XΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:18
Επαιζε και ενα στα λαδαδικα που με ειχαν παει μερικες φορες και επαιζε EBM, industrial κτλ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνει η Rebound .....
- Sid Vicious
Re: Κλείνει η Rebound .....
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Obi Wan Iakobi
Η οποια πηγαινε και διπλα στο Μονσενιερ για να ακουσει ΜαργαριτηBeria έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:13
Παλιότερα από το 1986, τότε που λεγόταν Problem εκεί μαζευόταν η παρέα του Κοστέλο και άλλοι σκιν
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
X ναιSid Vicious έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:20XΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:18
Επαιζε και ενα στα λαδαδικα που με ειχαν παει μερικες φορες και επαιζε EBM, industrial κτλ![]()
Όταν ο Μαργκαρετ έπαιζε στην Ιφιγένεια, στη Συγγρού πηγαίναμε και καθόμασταν πίσω όρθιοι και έλεγε από το μικρόφωνο: 'Κερασμένα από εμένα στα παιδιά με τα μαλλιά και τα μαύρα ρούχα'Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:23Η οποια πηγαινε και διπλα στο Μονσενιερ για να ακουσει ΜαργαριτηBeria έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:13
Παλιότερα από το 1986, τότε που λεγόταν Problem εκεί μαζευόταν η παρέα του Κοστέλο και άλλοι σκιν
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πρώτο ήταν το παλιό Χ club που έπαιζε τέτοια μουσική, τύπε, νομίζω Παρασκευές. Ήταν το πάνω μαγαζί από αυτό που είναι το 8ball τώρα. Το κάτω ήταν ελληνάδικο τότε, ακόμα. Μετά έφυγε από κει και άνοιξε εκεί που είναι τώρα μια μπυραρία, απέναντι από το Stones και τα έβαζε κάθε Πέμπτη και σε κανένα πάρτυ. Το παλιό Χ έγινε X-cell και έπαιζε τέτοια και Σάββατο. Μετά έγινε 8ball και έπαιζε αυτό το είδος κάθε Σάββατο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:18Μια φορα ειχα παει. Ειχε ο κολλητος μου ενα μαγαζι καπου στον Αγιο Δημητριο και συνηθως ημουν εκει. Η' σε ενα αλλο που ειχε η τοτε κοπελα του καπου στην παραλια. Εβλεπα και τον Αγγελακα συχνα εκει.Feindflug έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:09Ο Παπαγάλος, τύπε, ήταν το μαγαζί του φοιτητή-μέλος συγκροτήματος. Ήταν δε και τόσο μικρό, που από 2-3 άτομα να έφερνε κάθε μέλος, γέμιζε το μαγαζί!
Θυμάμαι στο ίδιο κτίριο, από την άλλη πλευρά του διαδρόμου, στο υπόγειο νομίζω, είχα δει ένα ενδιαφέρον death συγκρότημα, Terrordrome νομίζω και είχα αγοράσει και το δισκάκι τους. Δεν θυμάμαι αν έπαιζαν και οι Psycho Choke στο ίδιο live...
γενικα δεν ακουγα ροκ οποτε δε πηγαινα. Ακομα και το λουκι λουκ το βαριομου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Obi Wan Iakobi
Ακουγες και Μαργαριτη σεβασμιε?Beria έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:27
Όταν ο Μαργκαρετ έπαιζε στην Ιφιγένεια, στη Συγγρού πηγαίναμε και καθόμασταν πίσω όρθιοι και έλεγε από το μικρόφωνο: 'Κερασμένα από εμένα στα παιδιά με τα μαλλιά και τα μαύρα ρούχα'![]()
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Εγω λεω μεταξυ το 01-03. Δεν εχω ιδεα τι εγινε μετα ή τι ηταν πριν. Αλλα αν θυμαμαι καλα μονο παρασκευες ηταν, εχεις δικιο. Αλλα πανε και πολλα χρονια, δεν ειμαι σιγουρος.Feindflug έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:28Πρώτο ήταν το παλιό Χ club που έπαιζε τέτοια μουσική, τύπε, νομίζω Παρασκευές. Ήταν το πάνω μαγαζί από αυτό που είναι το 8ball τώρα. Το κάτω ήταν ελληνάδικο τότε, ακόμα. Μετά έφυγε από κει και άνοιξε εκεί που είναι τώρα μια μπυραρία, απέναντι από το Stones και τα έβαζε κάθε Πέμπτη και σε κανένα πάρτυ. Το παλιό Χ έγινε X-cell και έπαιζε τέτοια και Σάββατο. Μετά έγινε 8ball και έπαιζε αυτό το είδος κάθε Σάββατο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:18Μια φορα ειχα παει. Ειχε ο κολλητος μου ενα μαγαζι καπου στον Αγιο Δημητριο και συνηθως ημουν εκει. Η' σε ενα αλλο που ειχε η τοτε κοπελα του καπου στην παραλια. Εβλεπα και τον Αγγελακα συχνα εκει.Feindflug έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:09
Ο Παπαγάλος, τύπε, ήταν το μαγαζί του φοιτητή-μέλος συγκροτήματος. Ήταν δε και τόσο μικρό, που από 2-3 άτομα να έφερνε κάθε μέλος, γέμιζε το μαγαζί!
Θυμάμαι στο ίδιο κτίριο, από την άλλη πλευρά του διαδρόμου, στο υπόγειο νομίζω, είχα δει ένα ενδιαφέρον death συγκρότημα, Terrordrome νομίζω και είχα αγοράσει και το δισκάκι τους. Δεν θυμάμαι αν έπαιζαν και οι Psycho Choke στο ίδιο live...
Έτσι θυμάμαι και γω, δικέ μου, γιατί Σάββατα έπαιζε nu-metal, hardcore, punk, metal, metalcore, alternative, grunge.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:33Εγω λεω μεταξυ το 01-03. Δεν εχω ιδεα τι εγινε μετα ή τι ηταν πριν. Αλλα αν θυμαμαι καλα μονο παρασκευες ηταν, εχεις δικιο. Αλλα πανε και πολλα χρονια, δεν ειμαι σιγουρος.Feindflug έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:28Πρώτο ήταν το παλιό Χ club που έπαιζε τέτοια μουσική, τύπε, νομίζω Παρασκευές. Ήταν το πάνω μαγαζί από αυτό που είναι το 8ball τώρα. Το κάτω ήταν ελληνάδικο τότε, ακόμα. Μετά έφυγε από κει και άνοιξε εκεί που είναι τώρα μια μπυραρία, απέναντι από το Stones και τα έβαζε κάθε Πέμπτη και σε κανένα πάρτυ. Το παλιό Χ έγινε X-cell και έπαιζε τέτοια και Σάββατο. Μετά έγινε 8ball και έπαιζε αυτό το είδος κάθε Σάββατο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:18
Μια φορα ειχα παει. Ειχε ο κολλητος μου ενα μαγαζι καπου στον Αγιο Δημητριο και συνηθως ημουν εκει. Η' σε ενα αλλο που ειχε η τοτε κοπελα του καπου στην παραλια. Εβλεπα και τον Αγγελακα συχνα εκει.
Θυμάμαι τα καλοκαίρια άνοιγε και η οροφή διάπλατα και όταν έπαιζε Slipknot και Korn, πηγαίναμε όλοι σαν αυτιστικά πάνω κάτω ενώ σε κανένα Agnostic Front - Gotta Go έπεφτε pongo.
Dein Herz, meine Gier
Feindflug έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:41Έτσι θυμάμαι και γω, δικέ μου, γιατί Σάββατα έπαιζε nu-metal, hardcore, punk, metal, metalcore, alternative, grunge.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:33Εγω λεω μεταξυ το 01-03. Δεν εχω ιδεα τι εγινε μετα ή τι ηταν πριν. Αλλα αν θυμαμαι καλα μονο παρασκευες ηταν, εχεις δικιο. Αλλα πανε και πολλα χρονια, δεν ειμαι σιγουρος.Feindflug έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:28
Πρώτο ήταν το παλιό Χ club που έπαιζε τέτοια μουσική, τύπε, νομίζω Παρασκευές. Ήταν το πάνω μαγαζί από αυτό που είναι το 8ball τώρα. Το κάτω ήταν ελληνάδικο τότε, ακόμα. Μετά έφυγε από κει και άνοιξε εκεί που είναι τώρα μια μπυραρία, απέναντι από το Stones και τα έβαζε κάθε Πέμπτη και σε κανένα πάρτυ. Το παλιό Χ έγινε X-cell και έπαιζε τέτοια και Σάββατο. Μετά έγινε 8ball και έπαιζε αυτό το είδος κάθε Σάββατο.
Θυμάμαι τα καλοκαίρια άνοιγε και η οροφή διάπλατα και όταν έπαιζε Slipknot και Korn, πηγαίναμε όλοι σαν αυτιστικά πάνω κάτω ενώ σε κανένα Agnostic Front - Gotta Go έπεφτε pongo.
ναι, σε αυτούς αναφερόταν ο γνωστός μουBeria έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:13 Σαν Rebound πάντοτε μάζευε newwaveάδες και γκοθ
Αν συζητάς γι αυτό, μιλάμε για 35 χρόνια πίσω![]()
από άλλους διάβασα βέβαια ότι ήταν θρυλικό μπαρ
θενκς
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
την κρεπερί στον πρώτο όροφο με τα υπέροχα κουρτινάκιαFeindflug έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:09Ο Παπαγάλος, τύπε, ήταν το μαγαζί του φοιτητή-μέλος συγκροτήματος. Ήταν δε και τόσο μικρό, που από 2-3 άτομα να έφερνε κάθε μέλος, γέμιζε το μαγαζί!
την θυμάσαι; είχες πάει;
ήταν ιδανικό μέρος για ραντεβού, σκοτεινό κτλ
το φαγητό τίποτε ιδιαίτερο βέβαια
πρέπει να έκλεισαν όλα σ αυτό το κτίριο, πια
Παπαγάλο πήγαινα για τους λονγκ λιβ, είχα έρωτα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε κρεπερί εκεί πέρα, δικιά μου.νύχτα έγραψε: 10 Ιαν 2022, 19:19την κρεπερί στον πρώτο όροφο με τα υπέροχα κουρτινάκιαFeindflug έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:09Ο Παπαγάλος, τύπε, ήταν το μαγαζί του φοιτητή-μέλος συγκροτήματος. Ήταν δε και τόσο μικρό, που από 2-3 άτομα να έφερνε κάθε μέλος, γέμιζε το μαγαζί!
την θυμάσαι; είχες πάει;
ήταν ιδανικό μέρος για ραντεβού, σκοτεινό κτλ
το φαγητό τίποτε ιδιαίτερο βέβαια
πρέπει να έκλεισαν όλα σ αυτό το κτίριο, πια
Παπαγάλο πήγαινα για τους λονγκ λιβ, είχα έρωτα![]()
Κλασσικά τσιμπούσα σφολιατοειδή από το First στην Ναυαρίνου.
Dein Herz, meine Gier
Δεν την πρόλαβα έτσι. Πήγα πρώτη φορά, μετά την ανακαίνιση.
Πηγαίναμε και εκεί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:25 γιατί ήταν ανοιχτή; εγώ έλεγα πως έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Και γενικά ανοιγοκλείνε. Σιγά την απώλεια. Όποιος θέλει γκοθαδικο αυθεντικό, έχουμε εδώ δυτικά dark sun. Εμένα τα ηλεκτρο μου αρέσουν γιατί χορεύονται.
Όχι! Τους ξέρω όμως, αν και όχι προσωπικώς. Ούτε αυτοί ήταν επί της υποδοχής.Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:01Επι της υποδοχης?Juno έγραψε: 09 Ιαν 2022, 17:07 Πήγαινα πολύ συχνά παλιά. Έχω πάνω από δεκαετία να πάω, αλλά με στενοχώρησε που κλείνει.
https://www.iefimerida.gr/stories/o-log ... 7eX0A5hHPU
![]()
Πότε δεν δούλεψα εκεί που διασκέδαζα. Θα είχα νεύρα που όλοι διασκεδάζουν εκτός από εμένα και θα έφερνα κανέναν δίσκο σε κανένα κεφάλι.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Eθνικοκοινωνιστης
γκλαμ ροκObi Wan Iakobi έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:01Επι της υποδοχης?Juno έγραψε: 09 Ιαν 2022, 17:07 Πήγαινα πολύ συχνά παλιά. Έχω πάνω από δεκαετία να πάω, αλλά με στενοχώρησε που κλείνει.
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Sid Vicious
Τι γκλαμ ροκ ρε μπουμερ, ποσο εισαι, 60;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Ιαν 2022, 17:07γκλαμ ροκObi Wan Iakobi έγραψε: 10 Ιαν 2022, 17:01Επι της υποδοχης?Juno έγραψε: 09 Ιαν 2022, 17:07 Πήγαινα πολύ συχνά παλιά. Έχω πάνω από δεκαετία να πάω, αλλά με στενοχώρησε που κλείνει.
![]()
![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές