runner έγραψε: 11 Δεκ 2021, 19:03
Ανάμεσα στους κατηγορουμένους υπάρχει και πρώην Βουλευτής και Υφυπουργός της ΝΔ, γιατρός στο επάγγελμα.
Δεν ξέρω αν τελικά παραπέμφθηκε στη δίκη ή απαλλάχθηκε με βούλευμα, αλλά ούτε αυτή η λεπτομέρεια έχει αναφερθεί από τα ΜΜΕ.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... dr-kontos/
Σήμερα βλέπω να αναφέρεται αλλά έχεις δίκιο ότι το πράγμα δεν πήρε την αναμενόμενη έκταση. Ξέρουμε ποιος είναι;
«
Ο πρώην υπουργός μου είπε θα κάνω μία πολύωρη επέμβαση και πως δουλειά του είναι να ανοίξει το θώρακα για να φτάσει ο άλλος γιατρός πίσω. Μου είπε ότι το χειρουργείο πρέπει να γίνει για να περπατήσω. Την άλλη ημέρα εγώ περπάτησα. Ξύπνησα στις 4 το απόγευμα στην εντατική. Ο πρώτος με επισκέφθηκε ήταν ο «ψευτογιατρός» με ιατρικά ρούχα. Μετά με ανέβασαν στον όροφο. Ο «ψευτογιατρός» μου είπε πως «όλα πήγαν καλά και θα περπατήσεις σύντομα». Πονούσα σαν να με έχουν σουβλίσει. Μου έβγαλαν όλο το πλευρό» ανέφερε στη συνέχεια της κατάθεσής του στο θύμα για να τονίσει πως οι κατηγορούμενοι τον διαβεβαίωναν ότι «όλα πήγαν καλά» και ότι θα περπατήσει. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο «ψευτογιατρός» του ζήτησε 50.000 ευρώ, ενώ η οικογένειά του κατέβαλε στο λογιστήριο της κλινικής και 20.000 ευρώ.
«Βγήκα από τη κλινική με φρικτούς πόνους. Μου έχουν γράψει και μία ουσία που είναι ναρκωτική. Τους είπα και για την κύστη μου και είπαν θα αποκατασταθεί. Μου είχε πει μία τακτική ο «ψευτογιατρός», να πρήζομαι να πονάω και να πηγαίνω τουαλέτα. Του Χριστού τα πάθη δηλαδή τραβούσα. Ο κατηγορούμενος ήρθε στο σπίτι και μου πήρε άλλα 30.000 ευρώ» συνέχισε ακόμη ο μάρτυρας και προσέθεσε: «Ήμουν χάλια ζωντανός- νεκρός, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Στο σπίτι είχα πυρετό, 40. Ήμουν όλη την ώρα στο κρεβάτι και μούγκριζα αυτή ήταν η κατάσταση μου».
Είμαι περίεργος να δω πόσα χρόνια θα κλείσουν μέσα αυτό τον αλήτη ψευτογιατρό που πήρε στο λαιμό του τόσους ανθρώπους.