!!! DEVELOPMENT MODE !!!
NAIDA SHOULD NOT BE BACK
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Re: NAIDA SHOULD NOT BE BACK
Που να ξέρω παιδί μου, ποιος με πλησιάζει σε ποστ; ούτε ο γουντεντ;Uppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:12Τώρα που το πρόσεξες, για πες; Μπορείς να βρεις έστω κι έναν που να σε πλησιάζει; Υπάρχει κάποιος λόγος νομίζεις που σχεδόν κανένας δεν κάνει 50k+ ποστ στο πχώρουμ;Naida έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:11έχω κοιτάξει ποτέ πόσα ποστ έχουν οι χρήστεςούτε καν τα δικά μου δεν είχα προσέξει μέχρι που μου το επεσήμανες. Ούτως ή άλλως τώρα που με έδιωξε το στραβοχυμενο κουρδιστό ξυπνητήρι, δεν θα γράφω άλλα. Θα πάρει άλλος την πρωτιά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Uppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:12Τώρα που το πρόσεξες, για πες; Μπορείς να βρεις έστω κι έναν που να σε πλησιάζει; Υπάρχει κάποιος λόγος νομίζεις που σχεδόν κανένας δεν κάνει 50k+ ποστ στο πχώρουμ;Naida έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:11έχω κοιτάξει ποτέ πόσα ποστ έχουν οι χρήστεςούτε καν τα δικά μου δεν είχα προσέξει μέχρι που μου το επεσήμανες. Ούτως ή άλλως τώρα που με έδιωξε το στραβοχυμενο κουρδιστό ξυπνητήρι, δεν θα γράφω άλλα. Θα πάρει άλλος την πρωτιά.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δε μπαν.αθέλει
δεν εισαι σωστος
εμενα με πηραν τα ζουμια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Uppercut
Φαντάζομαι για να μη συμβαίνει θα υπάρχει κάποιος λόγος. Μπορείς να σκεφτείς ή δεν πάει κάπου το μυαλό σου;Naida έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:13Που να ξέρω παιδί μου, ποιος με πλησιάζει σε ποστ; ούτε ο γουντεντ;Uppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:12Τώρα που το πρόσεξες, για πες; Μπορείς να βρεις έστω κι έναν που να σε πλησιάζει; Υπάρχει κάποιος λόγος νομίζεις που σχεδόν κανένας δεν κάνει 50k+ ποστ στο πχώρουμ;Naida έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:11
έχω κοιτάξει ποτέ πόσα ποστ έχουν οι χρήστεςούτε καν τα δικά μου δεν είχα προσέξει μέχρι που μου το επεσήμανες. Ούτως ή άλλως τώρα που με έδιωξε το στραβοχυμενο κουρδιστό ξυπνητήρι, δεν θα γράφω άλλα. Θα πάρει άλλος την πρωτιά.
-
Uppercut
Δεν ξέρω, ρε μλκ, μίλα. Εσύ, αν είσαι ο ΓΓ, πριν φας μπαν ή με τα φέηκ μαζί; Μπορεί...στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:13Uppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:12Τώρα που το πρόσεξες, για πες; Μπορείς να βρεις έστω κι έναν που να σε πλησιάζει; Υπάρχει κάποιος λόγος νομίζεις που σχεδόν κανένας δεν κάνει 50k+ ποστ στο πχώρουμ;Naida έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:11
έχω κοιτάξει ποτέ πόσα ποστ έχουν οι χρήστεςούτε καν τα δικά μου δεν είχα προσέξει μέχρι που μου το επεσήμανες. Ούτως ή άλλως τώρα που με έδιωξε το στραβοχυμενο κουρδιστό ξυπνητήρι, δεν θα γράφω άλλα. Θα πάρει άλλος την πρωτιά.
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε καυτή επικαιρότητα;Uppercut έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:14
Φαντάζομαι για να μη συμβαίνει θα υπάρχει κάποιος λόγος. Μπορείς να σκεφτείς ή δεν πάει κάπου το μυαλό σου;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
διαφωνώ λέμε όταν κάποιος λέει τις γυναίκες πατσαβούρες άμα λάχει ή όταν κάνει τον φεμιναζοαρχηγό
όταν κάνει και τα 2 ταυτόχρονα, το ζητάει η ψυχούλα του το τρολλινγκ
-
Uppercut
Δε νομίζω. Ξέρεις, δεν είναι ότι είναι καμιά δεκαριά άλλοι με 49. Ακόμα κι ο Χελώνος, που ποστάρει μανιωδώς, έχει κάπου 30. Δεν θεωρείς ότι δείχνει κάτι για σένα αυτό....
Μακαρι να ειχαμε κι'αλλες ΜΟΥΝΑΡΕΣ στο φορουμ.
Θα περισσευε καμια και για μας τους φανατικους του ειδους...
Θα περισσευε καμια και για μας τους φανατικους του ειδους...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Eθνικοκοινωνιστης
η απλα καποιος ηθελε να γινει συντονιστης και δεν μπορεσεJohn Brown Gun Club έγραψε: 15 Ιαν 2022, 17:04 αυτα ειναι τα αποτελεσματα της υποβαθμισης των υπηρεσιων ψυχικης υγειας.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ψευτηηηηηηηη. Δνε λέω τις γυναίκες. Λέω συγκεκριμένες γυναίκες. Βέβαια είναι του φανταστικού μου γκομενου. Άρα είναι και αυτές φανταστικές. Άρα δεν λέω καμια. Χαα κάτσε απάνω.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:17διαφωνώ λέμε όταν κάποιος λέει τις γυναίκες πατσαβούρες άμα λάχει ή όταν κάνει τον φεμιναζοαρχηγό
όταν κάνει και τα 2 ταυτόχρονα, το ζητάει η ψυχούλα του το τρολλινγκ![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1877 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-