+1. Νομίζω ότι ο Beria αναφέρεται σε μεταγενέστερο χρόνο. Μετά από 30-40 χρόνια ας πούμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:32 Πάντως κρίνοντας από το φόρουμ τουλάχιστον δε νομίζω ότι οι αντιεμβολιαστες ή οι αρνητές θα είναι κάποια κατηγορία πολιτών που θα αντιμετωπίζουν τη χλευη ή κάτι τέτοιο. Θα είναι μάλλον όπως με το μνημόνιο, ο καθένας θα έχει τα συμπεράσματά του και θα πορεύεται με αυτά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η μετά covid εποχή και ο στιγματισμός των αρνητών.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Η μετά covid εποχή και ο στιγματισμός των αρνητών.
- EKPLIKTIKOS
Εν μέρει. Εν μέρει είναι και πού θες να εστιάσεις, βάσει του συνολικού αφηγηματος σου. Για παράδειγμα, είναι γεγονός ότι πολύς κόσμος υπέφερε από τα μνημόνια. Από την άλλη μια λύση εκτός ΕΕ/ευρώ, όπως φάνηκε και με τον σύριζα, παρά το οχι, δύσκολα θα περπαταγε. Κατά πάσα πιθανότητα θα ημασταν ακόμα χειρότερα. Οι ζαιοι το κατάλαβαν αυτό και έκαναν πίσω. Θες λοιπόν να εστιάσεις στο ότι πολύς κόσμος υπέφερε; Μπορείς να πάρεις όλο το πακέτο του αντιμνη. Θες να εστιάσεις στους Λαφαζανηδες και τα ντου στα νομισματοκοπεια, στα καπιταλ κοντρολς κτλ; Τότε μπορείς να έχεις και εικόνισμα της Αγίας Μερκελ πάνω από το κρεβάτι σου
στιγματισε τη BeriaNiki έγραψε: 15 Ιαν 2022, 19:53Για αυτήν ακριβώς την καζούρα μιλάω.Green Dragon έγραψε: 15 Ιαν 2022, 19:51 Εκατομμύρια ναι, δισεκατομμύρια σίγουρα όχι. Τα εμβόλια κέρδισαν χρόνο για κάποιους ανθρώπους που αλλιώς θα πέθαιναν μέχρι η φύση να κάνει την δουλειά της (τον ιό πιο ήπιο).
Τι εννοείς να στιγματιστούν; Έτσι κι αλλιώς δεν σου φαίνονται φαιδρά αυτά που έλεγαν; Μόλις φύγει ο κορωνοϊός θ' αρχίσει η καζούρα.
Στην επαρχία είναι πιο δύσκολα τα πράγματα κάποιοι δεν αντέχουν την καζούρα η οποία μέρα με την μέρα μεγαλώνει.
Μήπως θα έπρεπε να είμαστε λιγάκι επιεικής μαζί τους;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Πως να στο πω τώρα;Niki έγραψε: 15 Ιαν 2022, 19:48 Έρχονται νέα καλά από όλες τις πλευρές του πλανήτη.
Όπως δείχνουν τα πράγματα τα εμβόλια και η επιστήμη έσωσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.
Κάποιοι μιλάνε για δισ.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει.
Ξέρεις έναν ολόκληρο χρόνο υπήρχε ο κοβιντ και χωρίς εμβόλια
Δεν υπάρχει καμιά μεγάλη διαφορά σε νεκρούς από τον χρόνο με τα εμβολια
Σε κάποιες χώρες όπως η Ελλάδα μάλιστα οι νεκροί το διάστημα των εμβολιασμων ειναι περισσότεροι από το προηγούμενο
Γιαυτό σταματήστε να γελοιοποιήστε γιατί τα ζούμε κάποια πράγματα, δεν τα διαβάζουμε σε παραμύθια
Θα διδάσκεται στα σχολεία και στα πανεπιστήμια η ντροπή τους. Θα πέφτει θέμα στις πανελλήνιες.ST48410 έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:39+1. Νομίζω ότι ο Beria αναφέρεται σε μεταγενέστερο χρόνο. Μετά από 30-40 χρόνια ας πούμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:32 Πάντως κρίνοντας από το φόρουμ τουλάχιστον δε νομίζω ότι οι αντιεμβολιαστες ή οι αρνητές θα είναι κάποια κατηγορία πολιτών που θα αντιμετωπίζουν τη χλευη ή κάτι τέτοιο. Θα είναι μάλλον όπως με το μνημόνιο, ο καθένας θα έχει τα συμπεράσματά του και θα πορεύεται με αυτά.
ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έχεις ένα μικρό πρόβλημα να αντιληφθείς την έννοια της εξάπλωσης ε;Γκουερινο 4 έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:41Πως να στο πω τώρα;Niki έγραψε: 15 Ιαν 2022, 19:48 Έρχονται νέα καλά από όλες τις πλευρές του πλανήτη.
Όπως δείχνουν τα πράγματα τα εμβόλια και η επιστήμη έσωσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.
Κάποιοι μιλάνε για δισ.
Το μνημόνιο είναι το αναγκαίο κακό και το εμβόλιο είναι το έλασσον καλό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:40Εν μέρει. Εν μέρει είναι και πού θες να εστιάσεις, βάσει του συνολικού αφηγηματος σου. Για παράδειγμα, είναι γεγονός ότι πολύς κόσμος υπέφερε από τα μνημόνια. Από την άλλη μια λύση εκτός ΕΕ/ευρώ, όπως φάνηκε και με τον σύριζα, παρά το οχι, δύσκολα θα περπαταγε. Κατά πάσα πιθανότητα θα ημασταν ακόμα χειρότερα. Οι ζαιοι το κατάλαβαν αυτό και έκαναν πίσω. Θες λοιπόν να εστιάσεις στο ότι πολύς κόσμος υπέφερε; Μπορείς να πάρεις όλο το πακέτο του αντιμνη. Θες να εστιάσεις στους Λαφαζανηδες και τα ντου στα νομισματοκοπεια, στα καπιταλ κοντρολς κτλ; Τότε μπορείς να έχεις και εικόνισμα της Αγίας Μερκελ πάνω από το κρεβάτι σου![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Philip Mortimer
Σε αυτόν το ολόκληρο χρόνο υπήρχαν συνεχη λοκνταουνΓκουερινο 4 έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:41Πως να στο πω τώρα;Niki έγραψε: 15 Ιαν 2022, 19:48 Έρχονται νέα καλά από όλες τις πλευρές του πλανήτη.
Κάποιοι μιλάνε για δισ.
Σε κάποιες χώρες όπως η Ελλάδα μάλιστα οι νεκροί το διάστημα των εμβολιασμων ειναι περισσότεροι από το προηγούμενο
Γιαυτό σταματήστε να γελοιοποιήστε γιατί τα ζούμε κάποια πράγματα, δεν τα διαβάζουμε σε παραμύθια
- taxalata xalasa
μου μένει η απορία για τους φανατικούς είρωνες εμβολιαστές.
αργά η γρήγορα, ο ιός θα εξασθενήσει όπως και φαίνεται, αν δεν....μπλαμπλαμπλα σενάρια του στήβι του king.... ΙΤ! ...came to eat us all !!!!....
τότε θα είναι όλοι ανεμβολιάστοι... ήδη κάποιοι που έχουν κάνει δύο δόσεις και χλεύαζαν, τώρα δεν κάνουν την τρίτη γιατί είναι νέοι και βλέπουν ότι δεν υπάρχει τριχιά αλλά θρίξ. μονομιάς άλλαξαν κατηγορία και μπαίνουν στην άλλη, των ψεκ ενώ πριν ήταν άντι-ψεκ.
το ίδιο θα συμβεί και με όλους, όσοι δεν είναι εντελώς κουφόξυλα σαν την "κουφοξυλιά" και να εμβολιάζονται για αόρατα τέρατα κάθε 6 μήνες.
θα γλύφεται εκεί που φτύνατε...
...το 2004, είχα προτείνει σε ανήψια μου να σπουδάσουν ψυχολογία και ψυχιατρική ως το επάγγελμα του άμεσου μέλλοντος. Με πέρασαν για τρελό... μετά που άρχισε ο κόσμος να πηδάει από τα μπαλκόνια και οι Ψίατροι ήταν νούμερο ένα μπίζνα, έμειναν στην απέξω του παρόντος.
οι εμβολιασμένοι είρωνες είστε αυριανοί πελάτες... σας περιμένουμε...
no rush at all!
αργά η γρήγορα, ο ιός θα εξασθενήσει όπως και φαίνεται, αν δεν....μπλαμπλαμπλα σενάρια του στήβι του king.... ΙΤ! ...came to eat us all !!!!....
τότε θα είναι όλοι ανεμβολιάστοι... ήδη κάποιοι που έχουν κάνει δύο δόσεις και χλεύαζαν, τώρα δεν κάνουν την τρίτη γιατί είναι νέοι και βλέπουν ότι δεν υπάρχει τριχιά αλλά θρίξ. μονομιάς άλλαξαν κατηγορία και μπαίνουν στην άλλη, των ψεκ ενώ πριν ήταν άντι-ψεκ.
το ίδιο θα συμβεί και με όλους, όσοι δεν είναι εντελώς κουφόξυλα σαν την "κουφοξυλιά" και να εμβολιάζονται για αόρατα τέρατα κάθε 6 μήνες.
θα γλύφεται εκεί που φτύνατε...
...το 2004, είχα προτείνει σε ανήψια μου να σπουδάσουν ψυχολογία και ψυχιατρική ως το επάγγελμα του άμεσου μέλλοντος. Με πέρασαν για τρελό... μετά που άρχισε ο κόσμος να πηδάει από τα μπαλκόνια και οι Ψίατροι ήταν νούμερο ένα μπίζνα, έμειναν στην απέξω του παρόντος.
οι εμβολιασμένοι είρωνες είστε αυριανοί πελάτες... σας περιμένουμε...
no rush at all!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Philip Mortimer
Μπράβο που άλλαξες απόψεις και έκανες το εμβόλιο, αλλά κακώς απότι καταλαβαινω εξισωνεις τους φιλοεμβολιαστες με τους αντιεμβολιαστες στο αν πρέπει να δεχθούν κριτική, ανάλογα με το πόσο "φανατικοι" είναι. Τα δεδομένα είναι ότι την πανδημια και τις συνέπειες της επιδεινώνουν οι αντιεμβολιαστες και οχι οι φιλοεμβολιαστες.giorgos mpekos έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:25 Πρωτααπολα υπάρχουν οι αρνητές του κοβιντ και οι αρνητές του εμβολίου εγω παλιά ήμουν μισο-μισο αρνητής του κοβιντ και τελείως αρνητής του εμβολίου παρόλαυτα μετά έπαψα να είμαι αρνητής του κοβιντ και ακόμη πιο μετά έκανα το εμβόλιο και τελικά έπαψα να είμαι αρνητής του εμβολίου.παλια ακολουθούσα διάφορες σελίδες στο φεισμπουκ που μίλαγαν κατά του εμβολιου παρόλαυτα όταν αποβιοσε ένας γνωστός μου που ήταν αρνητής κοβιντ και με πίεσε η κόρη μου να εμβολιαστω αργότερα κατάλαβα ότι οι σελίδες αυτές απλά κοροιδευαν και λέγαν μπαρουφες απλά τα έβλεπα συνέχεια και γελούσα λίγο μετά μαρεσε σαν εθισμόσ εκτός που φοβόμουν κιόλας να εμβολιαστω λες και θα πάθαινα κάτι.
Όταν εμβολιαστικα και όταν έγραψα ότι εμβολιαστικα καπιοι μου γύρισαν την πλάτη και μου είπαν ότι ο κουλης θα με ελεγχει και θα με σκοτοσει μόλις το θελήσει αυτός ότι είμαι ζόμπι και άλλες τέτοιες μαλακυνσεις.αθτοι λοιπόν με έχουν νευριάσει πολύ όσο ακριβώς και ο κουλης με τις χούντες του.γιαυτο και δε θα κρίνω ΚΑΝΕΝΑ θα κρίνω όμως αυτά τα άτομα με τις επιθέσεις τους αδιαφορω απολύτως για αυτά..έχουν στιγματιστει από μόνα τους με αυτά που κάνανε λυπαμε δεν υπάρχει δικαιολογία.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Είστε για τα σίδεραfoscilis έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:44Έχεις ένα μικρό πρόβλημα να αντιληφθείς την έννοια της εξάπλωσης ε;Γκουερινο 4 έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:41Πως να στο πω τώρα;Niki έγραψε: 15 Ιαν 2022, 19:48 Έρχονται νέα καλά από όλες τις πλευρές του πλανήτη.
Κάποιοι μιλάνε για δισ.
Η λιγο μεγαλύτερη εξάπλωση του ιού τον δεύτερο χρόνο οφείλεται στα μικρότερα λοκ νταουν που έγιναν λόγω οικονομίας
Καθίστε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ότι τα εμβόλια έσωσαν δισεκατομμύρια ανθρωπους
Για γέλια είστε
Μετα απο 30-40 χρονια,με τον παγκοσμιο πληθυσμο στα 500εκ θα λεμε(εγω και ο καντι,καπου στη Μοσχα) οτι δυστυχως δεν υπηρχε αλλος τροπος να σωθει ο πλανητης,τουλαχιστον εγινε με ανθρωπινο τροπο.ST48410 έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:39+1. Νομίζω ότι ο Beria αναφέρεται σε μεταγενέστερο χρόνο. Μετά από 30-40 χρόνια ας πούμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιαν 2022, 23:32 Πάντως κρίνοντας από το φόρουμ τουλάχιστον δε νομίζω ότι οι αντιεμβολιαστες ή οι αρνητές θα είναι κάποια κατηγορία πολιτών που θα αντιμετωπίζουν τη χλευη ή κάτι τέτοιο. Θα είναι μάλλον όπως με το μνημόνιο, ο καθένας θα έχει τα συμπεράσματά του και θα πορεύεται με αυτά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μακάρι να είναι έτσι και η Ο να είναι το κύκνειο άσμα του κόβιντ. Όλοι το θέλουμε αυτό.Niki έγραψε: 15 Ιαν 2022, 19:48 Έρχονται νέα καλά από όλες τις πλευρές του πλανήτη.
Κάποιοι μιλάνε για δισ.
Σιγά σιγά αρχίζει να φαίνεται η μετά τον covid εποχή.
Κάποιοι μιλάνε ότι η ασθένεια γίνεται πλέον ενδημική και τείνει να είναι σαν απλή γρίπη.
Κάποιοι λένε ότι από τον Μάρτιο ξεχνάμε όλα τα μέτρα.
Διανύουμε τις τελευταίες δύσκολες μέρες.
Όσοι ήτανε αρνητές των εμβολίων και έλεγαν διάφορες θεωρίες συνωμοσιών πιστεύεται ότι πρέπει να στιγματιστούν;
Το σίγουρο πάντως είναι ότι όταν λήξει ο συναγερμός για την πανδημία, θα σταματήσει αυτόματα και η όποια αντιπαράθεση μεταξύ εμβολιαστών και αντιεμβολιαστών.
Αλλά σε κάθε περίπτωση, μπορεί να λήξει το σήριαλ του κόβιντ αλλά ουδείς εγγυάται ότι έληξε δια παντός και το πρόβλημα των πανδημιών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τουλαχιστον 8 δις σωθηκαν!!!!Niki έγραψε: 15 Ιαν 2022, 19:48 Έρχονται νέα καλά από όλες τις πλευρές του πλανήτη.
Κάποιοι μιλάνε για δισ.
Σιγά σιγά αρχίζει να φαίνεται η μετά τον covid εποχή.
Κάποιοι μιλάνε ότι η ασθένεια γίνεται πλέον ενδημική και τείνει να είναι σαν απλή γρίπη.
Κάποιοι λένε ότι από τον Μάρτιο ξεχνάμε όλα τα μέτρα.
Διανύουμε τις τελευταίες δύσκολες μέρες.
Όσοι ήτανε αρνητές των εμβολίων και έλεγαν διάφορες θεωρίες συνωμοσιών πιστεύεται ότι πρέπει να στιγματιστούν;
Ξεχασατε κατι σημαντικο.Ο κορωνοιος ειναι επικινδυνος επειδη οδηγει νοσουντες σε μακροχρονια παραμονη στην ΜΕΘ.Με αποτελεσμα να μπλοκαρει το συστημα υγειας.Γιαυτο δεν μπορει να αντιμετωπιστει σαν γρίπη .Απο την στιγμη που οι κυβερνησεις αρνούνται να ενισχυσουν τα συστηματα υγειας τους τοτε δυσκολα να γλιτωσουμε απο την πανδημια σε συντομο χρονικο διαστημα.
Τα εμβολια αποδειχτήκαν σχετικα αναποτελεσματικα επειδη ειναι εμβολια πρωτης γενιας.Πιστευω οτι θα βελτιωθουν στο μελλων.Εδω εγινε κκαι το μεγαλο εγκλημα του κατεστημενου των φαρμακοβιομηχανιων οπου θεοποιησαν τα εμβολια σαν λυση για το προβλημα.Τα εμβολια εχουν αποτελεσμα εαν συνδυαστουν με την ενισχυση των συστηματων υγειας.Γενικα η τραγικη επικοινωνιακη αντιμετωπιση των εμβολιων ηταν που οδηγησε στην αυξηση του ((κινηματος)) του αντιεμβολιασμου.
Για το ζητημα του στιγματισμου ειμαι αντιθετος οσο αφορα απλους ανθρωπους που βυθισμενοι στον επιστημονικο αναφαλβητισμο τους και στις δεισιδαιμονίες τους αρνουνται να κανουν το εμβολιο εκτος αυτων που με ψευτοεπιστημονικο τροπο στα διαφορα ΜΜΕ προσπαθησαν να αποδειξουν ποσο κακα ειναι τα εμβολια.
Τα εμβολια αποδειχτήκαν σχετικα αναποτελεσματικα επειδη ειναι εμβολια πρωτης γενιας.Πιστευω οτι θα βελτιωθουν στο μελλων.Εδω εγινε κκαι το μεγαλο εγκλημα του κατεστημενου των φαρμακοβιομηχανιων οπου θεοποιησαν τα εμβολια σαν λυση για το προβλημα.Τα εμβολια εχουν αποτελεσμα εαν συνδυαστουν με την ενισχυση των συστηματων υγειας.Γενικα η τραγικη επικοινωνιακη αντιμετωπιση των εμβολιων ηταν που οδηγησε στην αυξηση του ((κινηματος)) του αντιεμβολιασμου.
Για το ζητημα του στιγματισμου ειμαι αντιθετος οσο αφορα απλους ανθρωπους που βυθισμενοι στον επιστημονικο αναφαλβητισμο τους και στις δεισιδαιμονίες τους αρνουνται να κανουν το εμβολιο εκτος αυτων που με ψευτοεπιστημονικο τροπο στα διαφορα ΜΜΕ προσπαθησαν να αποδειξουν ποσο κακα ειναι τα εμβολια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-