!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το προτυπο του Chad πετυχημενου αρσενικου που πρεπει να εξελισσεται διαρκως το προωθουν οι καπιταλιστες προκειμενου να κινειται η αγορα συμπιεζοντας σε σημειο κακουργηματος την σεξουαλικοτητα του 80% των ανδρων :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:28 Πόσο μόνη πρέπει να ένοιωσε αυτή η γυναίκα όταν την σταμάτησαν στο ασανσέρ :cry
το χαψες? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:04
EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:57 Βιασμό δε θα το έλεγα αλλά βρίσκω την πορνεια εμετική. Πώς μπορεί κάποιος να πληρώνει για να γαμαει μια τύπισσα που κατά πάσα πιθανότητα τον σιχαίνεται; μου φαίνεται ότι όντως μπορούμε σε αυτό το επίπεδο να έχουμε έναν παραλληλισμό με τον βιασμό

Απλώς η ηλίθια είναι συνενοχη.

Η δικιά μου άποψη είναι συνεπής πάντως: πορνεία = βιασμός.

Οι βλαμμενες φιλελεφτ αφού λένε ότι πορνεία = εργασία το βιασμό θα έπρεπε να τον λένε οφειλόμενες αμοιβες.
Όταν λένε εργασία υπονοούν ότι υπάρχει συναίνεση, δεν συγκρίνονται οι καταστάσεις, οπότε και δεν τίθεται ζήτημα συνέπειας

(υγ: συμφωνώ ότι η πορνεία είναι βιασμός)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:30
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:28 Πόσο μόνη πρέπει να ένοιωσε αυτή η γυναίκα όταν την σταμάτησαν στο ασανσέρ :cry
το χαψες? :102:
τώρα διαβάζω τις λεπτομέρειες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:04
EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:57 Βιασμό δε θα το έλεγα αλλά βρίσκω την πορνεια εμετική. Πώς μπορεί κάποιος να πληρώνει για να γαμαει μια τύπισσα που κατά πάσα πιθανότητα τον σιχαίνεται; μου φαίνεται ότι όντως μπορούμε σε αυτό το επίπεδο να έχουμε έναν παραλληλισμό με τον βιασμό

Απλώς η ηλίθια είναι συνενοχη.

Η δικιά μου άποψη είναι συνεπής πάντως: πορνεία = βιασμός.

Οι βλαμμενες φιλελεφτ αφού λένε ότι πορνεία = εργασία το βιασμό θα έπρεπε να τον λένε οφειλόμενες αμοιβες.
την ακριβως αντιθετη αποψη εχουν οι φιλελεφτ που λες και συντασσονται με την δικη σου αποψη :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:26
Βρε καημένο εχθές μας έγραφες ότι ο βιασμός της ηταν για σεξ που ήταν να γίνει έγινε στραβή, ότι ο βιασμός ήταν σιτ χαπενς και ότι πήγε για άλλο και την κέρασαν βιασμό. Σήμερα το στρογγυλευεις και μας λες περί μη προσοχής του θύματος κτλ.
Το ίδιο με χθες λες. Ένας βιασμός που κέρασαν το θύμα με αγάπη για το φύλο της από την Γκερ :g094:
Για τελευταία φορά.

Ο βιαστής είναι αυτό ακριβώς δλδ ΒΙΑΣΤΗΣ και τίποτα λιγότερο.

Όπως ο δολοφόνος, είναι αυτό ακριβώς δλδ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και τίποτα λιγότερο.

Το να έχεις την απαίτηση να συμπεριφερθεί ο άλλος όπως εσύ θες και να μην σου κάνει κακό γιατί είναι κάτι που εσύ δεν το επιθυμείς και εφόσον το αναφέρεις δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, είναι ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑ και καλό είναι να αποφεύγεται όσο περισσότερο γίνεται.

Κατάλαβες τι έγραψα ή όχι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Winston Smith έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:19
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:12
Κάνεις το λάθος να συγχέεις την πορνεία με την ερωτική πράξη, όπου θεωρητικώς γουστάρουν και οι δύο αυτό που γίνεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση (της επαγγελματικής και όχι επιβεβλημένης πορνείας) ο πελάτης αντιμετωπίζεται από την επαγγελματία όπως ένας ασθενής από τον γιατρό του ή τον νοσηλευτή του. Και υπάρχουν περιπτώσεις όπου αυτό που εσύ, εγώ, ο οποιοσδήποτε, μπορεί να θεωρούμε σιχαμένο, ο επαγγελματίας απλώς το συνηθίζει και συνεχίζει να το κάνει γιατί απλώς αυτή είναι η δουλειά για την οποία πληρώνεται.
Εγώ έχω την ίδια απορία με τον εκπληκτικό πάντως, η οποία δεν αφορά την επαγγελματία αλλά τον πελάτη. Πώς είναι δυνατόν κάποιος (που έχει ξεπεράσει την σεξουαλική θολούρα της εφηβείας) να μη ξενερώνει αυτόματα με το γεγονός ότι η άλλη κατά 99% τον σιχαίνεται. Το πως του σηκώνεται, εμένα μου φαίνεται ανεξήγητο. Προφανώς και υπάρχει παραλληλισμός με τον βιασμό από τη πλευρά του πελάτη. Δεν λέω ότι η ψυχοσύνθεση είναι ίδια, άλλα υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.
Εγώ δεν έχω απορίες σ' αυτό το θέμα. Ειλικρινά τώρα, θεωρείτε ότι όλοι οι άντρες που έχουν ερωτικές ανάγκες/απωθημένα, μπορούν να τις καλύψουν δωρεάν; Ή ότι έχουν καλές ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα τους αν είναι παντρεμένοι; Και στην τελική, ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ ενός γέρου ή μεσήλικου που κυκλοφορεί ή παντρεύεται με μια όμορφη νέα γυναίκα από τον επισκέπτη των πορνείων; Η ομορφιά, το χιούμορ και η προσωπικότητα του; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:36 Εγώ δεν έχω απορίες σ' αυτό το θέμα. Ειλικρινά τώρα, θεωρείτε ότι όλοι οι άντρες που έχουν ερωτικές ανάγκες/απωθημένα, μπορούν να τις καλύψουν δωρεάν; Ή ότι έχουν καλές ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα τους αν είναι παντρεμένοι; Και στην τελική, ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ ενός γέρου ή μεσήλικου που κυκλοφορεί ή παντρεύεται με μια όμορφη νέα γυναίκα από τον επισκέπτη των πορνείων; Η ομορφιά, το χιούμορ και η προσωπικότητα του; :lol:
Συνεχίζω και έχω την ίδια απορία σχετικά με το πως του σηκώνεται γνωρίζοντας ότι η άλλη τον σιχαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Winston Smith έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:36 Εγώ δεν έχω απορίες σ' αυτό το θέμα. Ειλικρινά τώρα, θεωρείτε ότι όλοι οι άντρες που έχουν ερωτικές ανάγκες/απωθημένα, μπορούν να τις καλύψουν δωρεάν; Ή ότι έχουν καλές ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα τους αν είναι παντρεμένοι; Και στην τελική, ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ ενός γέρου ή μεσήλικου που κυκλοφορεί ή παντρεύεται με μια όμορφη νέα γυναίκα από τον επισκέπτη των πορνείων; Η ομορφιά, το χιούμορ και η προσωπικότητα του; :lol:
Συνεχίζω και έχω την ίδια απορία σχετικά με το πως του σηκώνεται γνωρίζοντας ότι η άλλη τον σιχαίνεται.
Λογικά δεν τον ενδιαφέρουν τα αισθήματα της γυναίκας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

:g030:
Υπάρχουν και πολλοί αρρωστακηδες βέβαια, που μόνο έτσι τους σηκώνεται.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Winston Smith έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:19
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:12
Κάνεις το λάθος να συγχέεις την πορνεία με την ερωτική πράξη, όπου θεωρητικώς γουστάρουν και οι δύο αυτό που γίνεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση (της επαγγελματικής και όχι επιβεβλημένης πορνείας) ο πελάτης αντιμετωπίζεται από την επαγγελματία όπως ένας ασθενής από τον γιατρό του ή τον νοσηλευτή του. Και υπάρχουν περιπτώσεις όπου αυτό που εσύ, εγώ, ο οποιοσδήποτε, μπορεί να θεωρούμε σιχαμένο, ο επαγγελματίας απλώς το συνηθίζει και συνεχίζει να το κάνει γιατί απλώς αυτή είναι η δουλειά για την οποία πληρώνεται.
Εγώ έχω την ίδια απορία με τον εκπληκτικό πάντως, η οποία δεν αφορά την επαγγελματία αλλά τον πελάτη. Πώς είναι δυνατόν κάποιος (που έχει ξεπεράσει την σεξουαλική θολούρα της εφηβείας) να μη ξενερώνει αυτόματα με το γεγονός ότι η άλλη κατά 99% τον σιχαίνεται. Το πως του σηκώνεται, εμένα μου φαίνεται ανεξήγητο.

Σε κάθε περίπτωση όντως ο πληρωμένος έρωτας δεν μπορεί να προσφέρει ικανοποίηση για τους λόγους που περιγράψατε. Δεν δημιουργεί ευχαρίστηση όπως με κάποιον που σε βρίσκει ελκυστικό διαρκώς ή στιγμιαία.

Ωστόσο υπάρχουν άνδρες που θέλουν μόνο να ικανοποιηθούν οι ίδιοι με τη διείσδυση. Άλλοι βαριούνται τις σοβαρές σχέσεις και ανεξάρτητα από εμφάνιση κλπ. θέλουν κάτι απλό με κάποια που ξέρει καλά το αντικείμενο.
Άλλοι έχουν συγκεκριμένες εμφανισιακές απαιτήσεις και επειδη είτε δεν μπορούν να κάνουν σχέση με τέτοιες γυναίκες ή δεν τις βρίσκουν, επιλέγουν να ικανοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο.
Επίσης και ξέρω μία περίπτωση ανεκδοτολογικά, ωστόσο είναι κάτι ευρύτερα γνωστό, αρκετοί γουστάρουν φάση BDSM κλπ,οπότε εκεί την βρίσκουν εύκολα.
Ακόμα κάποιοι δεσμευμένοι ξέρουν ότι έτσι υπάρχει εχεμύθεια, από το να σύναπταν έναν παράλληλο δεσμό έστω και για σεξ, καθώς σε τέτοια περίπτωση μπορεί πιο εύκολα να μαθευτεί κάποια στιγμή.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:35
Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:26
Βρε καημένο εχθές μας έγραφες ότι ο βιασμός της ηταν για σεξ που ήταν να γίνει έγινε στραβή, ότι ο βιασμός ήταν σιτ χαπενς και ότι πήγε για άλλο και την κέρασαν βιασμό. Σήμερα το στρογγυλευεις και μας λες περί μη προσοχής του θύματος κτλ.
Το ίδιο με χθες λες. Ένας βιασμός που κέρασαν το θύμα με αγάπη για το φύλο της από την Γκερ :g094:
Για τελευταία φορά.

Ο βιαστής είναι αυτό ακριβώς δλδ ΒΙΑΣΤΗΣ και τίποτα λιγότερο.

Όπως ο δολοφόνος, είναι αυτό ακριβώς δλδ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και τίποτα λιγότερο.

Το να έχεις την απαίτηση να συμπεριφερθεί ο άλλος όπως εσύ θες και να μην σου κάνει κακό γιατί είναι κάτι που εσύ δεν το επιθυμείς και εφόσον το αναφέρεις δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, είναι ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑ και καλό είναι να αποφεύγεται όσο περισσότερο γίνεται.

Κατάλαβες τι έγραψα ή όχι;
Φυσικά κατάλαβα τι έγραψες. Από χθες τα γράφεις. Την κέρασαν βιασμό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ε μήπως να απορρίψεις την υπόθεση ότι ο άλλος πιστεύει ότι η άλλη τον σιχαίνεται;
Οι άνθρωποι δεν υιοθετούν συχνά απόψεις που τους περιγράφουν ως τον κακό της υπόθεσης. Παίζει και ο Μπέζος να πιστεύει ότι οι υπάλληλοι του τον θεωρούν ευεργέτη τους.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2022, 15:38
Λογικά δεν τον ενδιαφέρουν τα αισθήματα της γυναίκας.
Ακριβώς. Το τι μπορεί να φαντασιώνεται τη στιγμή της πράξης, είναι άλλο θέμα. Στην τελική, ακόμη και κάποιος που έχει σχέση και δεν επιβεβαιώνεται από την αυτήν, μόνον με πόρνη μπορεί να νοιώσει ότι είναι πραγματικός επιβήτορας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:41
Αρχέλαος έγραψε: 16 Ιαν 2022, 14:27
Μία μέρα μου είπε αν θέλω να πάω από το σπίτι της, ενώ ήταν διστακτική σε βόλτα. Και παρότι είχα μεγάλη καύλα για τη συγκεκριμένη και είχα και κάποιο καιρό να κάνω σεξ, με πληρωμή δεν κάνω, το αρνήθηκα, δεν την ήξερα καλά και δεν ήθελα, παρότι άνδρας και άρα λιγότερο να προβληματιστώ, να πάρω κάτι που θεωρούσα ως ρίσκο.
Και όταν, βλέπε παλαιότερα, είχα δράσεις με συναντήσεις κλπ κλπ αρκετά πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου, όλα γίνονταν σε δημόσιο χώρο και με τον καιρό προχωρούσε το πράγμα.
Δεν πήγαινα ή καλούσα την άλλη στο αυτοκίνητο ή το σπίτι μου για αρκετούς λόγους. Ούτε έμπαινα εγώ σε άλλο αυτοκίνητο με το καλημέρα.
Το ένα ζήτημα δεν αναιρεί το άλλο.

Αν σε καλούσε όμως σε πάρτι, το πιο πιθανό είναι ότι θα πήγαινες. Δύσκολα λέει κανείς όχι σε πάρτι.

Το λάθος στη προκειμένη περίπτωση είναι ότι ανάγουμε αυτό που γνωρίζουμε εκ των υστέρων (ότι δηλαδή αυτοί ήταν κωλόπαιδα, βιαστές και κοκάκηδες) στις ενδεχόμενες προφυλάξεις του θύματος.

Δεν τους γνώριζε το θύμα πριν πάει στο πάρτι, άρα δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει οποιαδήποτε προφύλαξη.
Πάρτι σε σπίτι δύσκολο, δεν θα ήμουν και σίγουρος αν ισχύει. Σε μαγαζί ναι θα πήγαινα.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη είναι πάντα του θύτη, δεν είπε κάποιος κάτι άλλο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”