Δείξε έλεοc Σατανίκαρε! Αγάπα μας, λjιγούλjιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιαν 2022, 23:04 Το να κάνει ρέιτζ κουίτ ο χελιγκίνς επειδή τον κράζουνε για ψεκ και μετά να βγάζει βρώμα ο γγ ότι είναι τέζα με κόβιντ είναι πικ φόρουμ. Συγχαρητήρια σε όσους συνεισφέραμε και ελπίζομε οι πρωταγωνιστές να επανέλθουν το συντομότερον
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
κατσ' κατ'!
Να το κόψεις και να πας να κάνεις το εμβόλιο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο Γιαννόπουλος μπήκε για λίγο εχθές και το διέψευσε και δεν συνηθίζει να λέει ψέματα σε τέτοια θέματα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιαν 2022, 23:04 Το να κάνει ρέιτζ κουίτ ο χελιγκίνς επειδή τον κράζουνε για ψεκ και μετά να βγάζει βρώμα ο γγ ότι είναι τέζα με κόβιντ είναι πικ φόρουμ.
Μολις πηρα ενα μυνημα απο καποιον σε ενα θεμα "Ποιοι πληγωσαν τον Χελι". Κανω κλικ να το διαβασω (κοκκινο εικονιδιο πανω δεξια) και ειχε εξαφανιστει, οπως επισης και το θεμα αυτο. Μας δουλευετε ρε κεραταδες ?!?
Και τι δηλαδη τον πληγωσαμε, επειδη ανταλλαξαμε 5-6 πολιτισμενα μυνηματα για το αν οι μασκες δουλευουν η' αν υπαρχει λονγκ κοβιντ. Ειναι δυνατον..
Και τι δηλαδη τον πληγωσαμε, επειδη ανταλλαξαμε 5-6 πολιτισμενα μυνηματα για το αν οι μασκες δουλευουν η' αν υπαρχει λονγκ κοβιντ. Ειναι δυνατον..
Διαγράφηκε το θέμα για αυτό και δεν μπόρεσες να δεις κάτι.Navis έγραψε: 10 Ιαν 2022, 13:38 Μολις πηρα ενα μυνημα απο καποιον σε ενα θεμα "Ποιοι πληγωσαν τον Χελι". Κανω κλικ να το διαβασω (κοκκινο εικονιδιο πανω δεξια) και ειχε εξαφανιστει, οπως επισης και το θεμα αυτο. Μας δουλευετε ρε κεραταδες ?!?
πού είναι ο 42 μη τα σπάσω όλα;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Hellegennes γύρνα πίσω και δεν θα σε ξανααποκαλέσω Χελετζέ.
Δίνω το λόγο μου.
Δίνω το λόγο μου.
Von Mackensen έκλεισε το ακαουντ του.
Ο Κάμερον για μένα μεγάλη απώλεια. Και ο ελληγεννής.
Ο Κάμερον για μένα μεγάλη απώλεια. Και ο ελληγεννής.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
νομίζω είπε ότι τον πείραξε το ύφος των απαντήσεων από σοβαρά μέληstavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:26 Hellegennes γύρνα πίσω και δεν θα σε ξανααποκαλέσω Χελετζέ.
Δίνω το λόγο μου.
μην ανησυχείς λοιπόν, δεν έπαιξες κάποιο ρόλο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel