!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SURVIVOR 2022
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: SURVIVOR 2022
Δηλώσεις του Κερατά συγνωμην του συντρόφου της Μυριελλας ηθελα να πω...
Πηγη: https://www.in.gr/2022/01/10/itrash/sur ... a-niothei/Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν αρκετά κοντά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ανταλλάσσοντας μάλιστα το πρώτο τους φιλί μπροστά στις κάμερες.
Ο μουσικός Γιάννης Λυγνός, με τον οποίος διατηρεί σχέση η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα διαδραματίζονται μέσα στο παιχνίδι.
«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε ο μουσικός
«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο» κατέληξε ο ίδιος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Οι 2 οι μπλε παρακαλανε να φυγουν, που να ήταν στους άλλους
Καλά η αναρχοβιγκαν θα φυγει για να την ψηφίζουν και όλες οι γυναίκες, τις το ζήτησε, μπήκε η άλλη σερβαιβορ χωρίς να τρώει κρέας
Καλά η αναρχοβιγκαν θα φυγει για να την ψηφίζουν και όλες οι γυναίκες, τις το ζήτησε, μπήκε η άλλη σερβαιβορ χωρίς να τρώει κρέας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καβάλα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
jason0 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 00:16 Α ρε φουκαρά πηλιδη, πιο χαζός απ τα λάχανα, δες λίγο τον δασκαλο σου ρε μπουφο πώς την κατάλαβε με την μία
- vantono
Τι πιο πασιφανές από το ότι πρόκειται για νεοχιπηδες σε οπεν ριλεσχιονσιπ! Νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει, και από τις δηλώσεις του ενός και από τις δηλώσεις του αλλου.George_V έγραψε: 11 Ιαν 2022, 00:22 Δηλώσεις του Κερατά συγνωμην του συντρόφου της Μυριελλας ηθελα να πω...
Πηγη: https://www.in.gr/2022/01/10/itrash/sur ... a-niothei/Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν αρκετά κοντά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ανταλλάσσοντας μάλιστα το πρώτο τους φιλί μπροστά στις κάμερες.
Ο μουσικός Γιάννης Λυγνός, με τον οποίος διατηρεί σχέση η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα διαδραματίζονται μέσα στο παιχνίδι.
«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε ο μουσικός
«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο» κατέληξε ο ίδιος.
Αυτόν ικανό τον έχω να της προτείνει και τρίο με το βοσκό, όταν βγουν απ το παιχνίδι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μήπως το έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους; Πως θα τα κάνει αυτά η Μυριελλα για να παραμείνει στο παιχνίδι όσο μπορεί;vantono έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:10Τι πιο πασιφανές από το ότι πρόκειται για νεοχιπηδες σε οπεν ριλεσχιονσιπ! Νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει, και από τις δηλώσεις του ενός και από τις δηλώσεις του αλλου.George_V έγραψε: 11 Ιαν 2022, 00:22 Δηλώσεις του Κερατά συγνωμην του συντρόφου της Μυριελλας ηθελα να πω...
Αυτόν ικανό τον έχω να της προτείνει και τρίο με το βοσκό, όταν βγουν απ το παιχνίδι.
- vantono
Δεν είναι η πρωτη που το κάνει αυτό στο σαρβαιβορ. Και πέρσι ήταν ο Κοψιδας που δεν έτρωγε κρέας, αλλά αυτός είχε δημιουργήσει και μια ίντριγκα γύρω από το όνομα του, και στηριζόταν (μέχρι ένα σημείο) από τον κόσμο. Αυτή εδώ θα πάει για βρουβες. Αλλά ναι, αυτή κλαψομουνιαζει ενώ είναι στο μικρό σπίτι στο λιβάδι των μπλε, ενώ στην ομάδα των κοκκινων κάθε λεπτο που περνάει, ισούται με διαβολοβδομαδαjason0 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 00:43 Οι 2 οι μπλε παρακαλανε να φυγουν, που να ήταν στους άλλους
Καλά, ο τραβελος εκτός του ότι είναι άχρηστος αγωνιστικά, είναι και τιγκα στα κόμπλεξ και αν δεν βρεθεί με ατομικη ασυλία και την άλλη εβδομάδα, έχει φύγει αμέσως. Πρέπει να έχει γίνει φουλ αντιπαθητικό από τον κόσμο. Καμία σχέση με Βαλάντη, αυτός βγάζει μια καλτιλα τουλάχιστον. Αυτή βγάζει σιχαμαρα.
Ο ρουπουκος κριμα, το έφαγε το κεφαλάκι του. Μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά.
Ο Κοψιδας τα ψάρια νομίζω τα ξεκοκαλιαζε, αυτή ήθελε έπαθλο μετά από 3 μέρες αφαγία μέλι και καρυδιαvantono έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:18Δεν είναι η πρωτη που το κάνει αυτό στο σαρβαιβορ. Και πέρσι ήταν ο Κοψιδας που δεν έτρωγε κρέας, αλλά αυτός είχε δημιουργήσει και μια ίντριγκα γύρω από το όνομα του, και στηριζόταν (μέχρι ένα σημείο) από τον κόσμο. Αυτή εδώ θα πάει απάτη. Αλλά ναι, αυτή κλαψομουνιαζει ενώ είναι στο μικρό σπίτι στο λιβάδι των μπλε, ενώ στην ομάδα των κοκκινων κάθε λεπτο που περνάει, ισούται με διαβολοβδομαδαjason0 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 00:43 Οι 2 οι μπλε παρακαλανε να φυγουν, που να ήταν στους άλλους
Καλά η αναρχοβιγκαν θα φυγει για να την ψηφίζουν και όλες οι γυναίκες, τις το ζήτησε, μπήκε η άλλη σερβαιβορ χωρίς να τρώει κρέας![]()
Καλά, ο τραβελος εκτός του ότι είναι άχρηστος αγωνιστικά, είναι και τιγκα στα κόμπλεξ και αν δεν βρεθεί με ατομικη ασυλία και την άλλη εβδομάδα, έχει φύγει αμέσως. Πρέπει να έχει γίνει φουλ αντιπαθητικό από τον κόσμο. Καμία σχέση με Βαλάντη, αυτός βγάζει μια καλτιλα τουλάχιστον. Αυτή βγάζει σιχαμαρα.
Ο ρουπουκος κριμα, το έφαγε το κεφαλάκι του. Μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά.
Αν το χειριστει όπως αναμένεται ο Ναπολέων από δω και περα παιζει να ναι ο πρωτος νικητής που δεν θα χει κερδίσει σε αγώνισμα
Ο τραβελος στάνταρ έχει φυγει, και με κάνα λιμό των ανυπαρκτων να ναι αντίπαλος θα ψάχνουν πώς την λένε αυτήν που ψηφίζουμε
Αυτό λέμε, στημένο είναι.Gherschaagk έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:17Μήπως το έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους; Πως θα τα κάνει αυτά η Μυριελλα για να παραμείνει στο παιχνίδι όσο μπορεί;vantono έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:10Τι πιο πασιφανές από το ότι πρόκειται για νεοχιπηδες σε οπεν ριλεσχιονσιπ! Νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει, και από τις δηλώσεις του ενός και από τις δηλώσεις του αλλου.George_V έγραψε: 11 Ιαν 2022, 00:22 Δηλώσεις του Κερατά συγνωμην του συντρόφου της Μυριελλας ηθελα να πω...
Πηγη: https://www.in.gr/2022/01/10/itrash/sur ... a-niothei/
Για ηθοποιό μιλάμε
Σήμερα το σενάριο είχε κλαψομουνιαση για τον τυπα στην Ελλάδα, μετά το χθεσινό ξεφτιλίκι.
Σύμπτωση που έδειξε ελάχιστα σήμερα τον τσοπανοτραβολτα?
Βαλανταρος δίδαξε από την πρώτη στιγμή.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βουλωμένο γράμμα διαβάζω.Lugozzi έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:31Αυτό λέμε, στημένο είναι.Gherschaagk έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:17Μήπως το έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους; Πως θα τα κάνει αυτά η Μυριελλα για να παραμείνει στο παιχνίδι όσο μπορεί;vantono έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:10
Τι πιο πασιφανές από το ότι πρόκειται για νεοχιπηδες σε οπεν ριλεσχιονσιπ! Νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει, και από τις δηλώσεις του ενός και από τις δηλώσεις του αλλου.
Για ηθοποιό μιλάμε![]()
Σήμερα το σενάριο είχε κλαψομουνιαση για τον τυπα στην Ελλάδα, μετά το χθεσινό ξεφτιλίκι.
Σύμπτωση που έδειξε ελάχιστα σήμερα τον τσοπανοτραβολτα?
Βαλανταρος δίδαξε από την πρώτη στιγμή.
Αν ήξερα και τα νούμερα στο τζόκερ θα ήμουν ευτυχισμένη.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Gherschaagk έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:33
Βουλωμένο γράμμα διαβάζω.
Αν ήξερα και τα νούμερα στο τζόκερ θα ήμουν ευτυχισμένη.![]()

- vantono
Βέβαια, κι αυτό μπορεί να ισχύει. Αλλά επειδή έχω συναναστραφεί με πολλά ελευθεροσχεσίτικα ζευγαράκια και μέχρι πρόσφατα τα είχα στον άμεσο κοινωνικό μου περίγυρο, και ξέρω ακριβώς την όλη νοοτροπία τους, θα επιμείνω στην άποψή μου. Κάνουν μπαμ από τις δηλώσεις τους και οι δύο, και ειδικά αυτός, που ειπε και περισσότερα και πιο σαφή.Gherschaagk έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:17Μήπως το έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους; Πως θα τα κάνει αυτά η Μυριελλα για να παραμείνει στο παιχνίδι όσο μπορεί;vantono έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:10Τι πιο πασιφανές από το ότι πρόκειται για νεοχιπηδες σε οπεν ριλεσχιονσιπ! Νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει, και από τις δηλώσεις του ενός και από τις δηλώσεις του αλλου.George_V έγραψε: 11 Ιαν 2022, 00:22 Δηλώσεις του Κερατά συγνωμην του συντρόφου της Μυριελλας ηθελα να πω...
Πηγη: https://www.in.gr/2022/01/10/itrash/sur ... a-niothei/
Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί η άλλη δεν βγαίνει να το παραδεχτεί ανοιχτά. Ας μην πει "εκτός από συνεργάτες ήμασταν και φακ μπάντιζ και πριονοκορδελιαζόμασταν που και που", ας το πει σε φάση "είναι ο καλύτερός μου φίλος, αλλά σε κάποιες φάσεις της ζωής μας υπήρξαμε και κάτι παραπάνω ο ένας για τον άλλον". Με αυτό που κάνει τωρα απο πλευράς της και δεν διευκρινίζει σταράτα, και αφήνει να εννοηθεί ότι έχει "σοβαρη σχέση", εκτίθεται περισσότερο. Γιατι σίγουρα ειναι τέρμα ανήθικο να γλωσσοφιλιέσαι στις λάσπες με έναν σχεδόν άγνωστο ενώ έχεις σοβαρή σχέση. Πάλι καλά που βγήκε εκείνος δηλαδή και ξεκαθάρισε απολύτως τα πράγματα με ιδιαίτερη μαεστρία, και σεβασμό προς την ίδια.
- vantono
Με τον Κοψιδά θυμάμαι μια φάση που η ομάδα είχαν ψαρέψει/βρει έναν κάβουρα σαν το κεφάλι μου (πραγματικό καβούρι, θαλάσσιο, βρώσιμο, όχι κάτι καβουράκια της στεριάς/παραλίας, σαν σκορπιοί με καβούκι που ειναι δηλητηριώδη και τα ειχαν φάει καποιοι σε προηγουμενα σαρβάιβορ και τους τρέχανε νοσοκομείο), και κάποιος απο την ομαδα πρότεινε να τον βάλουν να τον βράσουν (κατι που θα τους έδινε ισα με 5 κιλά σούπα) και ο Κοψιδάς τους έκανε ολόκληρη φασαρία να τον αφήσουν ελεύθερο, κάνοντας φυσιολατρικά κηρύγματα.jason0 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:21Ο Κοψιδας τα ψάρια νομίζω τα ξεκοκαλιαζε, αυτή ήθελε έπαθλο μετά από 3 μέρες αφαγία μέλι και καρυδιαvantono έγραψε: 11 Ιαν 2022, 01:18Δεν είναι η πρωτη που το κάνει αυτό στο σαρβαιβορ. Και πέρσι ήταν ο Κοψιδας που δεν έτρωγε κρέας, αλλά αυτός είχε δημιουργήσει και μια ίντριγκα γύρω από το όνομα του, και στηριζόταν (μέχρι ένα σημείο) από τον κόσμο. Αυτή εδώ θα πάει απάτη. Αλλά ναι, αυτή κλαψομουνιαζει ενώ είναι στο μικρό σπίτι στο λιβάδι των μπλε, ενώ στην ομάδα των κοκκινων κάθε λεπτο που περνάει, ισούται με διαβολοβδομαδαjason0 έγραψε: 11 Ιαν 2022, 00:43 Οι 2 οι μπλε παρακαλανε να φυγουν, που να ήταν στους άλλους
Καλά η αναρχοβιγκαν θα φυγει για να την ψηφίζουν και όλες οι γυναίκες, τις το ζήτησε, μπήκε η άλλη σερβαιβορ χωρίς να τρώει κρέας![]()
Αν το χειριστει όπως αναμένεται ο Ναπολέων από δω και περα παιζει να ναι ο πρωτος νικητής που δεν θα χει κερδίσει σε αγώνισμα
Ο τραβελος στάνταρ έχει φυγει, και με κάνα λιμό των ανυπαρκτων να ναι αντίπαλος θα ψάχνουν πώς την λένε αυτήν που ψηφίζουμε
Αν ετρωγε ψαρια οφφ καμ ή ειχε φάει καποια στιγμή που να μην το θυμαμαι, δεν ξερω.
Καλά, αν δουμε Βαλάνταρο να φτάνει μέχρι το τέλος (ή εστω ακομα και εκει που εφτασε ο Τριαντάφυλλος), εχει να πέσει πολύ mind blowing
Ειναι ξεκάθαρα πάντως, το μοναδικό ισως σαρβάιβορ μέχρι σημερα που μονοπωλούν όλο το ενδιαφέρον οι διάσημοι. Δεν νομίζω να έχει υπάρξει ποτέ τόσο εκρηκτικός συνδυασμός μεταξύ ομάδας διασήμων (ουτε μαχητων) σε κανενα σαρβάιβορ. Πάντα μάλωναν διασημοι-μαχητες μεταξύ τους στα συμβούλια, και πιο σπανια η ομαδα μεταξυ τους. Τώρα μόνο η ομαδα μεταξυ τους έχουν καραξεκατινιαστεί εντελως, και οι απέναντι απλά παρακολουθούν σαν φυτά. Εμείς απο το σπιτι περισσότερο απο τους μαχητές συμμετέχουμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 5 Απαντήσεις