!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τρίτος κόσμος. Μπανανία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Τρίτος κόσμος. Μπανανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Parrot έγραψε: 12 Ιαν 2022, 23:07 Δίδακτρα τώρα στα πανεπιστήμια, να σου πω εγώ μετά, αν θα αράζουν ή όχι.. :g030:
Θα πάνε μετά όλοι στα "πανεπιστήμια" της καντηλαναφτισας να αγοράσουν πτυχία και θα έχει πετύχει η εκπαιδευτική πολιτική του Κουλη
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

dna replication έγραψε: 13 Ιαν 2022, 11:45
Parrot έγραψε: 12 Ιαν 2022, 23:07 Δίδακτρα τώρα στα πανεπιστήμια, να σου πω εγώ μετά, αν θα αράζουν ή όχι.. :g030:
Θα πάνε μετά όλοι στα "πανεπιστήμια" της καντηλαναφτισας να αγοράσουν πτυχία και θα έχει πετύχει η εκπαιδευτική πολιτική του Κουλη
Να πάνε όπου θέλουν, καλέ μου φίλε, έτσι κι αλλιώς, σε λίγα χρόνια τα πανεπιστήμια -είτε δημόσια είτε ιδιωτικά- θα είναι obsolete σαν θεσμός, διότι στο άμεσο μέλλον τις περισσότερες γνώσεις θα τις αναπτύσσουν ταχύτατα οι υπολογιστές από μόνοι τους και όπου χρειάζεται ανθρώπινη επίβλεψη, οι φοιτητές θα σπουδάζουν εξ αποστάσεως απ' τον καναπέ του σπιτιού τους.. ή σε ένα κοντινό παράδειγμα μπορεί απλώς να βάζουμε ένα εμφύτευμα στον εγκέφαλο και να "κατεβάζουμε" γνώσεις και πληροφορίες απ' το cloud.. :102:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Σιδηροδεσμιοι και πειθηνιοι οι απλυτοι.Οπως ειναι στη φυση τους οταν η αναλογια δεν ειναι 100:1 υπερ τους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Beria έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:01 Οι αναρχικοί είναι στριμωγμένοι πάρα πολύ πολιτικά για την καφρίλα στα Πανεπιστήμια και η κοινωνία βλέπει με καλό μάτι την εκκαθάριση που επιχειρείται σε καταλήψεις και 'στέκια' εντός των σχολών. Αυτό είναι γεγονός.

Ο Κνίτης ΥΠΡΟΠΟ φαίνεται ότι μετά την αρχική αμηχανία ετοιμάζεται για χοντρό ντου, για να αναβαθμιστεί στην εσωκομματική μάχη.

Η καταδρομική που έγινε χτες είναι απόπειρα να εμφανιστούν οι αναρχικοί ως Ρομπέν των Δασών που επιβάλλουν επαναστατική δικαιοσύνη. Γι αυτό επέλεξαν τον τύπο που είναι και καθηγητής και πολύ βρώμικος (ως φαίνεται) σε μια προσπάθεια να εμφανίσουν την εκδίωξη τους από τα πανεπιστήμια ως επίθεση των παρακμιακών αστών ενάντια στις δυνάμεις του Καλού :)
Οι "αναρχικοί" είναι ό,τι πιο αντιδραστικό και low IQ υπάρχει στον προοδευτικό χώρο. Από τη μια κατακεραυνώνουν το αστικό κράτος που συγκαλύπτει παιδεραστές και τοκογλύφους, από την άλλη τάσονται κατά κάθε μορφής κράτους.

Δηλαδή, σε μια υποθετική αταξική και ακρατική κοινωνία ποιός θα επιβάλλει τη δικαιοσύνη; Μεμονωμένες ομάδες ροπαλοφόρων; Σε τι διαφέρει αυτό από τις φυλετικές πρωτόγονες κοινωνίες. Οφθαλμόν αντί οφθαλού, επιβολή φυσικής δύναμης κλπ. Τι σχέση έχει αυτό με την πρόοδο των ανθρώπινων κοινωνιών;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

https://www.protothema.gr/greece/articl ... tin-asoee/
Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα στους συλληφθέντες στην ΑΣΟΕΕ
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Λάθος βίντεο έβαλες:

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Τα έχουν κάνει σκατα στην ακρίβεια και την πανδημία, και πάνε τώρα να πουλήσουν ξανά κάτι αυταρχικό σόου για κανιβαλους, αυτή τη φορά μάλιστα με φόντο ασύδοτα κομματόσκυλα με κατηγορίες για τοκογλυφια και παιδεραστία. Μιλάμε για τελειωμένες παρακμιακες καταστάσεις, αλλά τι να κάνουν οι άνθρωποι. Μπάτσους και ξύλο, εκεί είναι ο δεξιός εγκέφαλος σκαλώμενος. Αυτοί φταίνε; απλά και οι ψηφοφοροι δεν νομίζω να ψηθούν ιδιαίτερα. Χάθηκε έτσι και το φτιάξιμο το πρώτο, μετά την πτώση του σύριζα. Κάπου κι αυτοί νιώθουν σα μαλακες. Δεν πολυξεμυτιζουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιαν 2022, 14:15 πάνε τώρα να πουλήσουν ξανά κάτι αυταρχικό σόου
Ax, εμένα μου αρέσουν τ' αυταρχικά. :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιαν 2022, 14:15 Τα έχουν κάνει σκατα στην ακρίβεια και την πανδημία, και πάνε τώρα να πουλήσουν ξανά κάτι αυταρχικό σόου για κανιβαλους, αυτή τη φορά μάλιστα με φόντο ασύδοτα κομματόσκυλα με κατηγορίες για τοκογλυφια και παιδεραστία. Μιλάμε για τελειωμένες παρακμιακες καταστάσεις, αλλά τι να κάνουν οι άνθρωποι. Μπάτσους και ξύλο, εκεί είναι ο δεξιός εγκέφαλος σκαλώμενος. Αυτοί φταίνε; απλά και οι ψηφοφοροι δεν νομίζω να ψηθούν ιδιαίτερα. Χάθηκε έτσι και το φτιάξιμο το πρώτο, μετά την πτώση του σύριζα. Κάπου κι αυτοί νιώθουν σα μαλακες. Δεν πολυξεμυτιζουν.
Ε ναι, μόνον η αντιβία είναι ξεσκάλωμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2022, 14:23
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιαν 2022, 14:15 Τα έχουν κάνει σκατα στην ακρίβεια και την πανδημία, και πάνε τώρα να πουλήσουν ξανά κάτι αυταρχικό σόου για κανιβαλους, αυτή τη φορά μάλιστα με φόντο ασύδοτα κομματόσκυλα με κατηγορίες για τοκογλυφια και παιδεραστία. Μιλάμε για τελειωμένες παρακμιακες καταστάσεις, αλλά τι να κάνουν οι άνθρωποι. Μπάτσους και ξύλο, εκεί είναι ο δεξιός εγκέφαλος σκαλώμενος. Αυτοί φταίνε; απλά και οι ψηφοφοροι δεν νομίζω να ψηθούν ιδιαίτερα. Χάθηκε έτσι και το φτιάξιμο το πρώτο, μετά την πτώση του σύριζα. Κάπου κι αυτοί νιώθουν σα μαλακες. Δεν πολυξεμυτιζουν.
Ε ναι, μόνον η αντιβία είναι ξεσκάλωμα. :lol:
έμ, δεν κυβερνούν οι αναρχικοί ξέρεις. Εκτός αν σε απασχολούν τόσο τα εσωτερικά του χώρου. Έχουμε μια κυβέρνηση εντελώς αποτυχημένη, που το μόνο που βρίσκει να πανηγυρίζει είναι πως μπαίνουνε μπάτσοι στα πανεπιστήμια. Τι να πω ρε παιδί μου, να πουλήσουμε και έξω τέτοια τεχνογνωσία. Μην μείνει η ανθρωπότητα στο σκοτάδι
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Τί να πρώτο θαυμάσει κανείς;
Τον δημοσιοκαφρο, αρχιτραμπουκο που προσπαθεί να κατευθύνει την απάντηση, υποβάλλοντας ερωτήσεις βάζοντας πιασαρικες λέξεις για την εύκολη λεζάντα ή η άλλη, απλώς αραζε την ώρα που τα αναρχοάπλυτα μπουμπούκια δούλευαν με κομπρεσέρ, γκρεμιζοντας τοίχο;
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2022, 14:20 Ax, εμένα μου αρέσουν τ' αυταρχικά. :003:
Έτσι πές μας.. :giggle:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Parrot έγραψε: 13 Ιαν 2022, 14:42
Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2022, 14:20 Ax, εμένα μου αρέσουν τ' αυταρχικά. :003:
Έτσι πές μας.. :giggle:
Και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε...
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Kauldron έγραψε: 13 Ιαν 2022, 13:43 https://www.protothema.gr/greece/articl ... tin-asoee/
Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα στους συλληφθέντες στην ΑΣΟΕΕ
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Λάθος βίντεο έβαλες:

:giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιαν 2022, 14:15 Τα έχουν κάνει σκατα στην ακρίβεια και την πανδημία,
Στο μυαλό αυτών που δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει στον κόσμο είναι αυτά.Όταν ο πληθωρισμός είναι 7% στην Αμερική και 5% στην Ελλάδα καθόλου άσχημα δεν είναι.
Βέβαια δεν περιμένω από τον μέσο άνθρωπο να κάνει παρόμοιες συγκρίσεις.Αλλά ούτε έχει ανάγκη η κυβέρνηση να καταφύγει σε αποπροσανατολισμούς δεδομένου ότι ο συριζα είναι ακόμη σε αφασία ενώ ο Ανδρουλάκης συνεχίζει να ψάχνει το πρόγραμμά του.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”