!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:14
argouen έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:10
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:02 Παίδες, από δω και μπρος μόνο pepsi. The choice of a new generation που έλεγε κι ο Μάικλ Τζάκσον. Ο παιδεραστής.
δε μ αρεσει η pepsi :011:
Έχεις δοκιμάσει έψα;
Η ΕΨΑ ΓΑΜΑΕΙ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:17
Niki έγραψε: 16 Ιαν 2022, 17:39 Βάζει η άλλη το κοντό πετάει και ένα βαθύ ντεκολτέ και βγαίνει έξω το βράδυ.
Μετά σου λένε φταίει ο βιαστής.
Η άλλη μπαίνει μέσα στο τίγκα λεωφορείο με το κολάν της στριμώχνονται όλοι πάνω της και τρίβονται.
Πάει η άλλη να γίνει θεατρίνα να γδύνεται μέσα στο καμαρίνι μετά σου λένε φταίει ο βιαστής.
Πάει η άλλη σε πάρτι σε ξενοδοχείο με τα ποτά να μην ελέγχονται ύστερα σου λέει φταίει ο βιαστής.
Υπαρχουν χονδρικα δυο αντιδρασεις γυναικων με εσωτερικευμενο μισογυνισμο εναντια στο κινημα του #metoo. Η μια ειναι «δεν αντιμετωπισα εγω τετοιες δυσκολιες οποτε δεν με ενδιαφερει αν τις αντιμετωπιζετε κι εσεις». Και η αλλη ειναι «αντιμετωπισα κι εγω τετοιες δυσκολιες οποτε θα πρεπει να τις αντιμετωπισετε κι εσεις».
Εσυ Niki σε ποια απο τις δυο κατηγοριες πιστευεις πως ανηκεις;
Είμαι 30 χρονών.
Έχω ρίξει καμιά εικοσαριά χαστούκια, πέταξα κάτι ποτήρια με ποτά σε πρόσωπα , έριξα και τρείς κλωτσιές σε διάφορους.
Έχω απειλήσει δυο που χεστήκανε.
Έριξα και μια μπαλοθιά στον αέρα σε τρείς πακιστανούς.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Niki έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:23 Έριξα και μια μπαλοθιά στον αέρα σε τρείς πακιστανούς.
Τώρα καταδικάσθηκες οριστικά. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εγώ έχω αρχίσει και πιστεύω ότι είχε κλείσει το ραντεβού με έναν πελάτη κι εμφανίστηκαν τρεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Niki

πατησιωτης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:24
Niki έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:23 Έριξα και μια μπαλοθιά στον αέρα σε τρείς πακιστανούς.
Τώρα καταδικάσθηκες οριστικά. :smt005:
Πιστεύω ότι ακόμα τρέχουν θα έχουν φτάσει στο πακιστάν τώρα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Niki έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:23
Είμαι 30 χρονών.
Έχω ρίξει καμιά εικοσαριά χαστούκια, πέταξα κάτι ποτήρια με ποτά σε πρόσωπα , έριξα και τρείς κλωτσιές σε διάφορους.
:g094:

Βεβαια καταδικαζουμε την βια :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:24 Εγώ στηρίζω βίκος cola
Πράγματι φοβερή.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 18:57 Eγώ δεν έχω βγάλει άκρη για περισσότερα. Από τα λεγόμενα του δικηγόρου κράτησα το ότι η κοπέλα ήταν συχνή θαμώνας στο καφέ και ότι γνώριζε το διοργανωτή που τη βοηθούσε σε επικοινωνιακές γνωριμίες και στο παρελθόν, ότι ο διοργανωτής μπορεί να ήταν παρών στο πάρτυ, ότι δεν βρέθηκε κάποιο ναρκωτικό ή ουσία στην εξέταση και ότι η κοπέλα έκλεισε δωμάτιο για να περάσει τη νύχτα εκεί επειδή ήταν μεθυσμένη. Στην πρώτη κατάθεση της όμως η κοπέλα είπε ότι πήρε τηλέφωνο τον διοργανωτή επειδή δεν μπορούσε να οδηγήσει και αυτός της είπε να γυρίσει πίσω, ενώ ο δικηγόρος δεν αναφέρεται καθόλου σε αυτό. Γιατί; Και πόσο λογικό είναι μια γυναίκα σε φάση τόσο μεγάλης μέθης να κλείνει δωμάτιο, να παίρνει κάρτα, να ανεβαίνει στον χ όροφο, να βρίσκει το δωμάτιο και μετά να μη θυμάται τίποτα από τη στιγμή που βλέπει 3 ακατονόμαστους άντρες; Και γιατί να συλλάβουν τον έναν από τους τρεις; Γιατί έχουν εξαφανιστεί τελείως από το πλαίσιο οι άλλες κοπέλες, που μπορούσαν να αποσαφηνίσουν ποιος ήταν που, χωρίς να δοθούν τα ονόματα τους στη δημοσιότητα; Γιατί δεν έχει διευκρινισθεί από το ξενοδοχείο, πόσα δωμάτια είχαν κλείσει εκείνο το βράδυ, εκτός της σουίτας που ήταν νοικιασμένη από τον επιχειρηματία που απουσίαζε; Όλα αυτά τα γιατί, με κάνουν να παίρνω το νήμα από την αρχή και να καταλήγω σε μια άλλη υπόθεση. Ότι η κοπέλα δεν έφυγε καν από το ξενοδοχείο και ό,τι παίχτηκε, παίχτηκε πριν βγει από το ξενοδοχείο και πάει στην αστυνομία. Και ότι θυμόταν μια χαρά με ποιον είχε "συνευρεθεί" συναινετικά ή μη. Αυτό είπε στην αστυνομία και ίσως αυτό είπε και στον διοργανωτή, πριν πάει στην αστυνομία. Γι' αυτό συνέλαβαν τον τύπο, γι' αυτό ανέβασε το πρώτο τουίτ ο διοργανωτής και γι' αυτό έφαγε τις φάπες του ο διοργανωτής. Για να μάθει να μην είναι τόσο αυθόρμητος, προσπαθώντας να καλύψει τον κώλο του. Τα υπόλοιπα είναι τριαλαρι τριαλαρό (μόνον ο φτερωτός δράκος λείπει από το στόρυ) για να πέσουν όλοι στα μαλακά...Υπόθεση εργασίας, έτσι; :lol:
γαλή μπι λάικ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Niki

Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:26
Είμαι 30 χρονών.

Δεν είναι κρίμα όμως που αντί να είναι δίπλα μας οι συμπατριώτες μας με όσα τραβάμε με τους ξένους να συγκρίνονται με αυτούς;
Να είναι ορισμένες φορές και χειρότεροι;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 18:57 Eγώ δεν έχω βγάλει άκρη για περισσότερα. Από τα λεγόμενα του δικηγόρου κράτησα το ότι η κοπέλα ήταν συχνή θαμώνας στο καφέ και ότι γνώριζε το διοργανωτή που τη βοηθούσε σε επικοινωνιακές γνωριμίες και στο παρελθόν, ότι ο διοργανωτής μπορεί να ήταν παρών στο πάρτυ, ότι δεν βρέθηκε κάποιο ναρκωτικό ή ουσία στην εξέταση και ότι η κοπέλα έκλεισε δωμάτιο για να περάσει τη νύχτα εκεί επειδή ήταν μεθυσμένη. Στην πρώτη κατάθεση της όμως η κοπέλα είπε ότι πήρε τηλέφωνο τον διοργανωτή επειδή δεν μπορούσε να οδηγήσει και αυτός της είπε να γυρίσει πίσω, ενώ ο δικηγόρος δεν αναφέρεται καθόλου σε αυτό. Γιατί; Και πόσο λογικό είναι μια γυναίκα σε φάση τόσο μεγάλης μέθης να κλείνει δωμάτιο, να παίρνει κάρτα, να ανεβαίνει στον χ όροφο, να βρίσκει το δωμάτιο και μετά να μη θυμάται τίποτα από τη στιγμή που βλέπει 3 ακατονόμαστους άντρες; Και γιατί να συλλάβουν τον έναν από τους τρεις; Γιατί έχουν εξαφανιστεί τελείως από το πλαίσιο οι άλλες κοπέλες, που μπορούσαν να αποσαφηνίσουν ποιος ήταν που, χωρίς να δοθούν τα ονόματα τους στη δημοσιότητα; Γιατί δεν έχει διευκρινισθεί από το ξενοδοχείο, πόσα δωμάτια είχαν κλείσει εκείνο το βράδυ, εκτός της σουίτας που ήταν νοικιασμένη από τον επιχειρηματία που απουσίαζε; Όλα αυτά τα γιατί, με κάνουν να παίρνω το νήμα από την αρχή και να καταλήγω σε μια άλλη υπόθεση. Ότι η κοπέλα δεν έφυγε καν από το ξενοδοχείο και ό,τι παίχτηκε, παίχτηκε πριν βγει από το ξενοδοχείο και πάει στην αστυνομία. Και ότι θυμόταν μια χαρά με ποιον είχε "συνευρεθεί" συναινετικά ή μη. Αυτό είπε στην αστυνομία και ίσως αυτό είπε και στον διοργανωτή, πριν πάει στην αστυνομία. Γι' αυτό συνέλαβαν τον τύπο, γι' αυτό ανέβασε το πρώτο τουίτ ο διοργανωτής και γι' αυτό έφαγε τις φάπες του ο διοργανωτής. Για να μάθει να μην είναι τόσο αυθόρμητος, προσπαθώντας να καλύψει τον κώλο του. Τα υπόλοιπα είναι τριαλαρι τριαλαρό (μόνον ο φτερωτός δράκος λείπει από το στόρυ) για να πέσουν όλοι στα μαλακά...Υπόθεση εργασίας, έτσι; :lol:
γαλή μπι λάικ

Λατρεία μπι λάικ

Εικόνα

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:27
Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:24 Εγώ στηρίζω βίκος cola
Πράγματι φοβερή.
Δουμπιά έχετε δοκιμάσει;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ εσύ;
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Niki έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:30
Είμαι 30 χρονών.

Δεν είναι κρίμα όμως που αντί να είναι δίπλα μας οι συμπατριώτες μας με όσα τραβάμε με τους ξένους να συγκρίνονται με αυτούς;
Όχι δεν είναι, δεν είμαστε συμπατριώτες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Niki έγραψε: 16 Ιαν 2022, 19:30
Είμαι 30 χρονών.

Πως. Βέβαια. Κριμα ειναι.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”