Το έχει αποβάλει από το μυαλό του ότι η γυναίκα τον σιχαίνεται. Αν διαβάσεις παρόμοια νήματα εδώ στο φόρουμ θα καταλάβεις τον τρόπο σκέψης των πορνολατων.Winston Smith έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:37Συνεχίζω και έχω την ίδια απορία σχετικά με το πως του σηκώνεται γνωρίζοντας ότι η άλλη τον σιχαίνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:36 Εγώ δεν έχω απορίες σ' αυτό το θέμα. Ειλικρινά τώρα, θεωρείτε ότι όλοι οι άντρες που έχουν ερωτικές ανάγκες/απωθημένα, μπορούν να τις καλύψουν δωρεάν; Ή ότι έχουν καλές ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα τους αν είναι παντρεμένοι; Και στην τελική, ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ ενός γέρου ή μεσήλικου που κυκλοφορεί ή παντρεύεται με μια όμορφη νέα γυναίκα από τον επισκέπτη των πορνείων; Η ομορφιά, το χιούμορ και η προσωπικότητα του;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Απάντησα πριν δω το ερώτημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:43Ε μήπως να απορρίψεις την υπόθεση ότι ο άλλος πιστεύει ότι η άλλη τον σιχαίνεται;Winston Smith έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:37Συνεχίζω και έχω την ίδια απορία σχετικά με το πως του σηκώνεται γνωρίζοντας ότι η άλλη τον σιχαίνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:36 Εγώ δεν έχω απορίες σ' αυτό το θέμα. Ειλικρινά τώρα, θεωρείτε ότι όλοι οι άντρες που έχουν ερωτικές ανάγκες/απωθημένα, μπορούν να τις καλύψουν δωρεάν; Ή ότι έχουν καλές ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα τους αν είναι παντρεμένοι; Και στην τελική, ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ ενός γέρου ή μεσήλικου που κυκλοφορεί ή παντρεύεται με μια όμορφη νέα γυναίκα από τον επισκέπτη των πορνείων; Η ομορφιά, το χιούμορ και η προσωπικότητα του;![]()
Οι άνθρωποι δεν υιοθετούν συχνά απόψεις που τους περιγράφουν ως τον κακό της υπόθεσης. Παίζει και ο Μπέζος να πιστεύει ότι οι υπάλληλοι του τον θεωρούν ευεργέτη τους.
Το τι μπορεί να φαντασιώνεται τη στιγμή της πράξης, είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφού ούτε να συμφωνήσω μαζί σου μου επιτρέπεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εν τω μεταξύ ένα ολόκληρο νήμα περί αλλού ένα βιασμού και η συζήτηση περιστρέφεται γύρω στο ότι το θύμα ήταν βίζιτα και πήγε για τα ναρκωτικά, στο ότι δεν πρόσεξε το θύμα και αν ήξερε τους τύπους ή όχι, γιατί δεν έφυγε κτλ κτλ.
Καλώς ήρθες 2022.
Καλώς ήρθες 2022.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Φιλικό πατ πατ στην πλάτη και κερασμένο το σφηνάκιΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:36 Ειλικρινά τώρα, θεωρείτε ότι όλοι οι άντρες που έχουν ερωτικές ανάγκες/απωθημένα, μπορούν να τις καλύψουν δωρεάν; Ή ότι έχουν καλές ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα τους αν είναι παντρεμένοι;
Αφού δεν συμφωνείς βρε. Στο ίδιο ποστ βάζεις ναι μεν αλλά. Άη παιδάκι μου, άμα έχεις την αίσθηση ότι έχω εμμονή μαζί σου να μην σου απευθύνω τον λόγο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ζήτημα γίνεται ακόμη πιο σουρεαλιστικό όταν πρόκειται για βίζιτες (δηλαδή για κατ' οίκον επισκέψεις). Δηλαδή κάνε εικόνα να ρωτάνε το κωλ-γκερλ οι συναδέλφισσές του "που πας;" και εκείνο να απαντάει "πάω να με βιάσει ένας μπουχέσας και επιστρέφω στο στούντιο".ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:36Εγώ δεν έχω απορίες σ' αυτό το θέμα. Ειλικρινά τώρα, θεωρείτε ότι όλοι οι άντρες που έχουν ερωτικές ανάγκες/απωθημένα, μπορούν να τις καλύψουν δωρεάν; Ή ότι έχουν καλές ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα τους αν είναι παντρεμένοι; Και στην τελική, ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ ενός γέρου ή μεσήλικου που κυκλοφορεί ή παντρεύεται με μια όμορφη νέα γυναίκα από τον επισκέπτη των πορνείων; Η ομορφιά, το χιούμορ και η προσωπικότητα του;Winston Smith έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:19Εγώ έχω την ίδια απορία με τον εκπληκτικό πάντως, η οποία δεν αφορά την επαγγελματία αλλά τον πελάτη. Πώς είναι δυνατόν κάποιος (που έχει ξεπεράσει την σεξουαλική θολούρα της εφηβείας) να μη ξενερώνει αυτόματα με το γεγονός ότι η άλλη κατά 99% τον σιχαίνεται. Το πως του σηκώνεται, εμένα μου φαίνεται ανεξήγητο. Προφανώς και υπάρχει παραλληλισμός με τον βιασμό από τη πλευρά του πελάτη. Δεν λέω ότι η ψυχοσύνθεση είναι ίδια, άλλα υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:12
Κάνεις το λάθος να συγχέεις την πορνεία με την ερωτική πράξη, όπου θεωρητικώς γουστάρουν και οι δύο αυτό που γίνεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση (της επαγγελματικής και όχι επιβεβλημένης πορνείας) ο πελάτης αντιμετωπίζεται από την επαγγελματία όπως ένας ασθενής από τον γιατρό του ή τον νοσηλευτή του. Και υπάρχουν περιπτώσεις όπου αυτό που εσύ, εγώ, ο οποιοσδήποτε, μπορεί να θεωρούμε σιχαμένο, ο επαγγελματίας απλώς το συνηθίζει και συνεχίζει να το κάνει γιατί απλώς αυτή είναι η δουλειά για την οποία πληρώνεται.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Dwarven Blacksmith
Άργησε λίγο παραπάνω να πάει εκεί όμως σε σχέση με άλλες χρονιές.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:49 Εν τω μεταξύ ένα ολόκληρο νήμα περί αλλού ένα βιασμού και η συζήτηση περιστρέφεται γύρω στο ότι το θύμα ήταν βίζιτα και πήγε για τα ναρκωτικά, στο ότι δεν πρόσεξε το θύμα και αν ήξερε τους τύπους ή όχι, γιατί δεν έφυγε κτλ κτλ.
Καλώς ήρθες 2022.
Ε, καλά. Το παίρνω πίσω. Δεν είναι εμμονή. Απλά: Ηδονίζεσαι με την αντίρρηση.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:51Αφού δεν συμφωνείς βρε. Στο ίδιο ποστ βάζεις ναι μεν αλλά. Άη παιδάκι μου, άμα έχεις την αίσθηση ότι έχω εμμονή μαζί σου να μην σου απευθύνω τον λόγο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν έχω καταλάβει καλά άπαξ και πάω σε πάρτυ που παίζει αλκοόλ και ναρκωτικά είναι πιθανότατο να με βιάσουν.
Οκ, το κόβω εδώ. Βαρέθηκα τη μιτούδικη κολοκυθιά.AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:54Γνώριζε κάποια απλά στοιχεία. Οχι τη διαταραγμένη ψυχογραφία τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:45Σαφώς και γνώριζε ποιοι θα ήταν στο πάρτυ και ακριβώς γι' αυτό πήγε. Το ότι πιθανόν να μην τη γνώριζαν αυτοί, είναι άλλο θέμα.AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:41
Αν σε καλούσε όμως σε πάρτι, το πιο πιθανό είναι ότι θα πήγαινες. Δύσκολα λέει κανείς όχι σε πάρτι.
Το λάθος στη προκειμένη περίπτωση είναι ότι ανάγουμε αυτό που γνωρίζουμε εκ των υστέρων (ότι δηλαδή αυτοί ήταν κωλόπαιδα, βιαστές και κοκάκηδες) στις ενδεχόμενες προφυλάξεις του θύματος.
Δεν τους γνώριζε το θύμα πριν πάει στο πάρτι, άρα δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει οποιαδήποτε προφύλαξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μία στις χίλιεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:55 Αν έχω καταλάβει καλά άπαξ και πάω σε πάρτυ που παίζει αλκοόλ και ναρκωτικά είναι πιθανότατο να με βιάσουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- EKPLIKTIKOS
Μόνο αν έχεις βυζια. Αν δεν έχεις δεν είναι πιθανότατο να σε βιάσουν, είναι όμως πιθανό να μην επιστρέψεις στο σπίτι, τουλάχιστον άμεσα. Πχ να τρακαρεις στην επιστροφή ή να βρεθείς σε κάνα νοσοκομείο με overdose. Drugs are bad ok?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:55 Αν έχω καταλάβει καλά άπαξ και πάω σε πάρτυ που παίζει αλκοόλ και ναρκωτικά είναι πιθανότατο να με βιάσουν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά οκ δεν πειράζει.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:43Φυσικά κατάλαβα τι έγραψες. Από χθες τα γράφεις. Την κέρασαν βιασμό.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:35Για τελευταία φορά.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:26
Βρε καημένο εχθές μας έγραφες ότι ο βιασμός της ηταν για σεξ που ήταν να γίνει έγινε στραβή, ότι ο βιασμός ήταν σιτ χαπενς και ότι πήγε για άλλο και την κέρασαν βιασμό. Σήμερα το στρογγυλευεις και μας λες περί μη προσοχής του θύματος κτλ.
Το ίδιο με χθες λες. Ένας βιασμός που κέρασαν το θύμα με αγάπη για το φύλο της από την Γκερ![]()
Ο βιαστής είναι αυτό ακριβώς δλδ ΒΙΑΣΤΗΣ και τίποτα λιγότερο.
Όπως ο δολοφόνος, είναι αυτό ακριβώς δλδ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και τίποτα λιγότερο.
Το να έχεις την απαίτηση να συμπεριφερθεί ο άλλος όπως εσύ θες και να μην σου κάνει κακό γιατί είναι κάτι που εσύ δεν το επιθυμείς και εφόσον το αναφέρεις δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, είναι ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑ και καλό είναι να αποφεύγεται όσο περισσότερο γίνεται.
Κατάλαβες τι έγραψα ή όχι;
Θα καταλάβουν οι υπόλοιποι.
Οι μλκες που βίασαν την κοπέλα είναι βιαστές και τίποτα λιγότερο.
Το ότι βίασαν την κοπέλα δεν είναι ένα τυχαίο περιστατικό που συνέβη από καθαρή ατυχία. Ήταν προμελετημένο έγκλημα που οργανώθηκε έτσι για το πετύχουν. Δυστυχώς το κατάφεραν.
Είτε μας αρέσει, είτε όχι, πρέπει να προσέχουμε σε οποιαδήποτε φάση της ζωής μας. Ειδικά όταν συναναστρεφόμαστε αγνώστους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις