!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πλοκ από κουμούνι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Πλοκ από κουμούνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Είναι ένας που είναι συντάκτης σε ένα αθλητικό περιοδικό.
Απ' ότι θυμάμαι δήλωνε κουμούνι αυτός, αν και πάντα είχε καλές σχέσεις με τους powers that be, captain, ομοσπονδίες και τα λοιπά.

Τον βλέπω λοιπόν κάπου στο facebook και λέω δε βαριέσαι, for old time's sake ας κάνω ένα αίτημα φιλίας.
Μάλιστα εκεί που τον βρήκα ήταν ένας αντιεμβολιάκιας που έγραφε και έγραφε ο αντιεμβολιάκιας "κάτω το εμβόλιο, όλοι με τον Κασιδιάρη" και ο δικός μου τον έκραζε και έγραψα κι εγώ κρα-κρα-κρα, για τον αβγό αντιεμβολιάκια.

Αποδέχεται λοιπόν το αίτημα φιλίας και μετά από λίγο μου κοινοποιείται ποστ του ιδίου που έλεγε "σούργελο ο Μητσοτάκης μας κάνει πλύση εγκεφάλου για το εμβόλιο". Απαντάω εγώ "γιατί φοβόσαστε το εμβόλιο ;", λέει αυτός "δεν φοβόμαστε το εμβόλιο αλλά ο Μητσοτάκης είναι σούργελο και μας κάνει πλύση εγκεφάλου". Οπότε του λέω εγώ επί λέξει "για να τα λες αυτά ή Ζωρζ ντε Παπαντοπούλ θα προτιμούσες ή Μόσκοβιτς. Δεν ξέρω ποιό από τα δύο αλλά ένα από τα δύο. Όμως με είτε Ζωρζ ντε Παπαντοπούλ είτε Μόσκοβιτς οι αντιεμβολιάκηδες θα έτρωγαν το ξύλο της αρκούδας από τα άρματα μάχης".
Μετά από αυτό με έκανε πλοκ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Πλοκ από κουμούνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Και πολύ σε άντεξε...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”