκιώνης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:33 γιατί να μην ήτο και το θύμα τέτοιο και απλά να τα χάλασαν στην τιμή που λέει κι η Σέσιλυ
Α, δηλαδή αυτά που μου είπες γίνανε στ' αλήθεια; Λοιπόν, άκου ιστορία. Ήμασταν ένα καλοκαίρι με την παρέα μου και πίναμε πολλές μπύρες γύρω από τη φωτιά στη παραλία. Στην ίδια παραλία, υπήρχαν καμια 10ρια φωτιές, από παρέες σαν τη δική μας. Σε κάποια φάση, επειδή είχα πιεί πολλές μπύρες και ήθελα να κατουρήσω, πήγα παραπέρα, την έβγαλα έξω και άρχισα να κατουράω. Τότε είδα να φωτίζεται το καυλιτσίκι μου από μία δέσμη φακού. Κοιτάω, και τι να δω: Ηταν μια παρέα από κοπέλες, που τις ήξερα, κάθονταν παραπέρα και με φώτιζαν. Και μία από αυτές είπε "Α, είναι ο τάδε (είπε το όνομά μου)". Εγώ ντράπηκα.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:22Μωρέ καλά κάνεις.AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:20Ε, τώρα... εμένα έτσι μου είπε αυτός. Εσύ πίστευε ό,τι θέλειςGherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:05
Μια φίλη μου ένα βράδυ με άλλη κοπέλα, έχουν γίνει λιώμα και θέλουν να γυρίσουν σπίτι. Το αυτοκίνητο το οδηγούσαν εναλλάξ. Κατέληξαν σε ένα χαντάκι έξω από την Σίνδο, και κοιμήθηκαν εκεί. Όταν ξύπνησαν το επόμενο πρωί, είχαν ταίσει όλα τα κουνούπια της περιοχής. Πρόσωπα, χέρια, πόδια, σημαδεμένες παντού.
Ένας άλλος, είχε φάει παντζάρια. Πάει σε φοιτητικό πάρτι, γίνεται ένα με το πάτωμα. Ξερνάει και βγαίνει κόκκινο. Τα παντζάρια. Καλούν ασθενοφόρο. Έχει αγκαλιάσει το ψυγείο και ρωτάει "αγάπη μου γιατί είσαι τόσο ψυχρή;" Μετά ξεράθηκε.![]()
Αλλά αφού λέμε ιστορίες για πιώματα γράφω κι εγώ αυτά που ξέρω.
Όσο για τον φίλο, καλά να πάθει.
Μια άλλη φορά γινόμασταν ζάντες σ 'ενα σπίτι, και έξαφνα, ένας που ήταν ντίρλα, πετάχτηκε πάνω και αναφώνησε "ΦΩΣ! ΠΝΟΗ! ΚΛΑΝΙΑ! ΚΑΙ ΓΗ". Αμέσως μετά πήγε παραπατώντας στις κουρτίνες και άρχισε να ξερνάει, αλλά ο εμμετός του αντί να ακούγεται κανονικά, ακουγόταν να κάνει ήχους που προσομοίαζαν αυτόν του κομπολογιού. Ή του μπεγλεριού.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτά τα έχουμε πει από την αρχή του νήματος. Γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση επειδή το θύμα βρίσκεται σε αδυναμία αντίδρασης λόγω μέθης/παραλογισμου κλππατησιωτης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:32 Εν τω μεταξύ όπως είπαν στις ειδήσεις ο ανακριθείς διώχθηκε όχι για βιασμό αλλά για συνεύρεση χωρίς συναίνεση που είναι άλλο αδίκημα και δεν προβλέπει προφυλάκιση και για τον λόγο αυτό αφέθηκε ελεύθερος.
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... 19-viasmos
Παράγραφος 4.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θεωρω πως σε τετοιες υποθεσεις το ντεντεκτιβιλικι που γουσταρετε να κανετε ατελειωτα ειναι εντελως για το μπουτζο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:24Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:22 Ένας άλλος, είχε φάει παντζάρια. Πάει σε φοιτητικό πάρτι, γίνεται ένα με το πάτωμα. Ξερνάει και βγαίνει κόκκινο. Τα παντζάρια. Καλούν ασθενοφόρο. Έχει αγκαλιάσει το ψυγείο και ρωτάει "αγάπη μου γιατί είσαι τόσο ψυχρή;"
δεν ήξερα ότι γνωρίζεσαι με τον έθνι
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Cecily Anne
Όχι, ακριβώς. Το ραντεβού με πελάτη μπορεί να σημαίνει βιζιτού της πλάκας ή πολυτελείας, PRoύ, κύκλωμα πορνείας (εξαναγκασμένη) κλπ. Το δεν τα βρήκαν στα λεφτά πάλι είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Από το να περιμένεις έναν για σεξ και να σου εμφανίζονται 3 που μπορεί να καταλήξει σε βιασμό, gangbang κλπ. υπάρχει απόσταση μεγάλη και τριπλάσιοι κίνδυνοι, οπότε προφανώς κατέληξε σε βιασμό/ούς το πράγμα. Φυσικά αν εμπλέκονταν νταβάδες και τέτοια, εννοείται θα υπήρχε θέμα με τα φράγκα, γι'αυτό και δεν πιστεύω ότι είναι κύκλωμα μαστροπείας, αλλά κάνας ντόπιος λεφτάς που βολεύει τον κύκλο του με χαζοβιόλες από χωριά. Οι νταβάδες θα είχαν μπλεχτεί άμεσα για τα φράγκα και θα τους είχαν τουλουμιάσει, σιγά μην άφηναν το παραδάκι.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:31Οτι δηλαδη; η κοπελα που πήγε στο παρτι είναι βιζιτου που δεν τα βρηκαν στα λεφτα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν ισχύουν αυτά που είπε ο δικηγόρος της τότε όντως μιλάμε για αποκρουστικό κύκλωμα.
Δεν το γλυτωνεις το τσιγκελιCecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:39Όχι, ακριβώς. Το ραντεβού με πελάτη μπορεί να σημαίνει βιζιτού της πλάκας ή πολυτελείας, PRoύ, κύκλωμα πορνείας (εξαναγκασμένη) κλπ. Το δεν τα βρήκαν στα λεφτά πάλι είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Από το να περιμένεις έναν για σεξ και να σου εμφανίζονται 3 που μπορεί να καταλήξει σε βιασμό, gangbang κλπ. υπάρχει απόσταση μεγάλη και τριπλάσιοι κίνδυνοι, οπότε προφανώς κατέληξε σε βιασμό/ούς το πράγμα. Φυσικά αν εμπλέκονταν νταβάδες και τέτοια, εννοείται θα υπήρχε θέμα με τα φράγκα, γι'αυτό και δεν πιστεύω ότι είναι κύκλωμα μαστροπείας, αλλά κάνας ντόπιος λεφτάς που βολεύει τον κύκλο του με χαζοβιόλες από χωριά. Οι νταβάδες θα είχαν μπλεχτεί άμεσα για τα φράγκα και θα τους είχαν τουλουμιάσει, σιγά μην άφηναν το παραδάκι.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:31Οτι δηλαδη; η κοπελα που πήγε στο παρτι είναι βιζιτου που δεν τα βρηκαν στα λεφτα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καφενειακή συζήτηση κάνουμε. Έχεις ακούσει πολλές βίζιτες να κάνουν μηνύσεις και να πηγαίνουν στο τμήμα αν δεν τα βρουν στην τιμή;Αγις έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:39θεωρω πως σε τετοιες υποθεσεις το ντεντεκτιβιλικι που γουσταρετε να κανετε ατελειωτα ειναι εντελως για το μπουτζο
Δεν είναι σκοπός μου να χαρακτηρίσω το θύμα,ούτε έχω κάποια προκατάληψη υπέρ ή κατά αυτού,άλλωστε τη στιγμή που μιλάμε τα στοιχεία είναι ελλιπή και κάνουμε μόνο υποθέσεις.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ήδη έχει παραγγείλει έρευνα ο εισαγγελέας από ό,τι γράφεταιfoscilis έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:40 Αν ισχύουν αυτά που είπε ο δικηγόρος της τότε όντως μιλάμε για αποκρουστικό κύκλωμα.
- EKPLIKTIKOS
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο,τι και να έχει γίνει ακριβώς, αδιάφορες οι λεπτομέρειες.
Δηλαδη αν δεν εξαναγκαστεί με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας, αλλά την ποτίσουν ναρκωτικά στο ποτό και πέσει ξερή, δεν είναι βιασμός;πατησιωτης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:32 Εν τω μεταξύ όπως είπαν στις ειδήσεις ο ανακριθείς διώχθηκε όχι για βιασμό αλλά για συνεύρεση χωρίς συναίνεση που είναι άλλο αδίκημα και δεν προβλέπει προφυλάκιση και για τον λόγο αυτό αφέθηκε ελεύθερος.
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... 19-viasmos
Παράγραφος 4.
Βρε τι μαθαίνουμε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις