!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορική μέρα: H Αμερικανική Γερουσία είπε ΣΤΟΠ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με ψήφους 52-48!!!
Re: Ιστορική μέρα: H Αμερικανική Γερουσία είπε ΣΤΟΠ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με ψήφους 52-48!!!
Εκρινε συνταγματικο τον υποχρεωτικο εμβολιασμο σε εργαζομενους στον χωρο της υγειας.
Και για τους εργαζομενους (αυτο που εβγαλε αντισυνταγματικο) ειναι γιατι θεωρησε οτι θα επρεπε να ερχεται σε επιπεδο πολιτειας οχι για την πραξη.
Και για τους εργαζομενους (αυτο που εβγαλε αντισυνταγματικο) ειναι γιατι θεωρησε οτι θα επρεπε να ερχεται σε επιπεδο πολιτειας οχι για την πραξη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Ιστορική μέρα: H Αμερικανική Γερουσία είπε ΣΤΟΠ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με ψήφους 52-48!!!
είναι επειδή δεν υπήρξε ποτέ φιλελεύθερη παράδοση στην ΕλλάδαEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιαν 2022, 11:46ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Δεκ 2021, 18:58
μην μπερδεύετε τον αντι-εμβολιασμό με την εναντίωση στην υποχρεωτικότητα
εγώ εμβολιασμένος είμαι, αλλά θεωρώ την υποχρεωτικότητα ένα καθαρά φασιστικό μέτρο![]()
https://www.constitutionalism.gr/i-olis ... voliasmos/
Καταλαβαίνω βέβαια πως σε αυτή τη χώρα είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε κάποιον ότι μπορεί να είσαι πχ υπέρ της αποποινικοποιησης της κανναβης αλλά 100% κατά της χρήσης. Ο Έλληνας δύσκολα δέχεται ότι αυτό που θεωρεί καλό ο ίδιος για τον εαυτό του δε θα έπρεπε να θεσπιζεται ως νόμος του κράτους για όλους με τιμωρία το δημόσιο μαστίγωμα
και όποιον φιλελευθερισμό έχουν πουλήσει οι πολιτικάντηδες είναι γιαλαντζί φιλελευθερισμός του κώλου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Να παίξεις τζόκερ.Γκουερινο 4 έγραψε: 14 Ιαν 2022, 11:21Στις εννιά Δεκεμβρίου η αναλογία εμβολιασμενων ανεμβολιαστων ήταν 60-40
Ακριβώς αυτή είναι η αναλογία θανάτων που φαίνεται στο πινακακι
Είναι η υποχρεωτικότητα του στρατού ένα φασιστικό μέτρο; Αν αύριο μας επιτεθεί η Τουρκία, δεν πρέπει να έχω την επιλογή να μην πολεμήσω; Δεν έχεις κάνει κανένα υποχρεωτικό εμβόλιο; Αυτό δεν δε ενοχλεί; Αυτοί που λένε πως δεν κάνουν το εμβόλιο λόγω της υποχρεωτικής επιβολής του ψεύδονται. Αντί να παραδεχθούν τον πραγματικό λόγο που είναι πως φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Δεκ 2021, 18:58 μην μπερδεύετε τον αντι-εμβολιασμό με την εναντίωση στην υποχρεωτικότητα
εγώ εμβολιασμένος είμαι, αλλά θεωρώ την υποχρεωτικότητα ένα καθαρά φασιστικό μέτρο
Επίσης φασιστικό μέτρο είναι η υποχρεωτικότητα του να μην κάνουν αιμόπτυση φυματικοί μάγειρες στα πιάτα μας , η υποχρεωτικότητα να μην αφοδεύουμε στους δρόμους όταν μας έρχεται η ανάγκη ή να μην ουρούμε στις πόρτες .Bipsco έγραψε: 14 Ιαν 2022, 16:11Είναι η υποχρεωτικότητα του στρατού ένα φασιστικό μέτρο; Αν αύριο μας επιτεθεί η Τουρκία, δεν πρέπει να έχω την επιλογή να μην πολεμήσω; Δεν έχεις κάνει κανένα υποχρεωτικό εμβόλιο; Αυτό δεν δε ενοχλεί; Αυτοί που λένε πως δεν κάνουν το εμβόλιο λόγω της υποχρεωτικής επιβολής του ψεύδονται. Αντί να παραδεχθούν τον πραγματικό λόγο που είναι πως φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Δεκ 2021, 18:58 μην μπερδεύετε τον αντι-εμβολιασμό με την εναντίωση στην υποχρεωτικότητα
εγώ εμβολιασμένος είμαι, αλλά θεωρώ την υποχρεωτικότητα ένα καθαρά φασιστικό μέτρο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο λόγος για κάποιους είναι ο φόβος, για κάποιους είναι το πείσμαBipsco έγραψε: 14 Ιαν 2022, 16:11Είναι η υποχρεωτικότητα του στρατού ένα φασιστικό μέτρο; Αν αύριο μας επιτεθεί η Τουρκία, δεν πρέπει να έχω την επιλογή να μην πολεμήσω; Δεν έχεις κάνει κανένα υποχρεωτικό εμβόλιο; Αυτό δεν δε ενοχλεί; Αυτοί που λένε πως δεν κάνουν το εμβόλιο λόγω της υποχρεωτικής επιβολής του ψεύδονται. Αντί να παραδεχθούν τον πραγματικό λόγο που είναι πως φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Δεκ 2021, 18:58 μην μπερδεύετε τον αντι-εμβολιασμό με την εναντίωση στην υποχρεωτικότητα
αλλά το να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει μία ιατρική πράξη στον εαυτό του, παρά τη θέλησή του, είναι φασιστικό μέτρο
εγώ πιστεύω πως αν υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση και αντιμετώπιση από τη κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, ίσως να υπήρχε και μεγαλύτερη αποδοχή των εμβολίων
όταν όμως βλέπεις τον μεγαλοδημοσιογράφο να σε αποκαλεί ψεκασμένο επειδή έχει τσεπώσει ένα σωρό χιλιάρικα από τη κυβέρνηση, το πιο πιθανό είναι να πεισμώσεις ακόμη περισσότερο αντί ...να πειστείς
για τον στρατό που λες, προβλέπεται διαδικασία για τους αντιρρησίες συνείδησης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- EKPLIKTIKOS
Υπάρχει εναλλακτική υπηρεσία. Αν και είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Η πληρης ενημέρωση και η συναίνεση του ασθενούς σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη είναι ο ακρογωνιαιος λιθος της σύγχρονης δλδ μετά τον 2ο ΠΠ) ιατρικής.
- Dwarven Blacksmith
Και στον εμβολιασμό υπάρχει εναλλακτική, πχ πληρωμή προστίμου, απόλυση, κλπ. Δεν είναι ότι σε ακινητοποιούν και στο κάνουν. Απλά σε εκβιάζουν ακριβώς όπως σε εκβιάζει ο καπιταλισμός να δουλεύεις για να μην πεινάσεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιαν 2022, 16:52Υπάρχει εναλλακτική υπηρεσία. Αν και είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Η πληρης ενημέρωση και η συναίνεση του ασθενούς σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη είναι ο ακρογωνιαιος λιθος της σύγχρονης δλδ μετά τον 2ο ΠΠ) ιατρικής.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το συναίσθημα του φόβου και η επίγνωση ενός κινδύνου είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν τρέμω στην ιδέα του τι θα γίνει εάν φάω σκατά, απλά δεν το κάνω.Bipsco έγραψε: 14 Ιαν 2022, 16:11 Αντί να παραδεχθούν τον πραγματικό λόγο που είναι πως φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- EKPLIKTIKOS
Αυτό δεν είναι εναλλακτική, είναι τιμωρία. Δλδ σα να λες ότι αντί για εναλλακτική υπηρεσία σε βάζουν φυλακή. Που ξαναλέω είναι άκυρη σύγκριση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιαν 2022, 17:42
Και στον εμβολιασμό υπάρχει εναλλακτική, πχ πληρωμή προστίμου
Τα λέει καλύτερα από μένα ο τυπος:
https://www.constitutionalism.gr/i-olis ... voliasmos/
Η εναλλακτική υπηρεσία είναι υποχρεωτική άρα φασιστική. Το εμβόλιο κατά του κόβιντ δεν είναι υποχρεωτικό. Βασικα κανένα δεν είναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιαν 2022, 16:52Υπάρχει εναλλακτική υπηρεσία. Αν και είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Η πληρης ενημέρωση και η συναίνεση του ασθενούς σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη είναι ο ακρογωνιαιος λιθος της σύγχρονης δλδ μετά τον 2ο ΠΠ) ιατρικής.
Κλάμα οι κοροναζί...Αρίστος έγραψε: 09 Δεκ 2021, 18:24 Ψηφισαν και 2 Δημοκρατικοι μαζι με τους Ρεπς.
Τεραστια νικη για τους ελευθερους ανθρωπους σε ολο τον πλανητη...
και τεραστια ηττα για τον Μπαιντεν και τους οπαδους της υγειονομικης χουντας!!!
ΗΠΑ: Η Γερουσία καταψήφισε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Ήττα για τον Τζο Μπάιντεν
H Γερουσία καταψήφισε τον υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό του Biden για ιδιωτικές εταιρίες. Δημοκρατικοί αποσχίστηκαν και ψήφισαν μαζί με Ρεπουμπλικάνους και αυτό συνιστά μεγάλο χτύπημα στις δυνάμεις που προσπαθούν να επιβάλλουν μια ιατρική πράξη χωρίς την συναίνεση εκείνου που την δέχεται.
Mετά τις δικαστικές αποφάσεις τώρα έρχεται και η Γερουσία να ψηφίσει την ακύρωση υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ιδιωτικές εταιρίες επιβολή του Μπάιντεν, με δύο Δημοκρατικούς να προσχωρούν στους Ρεπουμπλικάνους.
Η Γερουσία ψήφισε το βράδυ της Τετάρτης υπέρ ακύρωσης της απόφασης του Προέδρου Μπάιντεν σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 και την επιβολή τεστ για ιδιωτικές εταιρείες.
Ο τελικός απολογισμός ήταν 52-48 καθώς οι Δημοκρατικοί γερουσιαστές Τζο Μάντσιν από τη Δυτική Βιρτζίνια και Τζον Τέστερ από τη Μοντάνα ενώθηκαν με όλους τους Ρεπουμπλικάνους ψηφίζοντας υπέρ της κατάργησης των εντολών υποχρεωτισμού. Οι πολιτικοί αντιπρόσωποι, μέσω του νόμου για την αναθεώρηση του Κογκρέσου, έχουν την εξουσία να ανατρέψουν τους κανόνες της ομοσπονδιακής υπηρεσίας εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου με απλή πλειοψηφία στη Βουλή και τη Γερουσία. Σύμφωνα με το νόμο, εάν η Βουλή ακολουθήσει τη Γερουσία και εγκρίνει το νομοσχέδιο, ο πρόεδρος μπορεί να το υπογράψει – επιτρέποντας την κατάργηση του διατάγματος- ή να ασκήσει βέτο, κάτι που θα επέτρεπε στο διάταγμα να παραμείνει σε ισχύ.
Το ψήφισμα πηγαίνει τώρα στη Βουλή που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, όπου το τοπίο είναι θολό. Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου η Jen Psaki δήλωσε την Τρίτη ότι ο πρόεδρος θα ασκούσε βέτο στο νομοσχέδιο εάν φτάσει στο γραφείο του.
https://www.pronews.gr/kosmos/1040285_i ... o-mpainten
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η ζωή είναι γεμάτη κινδύνους. Η επίγνωση του κινδύνου δεν σε αποτρέπει από επίφοβες καταστάσεις. σε αντίθεση με τον φόβο. Δεν τρέμεις στην ιδέα να πολεμήσεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Ιαν 2022, 17:52Το συναίσθημα του φόβου και η επίγνωση ενός κινδύνου είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν τρέμω στην ιδέα του τι θα γίνει εάν φάω σκατά, απλά δεν το κάνω.Bipsco έγραψε: 14 Ιαν 2022, 16:11 Αντί να παραδεχθούν τον πραγματικό λόγο που είναι πως φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο.
.
Μιας και σε βρίσκω.....μήπως έχεις το Σιωπητήριο του Στρατού ;;;
Το κανονικό το δωρικό όχι αυτά τα λυρικίζοντα.....
Εχω ψάξει και στο νέτ αλλα δεν έχω βρεί τό αυθεντικό.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Μπα...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:02
.
Μιας και σε βρίσκω.....μήπως έχεις το Σιωπητήριο του Στρατού ;;;
Το κανονικό το δωρικό όχι αυτά τα λυρικίζοντα.....![]()
Εχω ψάξει και στο νέτ αλλα δεν έχω βρεί τό αυθεντικό.....![]()
.
.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 139 Απαντήσεις