Επί τέλους ένας φυσιολογικός άνθρωπος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ισλανδία
Re: Ισλανδία
Παρόλα αυτά σε πρόσφατη συζήτηση που ειχα πάνω στο ίδιο θέμα, η απάντηση που πήρα ήταν πως δεν θα πήγαινε σε ενα μέρος για την φυσική ομορφιά αλλά τους ανθρώπους!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Σε κάποια άλλη ζωή, θα πήγαινα μερικά χρόνια για εργασία, αν μπορούσα. Μού φαίνεται πολύ εξωτικό μέρος.
Θα γινόσουν ψαρας;
Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω εκεί! Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να συνηθίσω περιβάλλον σαν αυτό!
Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω εκεί! Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να συνηθίσω περιβάλλον σαν αυτό!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Δυο, τρία χρόνια λέμε. Έχουν και άλλες δουλειές. Πρό κρίσεως ζητούσαν κόσμο, έχουν πρόβλημα εκφυλισμού, είναι όλοι συγγενείς μεταξύ τους πιαFrozen έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:10 Θα γινόσουν ψαρας;![]()
"Tinder: not available in your country!"sharp έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:14Δυο, τρία χρόνια λέμε. Έχουν και άλλες δουλειές. Πρό κρίσεως ζητούσαν κόσμο, έχουν πρόβλημα εκφυλισμού, είναι όλοι συγγενείς μεταξύ τους πιαFrozen έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:10 Θα γινόσουν ψαρας;![]()
Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω εκεί! Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να συνηθίσω περιβάλλον σαν αυτό!![]()
- Βινόσαυρος
ισως να είναι ωραία να πας και να γράφεις
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης