τελευταία φορά ψήφισα το 2012 τον πάνο τον κατακαμμένο. Από τότε δεν έχω έρθει ελλάδα για να ψηφίσωGewponos90 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:15
Εγώ πάντως αν πιστευα στην αστικη δημοκρατία ( που καταβαθος δεν πιστεύει κανείς εδώ μέσα, αλλά κανείς δεν έχει τα αρχιδια το πει) κόμμα που έφτιαξε τέτοια πλεκτάνη για να φυλακίσει όλα τα καλά παιδιά δεν θα ψηφιζα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χρυσή Αυγή: Βγαίνει από τη φυλακή ο πρώην βουλευτής Νίκος Μίχος
Re: Χρυσή Αυγή: Βγαίνει από τη φυλακή ο πρώην βουλευτής Νίκος Μίχος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Obi Wan Iakobi
Ελα για Τζημερο.Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:21
τελευταία φορά ψήφισα το 2012 τον πάνο τον κατακαμμένο. Από τότε δεν έχω έρθει ελλάδα για να ψηφίσω
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
το σκέφτομαι αλλά δεν βολεύουν οι πτήσεις.Εδώ δεν έχω έρθει Ελλάδα για διακοπές 4 χρόνια, θα έρθω για να ψηφίσω?Obi Wan Iakobi έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:24Ελα για Τζημερο.Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:21
τελευταία φορά ψήφισα το 2012 τον πάνο τον κατακαμμένο. Από τότε δεν έχω έρθει ελλάδα για να ψηφίσω
Ναι!Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:04το σκέφτομαι αλλά δεν βολεύουν οι πτήσεις.Εδώ δεν έχω έρθει Ελλάδα για διακοπές 4 χρόνια, θα έρθω για να ψηφίσω?Obi Wan Iakobi έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:24Ελα για Τζημερο.Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:21
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Obi Wan Iakobi
Που εισαι?Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:04
το σκέφτομαι αλλά δεν βολεύουν οι πτήσεις.Εδώ δεν έχω έρθει Ελλάδα για διακοπές 4 χρόνια, θα έρθω για να ψηφίσω?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Με τα μυαλά που έχεις, όχι. Κάτσε εκεί που είσαι.Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:04το σκέφτομαι αλλά δεν βολεύουν οι πτήσεις.Εδώ δεν έχω έρθει Ελλάδα για διακοπές 4 χρόνια, θα έρθω για να ψηφίσω?Obi Wan Iakobi έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:24Ελα για Τζημερο.Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:21
- Obi Wan Iakobi
Ολοι για τον Τζημερο!
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:21τελευταία φορά ψήφισα το 2012 τον πάνο τον κατακαμμένο. Από τότε δεν έχω έρθει ελλάδα για να ψηφίσωGewponos90 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:15
Εγώ πάντως αν πιστευα στην αστικη δημοκρατία ( που καταβαθος δεν πιστεύει κανείς εδώ μέσα, αλλά κανείς δεν έχει τα αρχιδια το πει) κόμμα που έφτιαξε τέτοια πλεκτάνη για να φυλακίσει όλα τα καλά παιδιά δεν θα ψηφιζα
Α εκτός Ελλάδας μας τα λες αυτά; Οκ... Ποια χώρα αν επιτρέπεται;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αν σου δινόταν κάποτε η ευκαιρία και πέρναγε από το χέρι σου δεν θα (ξανα)ψηφιζε κανένας και ποτέ! Να τα λέμε όλα!Gewponos90 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:15 Εγώ πάντως αν πιστευα στην αστικη δημοκρατία ( που καταβαθος δεν πιστεύει κανείς εδώ μέσα, αλλά κανείς δεν έχει τα αρχιδια το πει) κόμμα που έφτιαξε τέτοια πλεκτάνη για να φυλακίσει όλα τα καλά παιδιά δεν θα ψηφιζα
Ευτυχώς όμως αυτό που πιστεύεις πέθανε, βρώμισε, το θάψαμε και δεν θα ξαναζωντανέψει ποτέ!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μίλα λίγο με τους συνδεξιους, γιατί αυτοί λένε πως παραβιάσετε το σύνταγμα. Όχι εγωdtri2020 έγραψε: 12 Ιαν 2022, 00:04Αν σου δινόταν κάποτε η ευκαιρία και πέρναγε από το χέρι σου δεν θα (ξανα)ψηφιζε κανένας και ποτέ! Να τα λέμε όλα!Gewponos90 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:15 Εγώ πάντως αν πιστευα στην αστικη δημοκρατία ( που καταβαθος δεν πιστεύει κανείς εδώ μέσα, αλλά κανείς δεν έχει τα αρχιδια το πει) κόμμα που έφτιαξε τέτοια πλεκτάνη για να φυλακίσει όλα τα καλά παιδιά δεν θα ψηφιζα
Ευτυχώς όμως αυτό που πιστεύεις πέθανε, βρώμισε, το θάψαμε και δεν θα ξαναζωντανέψει ποτέ!
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του! Εδώ κάποιοι λένε πως θα αναστηθεί το πτώμα του κομμουνισμού!Gewponos90 έγραψε: 12 Ιαν 2022, 00:13Μίλα λίγο με τους συνδεξιους, γιατί αυτοί λένε πως παραβιάσετε το σύνταγμα. Όχι εγωdtri2020 έγραψε: 12 Ιαν 2022, 00:04Αν σου δινόταν κάποτε η ευκαιρία και πέρναγε από το χέρι σου δεν θα (ξανα)ψηφιζε κανένας και ποτέ! Να τα λέμε όλα!Gewponos90 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:15 Εγώ πάντως αν πιστευα στην αστικη δημοκρατία ( που καταβαθος δεν πιστεύει κανείς εδώ μέσα, αλλά κανείς δεν έχει τα αρχιδια το πει) κόμμα που έφτιαξε τέτοια πλεκτάνη για να φυλακίσει όλα τα καλά παιδιά δεν θα ψηφιζα
Και το πιστεύουν κιόλας!
Αγγλία, BirminghamObi Wan Iakobi έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:06Που εισαι?Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:04
το σκέφτομαι αλλά δεν βολεύουν οι πτήσεις.Εδώ δεν έχω έρθει Ελλάδα για διακοπές 4 χρόνια, θα έρθω για να ψηφίσω?
dtri2020 έγραψε: 12 Ιαν 2022, 00:04Αν σου δινόταν κάποτε η ευκαιρία και πέρναγε από το χέρι σου δεν θα (ξανα)ψηφιζε κανένας και ποτέ! Να τα λέμε όλα!Gewponos90 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:15 Εγώ πάντως αν πιστευα στην αστικη δημοκρατία ( που καταβαθος δεν πιστεύει κανείς εδώ μέσα, αλλά κανείς δεν έχει τα αρχιδια το πει) κόμμα που έφτιαξε τέτοια πλεκτάνη για να φυλακίσει όλα τα καλά παιδιά δεν θα ψηφιζα
Το μονο που ψοφήσει και βρωμίσε είναι ο κομμουνισμός και οι παραφυάδες του. Άντε να το καταλάβουν αυτό οι αριστεροί
Lord Brum έγραψε: 12 Ιαν 2022, 03:14Αγγλία, BirminghamObi Wan Iakobi έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:06Που εισαι?Lord Brum έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:04
.
Ξερεις κανα ΕλληνοΑργεντινό εκεί τόν Γιώργο Χόρχε Ναρί...;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Lord Brum έγραψε: 12 Ιαν 2022, 03:15dtri2020 έγραψε: 12 Ιαν 2022, 00:04Αν σου δινόταν κάποτε η ευκαιρία και πέρναγε από το χέρι σου δεν θα (ξανα)ψηφιζε κανένας και ποτέ! Να τα λέμε όλα!Gewponos90 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:15 Εγώ πάντως αν πιστευα στην αστικη δημοκρατία ( που καταβαθος δεν πιστεύει κανείς εδώ μέσα, αλλά κανείς δεν έχει τα αρχιδια το πει) κόμμα που έφτιαξε τέτοια πλεκτάνη για να φυλακίσει όλα τα καλά παιδιά δεν θα ψηφιζα
Ευτυχώς όμως αυτό που πιστεύεις πέθανε, βρώμισε, το θάψαμε και δεν θα ξαναζωντανέψει ποτέ!![]()
Το μονο που ψοφήσει και βρωμίσε είναι ο κομμουνισμός και οι παραφυάδες του. Άντε να το καταλάβουν αυτό οι αριστεροί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 2806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-