Feindflug έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:33Τύπε, πριν πολλά χρόνια, είχα κατέβει Αθήνα και λέω στον ταρίφα που τσίμπησα κάπου στα Εξάρχεια,Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:25 γιατί ήταν ανοιχτή; εγώ έλεγα πως έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Και γενικά ανοιγοκλείνε. Σιγά την απώλεια. Όποιος θέλει γκοθαδικο αυθεντικό, έχουμε εδώ δυτικά dark sun. Εμένα τα ηλεκτρο μου αρέσουν γιατί χορεύονται.
- Θηβών τάδε (όποιο νούμερο ήταν το dark sun).
- Πού είναι αυτό το νούμερο ρε φίλε, ρωτάει. Η Θηβών ξεκινάει από Πειραιά και φτάνει μέχρι επάνω.
- Δεν ξέρω ρε δικέ μου, λέω, νομίζω Περιστέρι είναι. Είναι ένα κλαμπάκι εκεί, Dark Sun.
Και σταματούσε στα περίπτερα επί της Θηβών ο τύπος και ρωτούσε:
- Ένα μαγαζί νταρξάν, νταρζάν είναι εδώ κοντά;
Ότι να 'ναι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνει η Rebound .....
- Sid Vicious
Re: Κλείνει η Rebound .....
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μπερλίν είχα χώσει μπουκέτο σε έναν σπαστικό, κολιτσίδα γκέι, που δεν καταλάβαινε και ήρθε να με κεράσει σφηνάκι, τύπε. Μετά από κάποια φάση με κούρασε το μαγαζί ή ίσως μεγάλωσα.sys3x έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:37Τι δουλειά έχεις εσύ σε τέτοια μαγαζιά ρε δικέ μου; χάθηκε να πας σε κανένα μπερλίν, κανένα λούκυ, έστω στο ρέζι ρε δικέ μου.Feindflug έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:33Τύπε, πριν πολλά χρόνια, είχα κατέβει Αθήνα και λέω στον ταρίφα που τσίμπησα κάπου στα Εξάρχεια,Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:25 γιατί ήταν ανοιχτή; εγώ έλεγα πως έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Και γενικά ανοιγοκλείνε. Σιγά την απώλεια. Όποιος θέλει γκοθαδικο αυθεντικό, έχουμε εδώ δυτικά dark sun. Εμένα τα ηλεκτρο μου αρέσουν γιατί χορεύονται.
- Πού είναι αυτό το νούμερο ρε φίλε, ρωτάει. Η Θηβών ξεκινάει από Πειραιά και φτάνει μέχρι επάνω.
- Δεν ξέρω ρε δικέ μου, λέω, νομίζω Περιστέρι είναι. Είναι ένα κλαμπάκι εκεί, Dark Sun.
Ότι να 'ναι...
Λούκυ Λουκ πήγαινα σπανίως, όπως και ρέζιντενς. Κανένα face έσκαγα και στο c'est beau παραδίπλα, από αυτήν την φάση μαγαζιά.
Εσένα σε κόβω να πήγαινες σε εκείνο το εντεχνοφάση, πιο πάνω από Μπερλίν, Ταξίδι νομίζω, που σκάγανε και ψαχνόντουσαν 30-40αρες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
αυτό κάτι θυμίζει. που ακριβώς ήταν;sys3x έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:46
(και το κουρδιστό πορτοκάλι)
Για τότες μιλάμε, αυτό θέλει άλλο, δικό του νήμα.
Δεν πήγαινα αλλά με είχε πάει μία πιτσιρίκα εκεί παγιά, όταν άρχισαν να μου την πέφτουν οι άλλες πιτσιρίκες φίλες της πήγαμε μπερλίν ή κατευθείαν σπίτι δε θυμάμαι. Έχω πάει άλλες δύο φορές, τρεις σύνολο.Feindflug έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:47Μπερλίν είχα χώσει μπουκέτο σε έναν σπαστικό, κολιτσίδα γκέι, που δεν καταλάβαινε και ήρθε να με κεράσει σφηνάκι, τύπε. Μετά από κάποια φάση με κούρασε το μαγαζί ή ίσως μεγάλωσα.sys3x έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:37Τι δουλειά έχεις εσύ σε τέτοια μαγαζιά ρε δικέ μου; χάθηκε να πας σε κανένα μπερλίν, κανένα λούκυ, έστω στο ρέζι ρε δικέ μου.Feindflug έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:33
Τύπε, πριν πολλά χρόνια, είχα κατέβει Αθήνα και λέω στον ταρίφα που τσίμπησα κάπου στα Εξάρχεια,
Ότι να 'ναι...
Λούκυ Λουκ πήγαινα σπανίως, όπως και ρέζιντενς. Κανένα face έσκαγα και στο c'est beau παραδίπλα, από αυτήν την φάση μαγαζιά.
Εσένα σε κόβω να πήγαινες σε εκείνο το εντεχνοφάση, πιο πάνω από Μπερλίν, Ταξίδι νομίζω, που σκάγανε και ψαχνόντουσαν 30-40αρες.
Λούκυ πήγαινα αρκετά συχνά και στον τρελαμένο τον Ίλαρχο στο νερό του γκέη, έπαιζα και μουσικούλες εκεί που και πω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
το Ταξίδι είναι καλή φάση να σκάσεις κατά τις 3. Τώρα λόγω κόβιντ θα υπολειτουργεί λογικά.
Τι μού θύμισες ρε δικέ μου; Νερό που καίει... Μαγαζί για απογευματινό καφέ, έτσι για να ξεκινάς το βράδυ, καλή φάση ήταν.sys3x έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:51Δεν πήγαινα αλλά με είχε πάει μία πιτσιρίκα εκεί παγιά, όταν άρχισαν να μου την πέφτουν οι άλλες πιτσιρίκες φίλες της πήγαμε μπερλίν ή κατευθείαν σπίτι δε θυμάμαι. Έχω πάει άλλες δύο φορές, τρεις σύνολο.Feindflug έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:47Μπερλίν είχα χώσει μπουκέτο σε έναν σπαστικό, κολιτσίδα γκέι, που δεν καταλάβαινε και ήρθε να με κεράσει σφηνάκι, τύπε. Μετά από κάποια φάση με κούρασε το μαγαζί ή ίσως μεγάλωσα.sys3x έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:37
Τι δουλειά έχεις εσύ σε τέτοια μαγαζιά ρε δικέ μου; χάθηκε να πας σε κανένα μπερλίν, κανένα λούκυ, έστω στο ρέζι ρε δικέ μου.
Λούκυ πήγαινα αρκετά συχνά και στον τρελαμένο τον Ίλαρχο στο νερό του γκέη, έπαιζα και μουσικούλες εκεί που και πω.
Θυμήθηκα και την ψιλοπαρακμιακή Ραψωδία...
Dein Herz, meine Gier
- Sid Vicious
Που το θυμήθηκες αυτό, σαν να έχουν περάσει αιώνες ειναι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Σε ένα πεζοδρομημένο στενάκι απέναντί από αυτό το διώροφο το εντεχνάδικο (καφωδείο νομίζω λέγεται, αυτό που ήτανε παγιότερα στην Πτολεμαίων), είχε ξανανοίξει σε κάποια φάση μέσα στο μπιτ μπαζάρ σαν κουρδιστό πορτοκάλι αλλά καμμία σχέση, από εκεί και έπειτα δεν γνωρίζω τι φάση. Έχω ωραίες αναμνήσεις και από αυτό και από το άλλο κολλητά το κιουράδικο του νοτιοαφρικανού.
.
.
Ραψωδία... Γάμησε με.Feindflug έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:54Τι μού θύμισες ρε δικέ μου; Νερό που καίει... *Μαγαζί για απογευματινό καφέ, έτσι για να ξεκινάς το βράδυ, καλή φάση ήταν.*sys3x έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:51Δεν πήγαινα αλλά με είχε πάει μία πιτσιρίκα εκεί παγιά, όταν άρχισαν να μου την πέφτουν οι άλλες πιτσιρίκες φίλες της πήγαμε μπερλίν ή κατευθείαν σπίτι δε θυμάμαι. Έχω πάει άλλες δύο φορές, τρεις σύνολο.Feindflug έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:47
Μπερλίν είχα χώσει μπουκέτο σε έναν σπαστικό, κολιτσίδα γκέι, που δεν καταλάβαινε και ήρθε να με κεράσει σφηνάκι, τύπε. Μετά από κάποια φάση με κούρασε το μαγαζί ή ίσως μεγάλωσα.
Θυμήθηκα και την ψιλοπαρακμιακή Ραψωδία...
*τρου τρου.
.
.
Μιλφ χάντερ;mao mao έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:53 το Ταξίδι είναι καλή φάση να σκάσεις κατά τις 3. Τώρα λόγω κόβιντ θα υπολειτουργεί λογικά.
.
.
Νομίζω ότι λέγεται "το ταξείδι" παρεμπιπτόντως.
.
.
Είναι που έγινε μόδα ο Μάλαμας, ο Αλκίνοος και ο Χαρούλης σε μικρότερες ηλικίες, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Και εγώ κάτι τέτοιο θυμάμαι μαν μου, πιτσιρίκες γενικά, με παρέσυρε ο κοσουδί με τα μιλφ.
.
.
Εγώ θυμάμαι κάτι σιτεμένες για την τότε ηλικία μου, τύπε, να μερακλώνουν με κάτι Μητροπάνους, Κότσιρες και Τσακνήδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 09 Ιαν 2022, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-