Αααα....
Ξέρεις, εάν οι μουσουλμάνοι γίνουν πολλοί στην Ελλάδα και πάρουν εξουσία, μάλλον σε 10 χρόνια θα αρχίσετε να φοράτε μπούργκα - το λιγότερο...
.
Έγινε κάτι ανάλογο στην Γερμανία ή στην Αγγλία που ζουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι;
πάνε μια βόλτα στην Edgware Road ή στο Lutton και πες μου.
σωπασε κυρα Δεσποινα και μην πολυδακρύζεις
ο ανεψιοεγγονός του λεφτεράκη έχει βάλει στο φουλ τις αντινατιβιστικές μηχανές (με τις ευλογίες και την χοριγία της Ίου και της Ύλβας)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Η Truss θα μείνει πιστή στην αδιαίρετη αυτοκρατορία. Ενότητα πάση θυσία. Η Pécresse είναι βαθιά καπιταλιστική και κοινωνικά βαθιά συντηρητική. H Novák θέλει μόνο Καρέκλα και γλείφει τους δεξιούς Ούγγρους. Η Michael θέλει δύο Κράτη.
Έγινε κάτι ανάλογο στην Γερμανία ή στην Αγγλία που ζουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι;
Τι; έχουν πάρει την εξουσία οι μουσουλμάνοι και κυκλοφορούν οι Γερμανίδες και οι Αγγλίδες με μπουργκα;
Το πρόβλημα είναι ότι παρολίγο να την πάθουμε από την άλλη πλευρά. Τους ...πατριωτάδες.
Ξέρεις, εθνοκάπηλοι, άτομα που νομίζουν ότι η αρχαία Ελλάδα ήταν ποδοσφαιρική ομάδα...
Τι; έχουν πάρει την εξουσία οι μουσουλμάνοι και κυκλοφορούν οι Γερμανίδες και οι Αγγλίδες με μπουργκα;
Το πρόβλημα είναι ότι παρολίγο να την πάθουμε από την άλλη πλευρά. Τους ...πατριωτάδες.
Ξέρεις, εθνοκάπηλοι, άτομα που νομίζουν ότι η αρχαία Ελλάδα ήταν ποδοσφαιρική ομάδα...