Unique έγραψε: 16 Ιαν 2022, 03:43
nik_killthemall έγραψε: 16 Ιαν 2022, 03:11
Unique έγραψε: 16 Ιαν 2022, 02:59
Δεν το γνωρίζεις αυτο. Αν ειναι να μιλησουμε υποθετικα, εγω λεω οτι αν ειχαμε 100% καλυψη απο εμβολια, η Δελτα θα ειχε εξαφανιστεί απο το περασμένο καλοκαίρι και δεν θα είχαμε τη γένεση της Ο. Παλι δηλαδή οι ανεμβολίαστοι καταστρέφουν οτι χτιζει ο υπόλοιπος πλανητης.
Το οτι το "Getting jabs to the unvaccinated has never been more critical" του Νοε, για σενα ειναι ισοδυναμο με την αρνηση του "herd immunity is not a possibility because it still infects vaccinated individuals" του Αυγ
ή ότι παραμένει σε άγαστη συνεργασία με το "We can't vaccinate the planet every four to six months. It's not sustainable or affordable" του μεταγενεστερου Γεν
αποδεικνύει απλά πως έχεις προβληματα αναγνωσης, που οφειλονται κατα βαση στη πίστη σου !
Δεν νομιζω οτι ειναι πρόβλημα ανάγνωσης αλλά μετάφρασης. Ισως τα αγγλικά σου δεν είναι στο κατάλληλο επίπεδο για να καταλάβεις τι ακριβώς σημαίνει η φράση "Getting jabs to the unvaccinated has never been more critical"
Και
εμβολιαζομαστε ολοι με 2,3,4 δοσεις, αλλα και
δεν μπορει να εμβολιαζεται ο πλανητης ανα 5 μηνες, αυτα τα δύο για σενα είναι ισοδυναμα λοιπον, δεν αναιρει το μεταγενεστερο δευτερο, το προγενεστερο πρωτο, οχι βεβαια, αλλα ειναι ισοδυναμα και μαλιστα σημαινουν πως τα εμβολια οδηγουν σε εξαφανιση την ασθενεια μεσα απο herd immunity ... οτι πεις ...
Δε το λεω εγώ. Η λογικη το λέει. Και επαναλαμβάνω: Αυτη τη λύση έχουμε τώρα, αυτή εφαρμόζουμε.
ΑΝ η Ομικρον ειναι η παραλλαγη που ληξει την πανδημια, θα το γνωριζω πολυ απλα γιατι στα 2 χρονια που περασαν δεν εμφανιστηκε ουτε μια επικρατουσα μεταλλαξη σε εμβολιασμενους πληθυσμους !
Ίσως. Αλλα μεχρι στιγμης, οι παραλλάξεις δημιουργούνται απο ανεμβολίαστους. Οποτε πιέζουμε και τους υπολοίπους να κάνουν εμβολιο για να τελειώνουμε μια και καλη με την πανδημία.

εσενα τελικα σε γουσταρω βγαζεις το περισσοτερο γελιο. Ναι ρε εχεις δικιο τα Αγγλικα μου δεν ειναι καλα, επειδη
- το ""Getting jabs to the unvaccinated has never been more critical" δεν το μεταφράζω σε "τα εμβόλια δίνουν ανοσία αγέλης και οδηγουν τον ιο στην εξαφάνιση"
- και το "herd immunity is not a possibility because it still infects vaccinated individuals" δεν το μεταφράζω σε "αρνακι ασπρο και παχυ της μανας του καμάρι"
- για να μην πω για το ""We can't vaccinate the planet every four to six months. It's not sustainable or affordable" που προφανως ειναι συνταγη για κοκορα κρασατο ...
Μαν και μονο πως συζητω μαζι σου για εμβολια που χρειαζονται 3ες, 4ες, 5ες δοσεις ανα 5 μηνες, αλλα ταυτοχρονα οδηγουν την ασθενεια σε εξαφανιση, σε ανοσια αγελης και παρεμποδιζουν την μεταδοση και κανουν και καφε τα 5 ευρω εσυ πρεπει να μου τα δωσεις και ειναι και λιγα.
ΥΓ Μα αν η Ομικρον τελειωσει την πανδημια (οπως λεει αυτος που ξεκινησε αυτο εδω το νημα)
τότε αυτο σημαινει πως οι μεταλλάξεις ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ γιατι οδηγουν σε μεταδοτικοτερες μεν νοσους, αλλα πιο ηπιες και λιγοτερο θανατηφορες, αντικαθιστωντας τις θανατηφορες ! Αρα αυτο που υποστηριζεις (καθολικος εμβολιασμος ολης της πανιδας) τις αποτρέπει !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.