!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρίστος is back

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Αρίστος is back

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

wooded glade έγραψε: 14 Ιαν 2022, 20:51
Αρίστος έγραψε: 14 Ιαν 2022, 20:49 To γιατι μπαναριστηκα αποτελει ιστορια που εχει ληξει.

Επειδη ομως ΔΕΝ θελω να ξαναμπαναριστω θα συζητησω με τη διαχειριση και τους συντονιστες για να μπει ενα ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ του τι μπορουμε να συζηταμε στα υγειονομικα και τι οχι.

.
Κότα λιράτη.

Εχω απο χρονια παψει να πιστευω οτι θα βγει κατι αν γινει τετοια συζητηση.

.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

wooded glade έγραψε: 14 Ιαν 2022, 20:54
πήζον bot έγραψε: 14 Ιαν 2022, 20:52

Κότα λιράτη.
ασ το ξεφτιλιστηκες
Δε στέλνει λέει. Έτσι ξεφτιλίζομαι ; Μάλλον για πέρμα ήταν, αλλά ...
και η χαρα δεν την αφηνει Αρίστος

:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2022, 19:57 Φόρουμ χωρίς Αρίστο, παιδικό πάρτυ χωρίς δρακουλίνια.

Θα δουμε, θελω πρωτα να συζητησω καποια πραγματα για να μην εχουμε συνεχεια τα ιδια.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2022, 20:16 Επιτέλους.

Γιατί πάθαμε σύνδρομο στέρησης και προσπαθούσαμε να το κουλαντρίσουμε με την Kady. :lol:

Αν φτερνιζοσουν οσο ελειπα ειναι που ελεγα καλα λογια επειδη με υποστηριξες. :P

.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Welcome back! Και ελπίζω ποτε ξανά μπαν αν και διαφωνούμε σε πάρα πολλά!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Αρίστος έγραψε: 14 Ιαν 2022, 20:55
Αρίστος έγραψε: 14 Ιαν 2022, 20:49 To γιατι μπαναριστηκα αποτελει ιστορια που εχει ληξει.

Επειδη ομως ΔΕΝ θελω να ξαναμπαναριστω θα συζητησω με τη διαχειριση και τους συντονιστες για να μπει ενα ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ του τι μπορουμε να συζηταμε στα υγειονομικα και τι οχι.

.
Κότα λιράτη.

Εχω απο χρονια παψει να πιστευω οτι θα βγει κατι αν γινει τετοια συζητηση.

.
Εμείς δεν έχουμε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αρίστος έγραψε: 14 Ιαν 2022, 21:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2022, 20:16 Επιτέλους.

Γιατί πάθαμε σύνδρομο στέρησης και προσπαθούσαμε να το κουλαντρίσουμε με την Kady. :lol:

Αν φτερνιζοσουν οσο ελειπα ειναι που ελεγα καλα λογια επειδη με υποστηριξες. :P

.
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
:smt005:

Είν' η γαλή αντιπαθής εις τους κοινούς ανθρώπους. Μαγνητική και μυστική, τον επιπόλαιόν των κουράζει νουν· και τους χαριεντάς της τρόπους δεν εκτιμούν.

ΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωωωωωωωωω που το θυμήθηκα, απορώ με την έμπνευση μου νυχτιάτικο. Φεύγω πριν μου ρίξει παντόφλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Γ+Α = :hebit:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

wooded glade έγραψε: 14 Ιαν 2022, 21:05

Εμείς δεν έχουμε.

Το τι συνεβηκε δεν προκειται να κατσω να το συζητησω δημοσια πρωτον γιατι απαγορευεται, δευτερον γιατι δεν θα βγει τιποτα, τριτον γιατι θα γραφτουν 100 σελιδες χωρις νοημα, τεταρτον γιατι με νοιαζει περισσοτερο τι θα γινει στο μελλον απο το να δικαιωθω για το παρελθον.

.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Αρίστος,
εγώ,αν ανατρέξεις στις δημοσιεύσεις των τελευταίων ημερών,θα διαπιστώσεις ότι έκανα κάτι ακόμη πιο σημαντικό για να εκφράσω την αντίθεσή μου στους συντονιστές σχετικά με το μπανάρισμά σου : σταμάτησα να γράφω !
Ήταν ο δικός μου τρόπος για να σε υποστηρίξω - ούτε αντιπαραθέσεις με τα γνωστά πρόβατα-χρήστες,ούτε διαμαρτυρίες στους συντονιστές,ούτε τίποτα.Δεν έχω γράψει μήνυμα από εκείνη την ημέρα,εκτός από μία απάντηση στον Goback,που αναρωτήθηκε αν έφαγα κι εγώ μπαν.
Σιωπηλή διαμαρτυρία.
Η οποία,από μέρους μου θα συνεχιστεί.Δεν ξαναγράφω εδώ,μόνο θα διαβάζω.Έχει γεμίσει από πουστόπαιδα,εμβολιασμένα εννοείται,με τα οποία το μόνο που θα ήθελα πλέον να κάνω θα ήταν να παίξω μπουνιές.Πραγματικές,όχι διαδικτυακές.Μιλάμε για τσογλάνια,που ο συντονισμός τα αφήνει και αλωνίζουν.
Καταλαβαίνω και τον Χέλη που την έκανε (και πολύ έκανε,αν και θα επιστρέψει ξανά - και έτσι πρέπει να γίνει).Εσείς ξέρετε να συνδιαλέγεστε κόσμια,εγώ δεν κρατιέμαι και βρίζω,οπότε για να μην πάρει η μπάλα σόια και λοιπά,θα περιοριστώ στο να σας απολαμβάνω τρώγοντας ποπ-κορν.

Χαίρομαι που επέστρεψες,keep up the good work :smt023 :wave:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Arisvilla έγραψε: 14 Ιαν 2022, 21:05 Welcome back! Και ελπίζω ποτε ξανά μπαν αν και διαφωνούμε σε πάρα πολλά!

Αυτο το μπαν παντως μου βγηκε σε καλο, υπεροχο αισθημα να μπαινεις στο πχορουμ και να ειναι οι μισοι ντυμενοι Ωνασηδες. :smt005:

.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Αρίστος έγραψε: 14 Ιαν 2022, 21:09
wooded glade έγραψε: 14 Ιαν 2022, 21:05

Εμείς δεν έχουμε.

Το τι συνεβηκε δεν προκειται να κατσω να το συζητησω δημοσια πρωτον γιατι απαγορευεται, δευτερον γιατι δεν θα βγει τιποτα, τριτον γιατι θα γραφτουν 100 σελιδες χωρις νοημα, τεταρτον γιατι με νοιαζει περισσοτερο τι θα γινει στο μελλον απο το να δικαιωθω για το παρελθον.

.
Αρίστο, το :
"έφαγα μπαν γι αυτο και γι αυτο", προφανως και δεν απαγορευεται.
Η κριτικη στη σταση του συντονισμου απαγορευεται.
αν πεις "ηταν αδικο, ειστε ντεταλμενοι της δεξιας, και ξερω γω. κλπ", αυτο ναι, απαγορευται
που αλλοι χρηστες το εχουν κανει 500 φορες βεβαια.
αλλα ενταξει αυτοι ειναι χακερζ οπως ο γουντιντ :smt005:

εγω ανοιξα το νημα MΠΑΝΟΛΟΓΙΟΝ για το δευτερο 5μηνο μπαν μου.
που απλα ειναι απεριγραπτο. αν δεν παραβιασω κανονισμο δεν μπορω να το αναφερω :smt005:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

BigChiefWahoo έγραψε: 14 Ιαν 2022, 21:11 Αρίστος,
εγώ,αν ανατρέξεις στις δημοσιεύσεις των τελευταίων ημερών,θα διαπιστώσεις ότι έκανα κάτι ακόμη πιο σημαντικό για να εκφράσω την αντίθεσή μου στους συντονιστές σχετικά με το μπανάρισμά σου : σταμάτησα να γράφω !
Ήταν ο δικός μου τρόπος για να σε υποστηρίξω - ούτε αντιπαραθέσεις με τα γνωστά πρόβατα-χρήστες,ούτε διαμαρτυρίες στους συντονιστές,ούτε τίποτα.Δεν έχω γράψει μήνυμα από εκείνη την ημέρα,εκτός από μία απάντηση στον Goback,που αναρωτήθηκε αν έφαγα κι εγώ μπαν.
Σιωπηλή διαμαρτυρία.
Η οποία,από μέρους μου θα συνεχιστεί.Δεν ξαναγράφω εδώ,μόνο θα διαβάζω.Έχει γεμίσει από πουστόπαιδα,εμβολιασμένα εννοείται,με τα οποία το μόνο που θα ήθελα πλέον να κάνω θα ήταν να παίξω μπουνιές.Πραγματικές,όχι διαδικτυακές.Μιλάμε για τσογλάνια,που ο συντονισμός τα αφήνει και αλωνίζουν.
Καταλαβαίνω και τον Χέλη που την έκανε (και πολύ έκανε,αν και θα επιστρέψει ξανά - και έτσι πρέπει να γίνει).Εσείς ξέρετε να συνδιαλέγεστε κόσμια,εγώ δεν κρατιέμαι και βρίζω,οπότε για να μην πάρει η μπάλα σόια και λοιπά,θα περιοριστώ στο να σας απολαμβάνω τρώγοντας ποπ-κορν.

Μενω αφωνος, αυτο το ποστ σου ας το δουν οσοι πρεπει να το δουν. Εγω δεν θα ηθελα ουτε εσυ να σταματησεις, ουτε ο Χελι, ομως φαινεται εχει δημιουργηθει ενα κλιμα που πρωτα απο ολα ειναι σε βαρος της αναγνωσιμοτητας του πχορουμ. Γιατι κακα τα ψεματα χωρις αντιλογο δεν υπαρχει ματς και χωρις ματς δεν κοβονται εισιτηρια.

.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

πήζον bot έγραψε: 14 Ιαν 2022, 21:20 εγω ανοιξα το νημα MΠΑΝΟΛΟΓΙΟΝ για το δευτερο 5μηνο μπαν μου.
που απλα ειναι απεριγραπτο. αν δεν παραβιασω κανονισμο δεν μπορω να το αναφερω :smt005:
Λαμπρό μέλλον θα έχει το νήμα .
Να τα 100στησεις.
Όχι τις σελίδες.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

BigChiefWahoo έγραψε: 14 Ιαν 2022, 21:11 Αρίστος,
Σιωπηλή διαμαρτυρία.

Αντιπροσωπευτικο (τηρουμενων των αναλογιων) δειγμα της κοινωνιας ειναι οι χρηστες της πλατφορμας. Συνεπως η οποια (εκατερωθεν) τοξικοτητα ειναι ,δυστυχως, απεικονιση του τι συμβαινει (ρητα ή αρρητα) εκει εξω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”