Αυτο το μερος που ειπε οτι συχναζει ειναι στεκι ειδωλων?ξερεις τιποτα?Beria έγραψε: 10 Ιαν 2022, 13:43 O Κωνσταντίνος εδώ και χρόνια έχει καταντήσει καρικατούρα του εαυτού του και λέει απίστευτες βλακείες
Αυτό είναι αρκετά περίπλοκο διότι και ο εαυτός του ήταν καρικατούρα που έλεγε εστέτ χαζαμάρες (αλλά χαριτωμένες τουλάχιστον)
Αβάσταχτος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μπογδάνος, ο Κυρίτσης και οι γυναικοκτονίες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Obi Wan Iakobi
Re: Ο Μπογδάνος, ο Κυρίτσης και οι γυναικοκτονίες.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Πού είπε ότι συχνάζει;Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Ιαν 2022, 14:02Αυτο το μερος που ειπε οτι συχναζει ειναι στεκι ειδωλων?ξερεις τιποτα?Beria έγραψε: 10 Ιαν 2022, 13:43 O Κωνσταντίνος εδώ και χρόνια έχει καταντήσει καρικατούρα του εαυτού του και λέει απίστευτες βλακείες
Αυτό είναι αρκετά περίπλοκο διότι και ο εαυτός του ήταν καρικατούρα που έλεγε εστέτ χαζαμάρες (αλλά χαριτωμένες τουλάχιστον)
Αβάσταχτος
Όλη μέρα στο Φίλιον είναι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Obi Wan Iakobi
Ναι εκει.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Καλά ρε σπόρε, πόσων ετών είσαι;
Το Φίλιον είναι ο ναός του σημιτικού πασόκ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
georgebi έγραψε: 08 Ιαν 2022, 13:05 Κωνσταντίνος Τζούμας προς δημοσιογράφο: «Άντε φύγε από εδώ ανόητη»
https://avmag.gr/320307/konstantinos-tz ... do-anoiti/
Στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» του ΑΝΤ1 βγήκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Τζούμας
«Πρώτον, είχα εκνευριστεί γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”.
Διότι αν σας μιλούσα κανονικά, ότι τι σχέση έχουν οι γυναίκες, αν είναι φλύαρες με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, θα έλεγαν ότι εντάξει ήταν μία εκπομπή… Θα πω κόντρα πράγματα, εκείνα που δεν πιστεύω. Το ίδιο ισχύει και για τον Εν Λευκώ»
Η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας:
«Σιγά που σε εξόργισε! Μπράβο, μπράβο. Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τους μετανάστες, για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγε από εδώ ανόητη».
![]()
κ.Τζουμα μοιρασε πονο ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Obi Wan Iakobi
Ουτε το ειχα ακουσει.Beria έγραψε: 10 Ιαν 2022, 14:37
Καλά ρε σπόρε, πόσων ετών είσαι;![]()
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- wooded glade
Η γυναικοκτονία είναι ίσως ένα ταλιμπανικό φαινόμενο που εξασθενίζει όσο απομακρυνόμαστε από το Αφγανιστάν αλλά πάντως υπάρχει.
Άλλο όμως το φαινόμενο και άλλο αν διαφέρει από την ... ανδροκτονία. Δεν διαφέρει.
Άλλο όμως το φαινόμενο και άλλο αν διαφέρει από την ... ανδροκτονία. Δεν διαφέρει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ούτε ως Ντόλτσε το έχεις ακούσει;Obi Wan Iakobi έγραψε: 10 Ιαν 2022, 14:59Ουτε το ειχα ακουσει.Beria έγραψε: 10 Ιαν 2022, 14:37
Καλά ρε σπόρε, πόσων ετών είσαι;![]()
- Obi Wan Iakobi
Απο Κολωνακι μονο το da capo ξερω.Παντως μετα απο αυτα που διαβασα θα το επισκεφτω σιγουρα.
Οι γραφικοί τρελοί, οι εξαντρίκ φιγούρες, οι οργανοπαίκτες, οι ζητιάνοι –ένα κατοστάρικο, φίλε, έχω AIDS– είναι μέρος των θαμώνων.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Πού σταματάει η πολιτική ορθότητα και πού αρχίζει η Τέχνη
επιχείρησε να αναλύσει ο σκηνοθέτης, Νίκος Ζερβός

προς υπεράσπιση του μαύρου χιούμορ του Κωνσταντίνου Τζούμα
«…Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω αισθανθεί όταν με πρήζει με την πολυλογία της μια γυναίκα, να την καρυδώσω αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω. Είναι στα πλαίσια ενός καλαμπουριού. Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά; Θεωρώ αισχρό και ηλίθιο το να μη μπορούμε να εκφραστούμε».

επιχείρησε να αναλύσει ο σκηνοθέτης, Νίκος Ζερβός

προς υπεράσπιση του μαύρου χιούμορ του Κωνσταντίνου Τζούμα
«…Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω αισθανθεί όταν με πρήζει με την πολυλογία της μια γυναίκα, να την καρυδώσω αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω. Είναι στα πλαίσια ενός καλαμπουριού. Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά; Θεωρώ αισχρό και ηλίθιο το να μη μπορούμε να εκφραστούμε».

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-
- 4 Απαντήσεις