!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Ιαν 2022, 00:52
περαστική έγραψε: 12 Ιαν 2022, 00:43
Ψαχνετε ακομα λογικη;
Χεσμενη την έχω τη λογική τους, απλά εκνευρίζομαι γιατί ξέρω ότι θα φάω ταλαιπα από 1η Φεβρουαρίου που δε θα μπορώ να κυκλοφορήσω κ θα πρέπει να πληρώνω από την τσέπη μου για τεστ, γιατί η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να έχει τιμωρητικη στάση απέναντι στους αμπολιαστους. Και με παίρνει η μπάλα αν και ήμουν από τους πρώτους μαλακες που έκανα το θρομβομπολι της AstraZeneca για να πάρω τη ζωή μου πίσω, όπως μου υποσχέθηκαν οι ψευταραδες. Ο Αρίστος έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία πλέον για μένα από αυτούς.
Έτσι, πεστα μην φοβάσαι!!!111!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Οργισμένος έγραψε: 12 Ιαν 2022, 09:38
Εγώ τι να φοβαμαι; Το έχω πει πολλές φορές, ούτε εμβόλιο φοβήθηκα ούτε κορωνοιο. Εσένα φαντάζομαι σου φαίνεται λογικό βέβαια ότι από 1η Φεβρουαρίου δε θα μπορώ να κυκλοφορησω ούτε με πιστοποιητικό νοσησης ούτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, παρ όλο που έχω και εμβολιαστει, και νοσησει
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Ιαν 2022, 12:04
Εγώ τι να φοβαμαι; Το έχω πει πολλές φορές, ούτε εμβόλιο φοβήθηκα ούτε κορωνοιο. Εσένα φαντάζομαι σου φαίνεται λογικό βέβαια ότι από 1η Φεβρουαρίου δε θα μπορώ να κυκλοφορησω ούτε με πιστοποιητικό νοσησης ούτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, παρ όλο που έχω και εμβολιαστει, και νοσησει
Εμβολιάσου και τριτοδοσικώς. Κέρωσε τα αυτιά σου απέναντι στο τραγούδι των ψεκοσειρήνων, μην αφήνεις να σε παρασύρουν οι ιαχές τους. Προσφέρομαι εθελοντικά να σε δέσω και στο κατάρτι, άμα θες. Θα φωνάξω και το υπόλοιπο πχορουμικό μπολιοcrew να σε βοηθήσουμε όλοι μαζί.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

vantono έγραψε: 12 Ιαν 2022, 12:10
Εμβολιάσου και τριτοδοσικώς. Κέρωσε τα αυτιά σου απέναντι στο τραγούδι των ψεκοσειρήνων, μην αφήνεις να σε παρασύρουν οι ιαχές τους. Προσφέρομαι εθελοντικά να σε δέσω και στο κατάρτι, άμα θες. Θα φωνάξω και το υπόλοιπο πχορουμικό μπολιοcrew να σε βοηθήσουμε όλοι μαζί.
Δεν μπορώ να κάνω 3η δόση για τους επόμενους 3 μήνες
Άβαταρ μέλους
vantono

Α ναι, τώρα το διαβασα το προηγουμενο ποστ σου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 12 Ιαν 2022, 12:13 Α ναι, τώρα το διαβασα το προηγουμενο ποστ σου.
Μπλοκαρες ψεκμπολ;Στρώσε κωλο και βρες παραθυρακι να μπορέσει να μπολιαστει ο άνθρωπος νωρίτερα γαμω το σορος και τον γκειτς.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
vantono

Βρηκα. Μπορει να μπολιαστεί και νωριτερα. Απ'οτι βλέπω, δεν υπάρχει καμιά νομοθεσία ή οδηγία ΕΟΔΥ που να απαγορεύει να εμβολιαστεί πριν το 3μηνο καποιος που εχει νοσησει. Απλώς συνιστάται να παρει πιστοποιητικό νοσησης (που διαρκεί 3 μηνες) και μετά τη ληξη του να κανει την 3η δόση για να κερδισει οσο πιο εξτρα αντισωματα μπορει (και το 3μηνο της νοσησης, και το 6-7μηνο της 3ης δοσης, σύνολο κοντά ενα 10μηνο πληρως θωρακισμένος). Απ'τη στιγμη που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορει να βγαλει πιστοποιητικό νοσησης, ας μεταφερει την 3η δοση κανα' μηνα μετά απο τοτε που επαψε να νοσεί.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

Στα ψεκια που δεν κανανε τη 4 δοση αναφερεται ο τιτλος?
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Με θανάτους συνανθρώπων μας, δεν νοείται να κάνουμε πλάκα. Το θέμα είναι να καταλάβουν την αναγκαιότητα των εμβολιασμών. Και να το σκεφτούν σοβαρά.
Συνεχίστε, έτσι κι αλλιώς κοτέτσι είμαστε εδώ μέσα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Nαι καθώς η ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο ειν ορίσμενης διαρκειας. Τι να κανουμε δλδ;
Τρίτη δόση εκανες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 12 Ιαν 2022, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ρε παπάρα, διαβάζεις τι γράφει, ή μπαίνεις κι αμολας την πίπα σου;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Οργισμένος έγραψε: 12 Ιαν 2022, 09:37 Φιλιά και κρίμα.
Κρίμα για τη παρτι σου βλακομποξ. Η μονη σου παρουσια εδω μεσα ειναι "αυτο που λεω εγω ο ξερολας, με επιχειρημα, πηγη, και τεκμηριο την αυθεντια μου και σκατα σε ολα σας τα επιχειρηματα σας". Ε αυτο το πραμα εγω οπου το συναντω θα το θαβω με σκατά. Λυπασαι ? ε στο μπουτσο μου, τοσο απλά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Ιαν 2022, 13:19 Ρε παπάρα, διαβάζεις τι γράφει, ή μπαίνεις κι αμολας την πίπα σου;
Χα, ποιος μιλάει για πίπες...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

nik_killthemall έγραψε: 12 Ιαν 2022, 15:01
Οργισμένος έγραψε: 12 Ιαν 2022, 09:37 Φιλιά και κρίμα.
Κρίμα για τη παρτι σου βλακομποξ. Η μονη σου παρουσια εδω μεσα ειναι "αυτο που λεω εγω ο ξερολας, με επιχειρημα, πηγη, και τεκμηριο την αυθεντια μου και σκατα σε ολα σας τα επιχειρηματα σας". Ε αυτο το πραμα εγω οπου το συναντω θα το θαβω με σκατά. Λυπασαι ? ε στο μπουτσο μου, τοσο απλά.
Είπε αυτός που έβγαλε άχρηστους όλους τους διεθνεις οργανισμούς υγειας...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Οργισμένος έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:56 Είπε αυτός που έβγαλε άχρηστους όλους τους διεθνεις οργανισμούς υγειας...
- Τα πινακάκια από την πλατφορμα του Ισραηλ βγάζουν άχρηστους τους διεθνείς οργανισμούς υγείας ?
- Ο Jerome Hahn Kim, Director General of the International Vaccine Institute που δήλωσε πως δεν είχε γίνει μελέτη αποτελεσματικότητας για μετάδοση - νόσηση στα εμβόλια, βγάζει αχρηστους τους διεθνεις οργανισμούς υγείας ?

Σημερα στο Ισραηλ με severe ill :
Εμβολιασμενοι : 116
Ανεμβολιαστοι : 111

Οργιλε, εδώ μιλάμε με επιχειρήματα, εσύ στα επιχειρήματα είσαι ένα μηδενικό. Βασικά είσαι κάτω από το μηδεν. Οπότε πήγαινε να παίξεις πακμαν και μη μας ζαλίζεις τα αρχιδια ...
123.png
Ισραηλ βαριά νόσηση : Τα τοξακια απέχουν 5 μήνες παρά 1 βδομάδα. Στο πρώτο τοξακι ανοιξε η πλατφορμα για την 3η δοση.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”