!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll Η κυβέρνηση πάει σε σχέδιο εσκεμμένης νόσησης?

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Μετά τις δηλώσεις του Γκουρού η κυβέρνηση πάει σε σχέδιο εσκεμμένης νόσησης?

1) Ναι είναι μεγαλύτεροι εγκληματίες και από τον Μπολσανάρου
17
30%
2) Ναι και καλά κάνουν γιατί μόνο έτσι θα ξεμπερδέψουμε με τον ιο.
11
20%
3) Οχι ο Κούλης είναι ο Μωυσής που βάζεις τις ανθρώπινες ζωές πάνω από όλα.
4
7%
4) Οχι απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν παίζει φράγκο
24
43%

Σύνολο ψήφων: 56

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: Poll Η κυβέρνηση πάει σε σχέδιο εσκεμμένης νόσησης?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Δεν υπάρχει σάλιο πλέον και έχουνε παραδώσει λευκή πετσέτα απέναντι στην πανδημια για αυτο δεν παιρνουνε σοβαρά μέτρα που θα έπλητταν ομως την οικονομία. Οτι γίνει έγινε απο εδώ και πέρα. Το κακο σενάριο ειναι να προκύψει χειρότερη μετάλλαξη.
Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Ιαν 2022, 12:24 Ή μήπως φοβάστε πως θα σας γαμάει σιγά-σιγά το ανοσοποιητικό το πειραματοζωϊκό μπόλι που κάνατε σχεδόν τζάμπα. :lol:
το τζάμπα αν μπορούσες να το λεγες σε αυτους που πεθάναν απο κορονοιό ενώ είχαν πολύ μεγάλες πιθανότητες να το περάσουνε ελαφρια με δυο-τρια τσιμπήματα.

επιπλέον θα ειχε γινει ηδη το σώσε με 0% εμβολιασμένους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 09 Ιαν 2022, 14:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιαν 2022, 13:34
Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2022, 11:50 Δεν είναι εσκεμμένη. Είναι αναπόφευκτη.
Αυτό.

Το κωμικό είναι ότι ενοχλεί περισσότερο τους ανεμβολίαστους παρά τους εμβολιασμένους. :lol:
Νοτ μαη προμπλεμ.

Αύριο στέλνω το παιδί μου σχολείο. Ξέρω πως μέχρι τέλος του μήνα θα είμαι κοβιντιασμένη.

Η ζωή συνεχίζεται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Αλιόσα έγραψε: 09 Ιαν 2022, 14:02 Δεν υπάρχει σάλιο πλέον και έχουνε παραδώσει λευκή πετσέτα απέναντι στην πανδημια για αυτο δεν παιρνουνε σοβαρά μέτρα που θα έπλητταν ομως την οικονομία. Οτι γίνει έγινε απο εδώ και πέρα. Το κακο σενάριο ειναι να προκύψει χειρότερη μετάλλαξη.
Πολύ πιθανό να συμβεί.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2022, 14:03
Αυτό.

Το κωμικό είναι ότι ενοχλεί περισσότερο τους ανεμβολίαστους παρά τους εμβολιασμένους. :lol:
Νοτ μαη προμπλεμ.

Αύριο στέλνω το παιδί μου σχολείο. Ξέρω πως μέχρι τέλος του μήνα θα είμαι κοβιντιασμένη.

Η ζωή συνεχίζεται.
Τύπισσα, έχεις αρχίσει να κοντράρεις τον Στύγιο με τις εμμονές σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Η κατάσταση στο 3πλά εμβολιασμένο Ισραήλ σήμερα είναι αυτή :
Spoiler
r.png
https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/general

Ισραηλ, απόλυτοι αριθμοί στο σύνολο του πληθυσμού ( ποσοστά εμβολιασμού : Α=61.34%, Β = 8.48%, Γ = 30.19%)

Βαριά νόσηση (σημερα) :
Α = εμβολιασμένοι με 3 δόσεις : 78
Β = εμβολιασμένοι με 2 δόσεις χωρίς 3η : 22
Γ = εντελώς ανεμβολίαστοι : 102

Κρούσματα (σημερα) :
Α = εμβολιασμένοι με 3 δόσεις : 2.841
Β = εμβολιασμένοι με 2 δόσεις χωρίς 3η : 400
Γ = εντελώς ανεμβολίαστοι : 1.459

Το κλάσμα Α / Γ στον εμβολιασμό είναι σχεδόν ίσο με το κλάσμα Α / Γ στα κρούσματα, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και η 3η δοση δεν προστατεύει καθόλου από την μετάδοση. Είτε είσαι εμβολιασμένος είτε είσαι ανεμβολίαστος ίδιες οι πιθανότητες να κολλήσεις = Επιστημονικό τεκμήριο διαιώνισης της ασθένειας με αυτά τα εμβόλια.

Το εμβόλιο προστατεύει ΜΟΝΟ από βαριά νόσηση αλλα και εκεί λίγο, απλά ελαττώνει την πιθανότητα να νοσήσεις βαριά κατά (61/30)*(102/78) = 2,65 φορές = 62% αποτελεσματικότητα Consistent Across Age κλπ
Αρα το πράγμα είναι όπως ακριβως το ειπε ο Γαληνος και εσκεμμένα και αναπόφευκτα μαζί. Η ζωή συνεχίζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 09 Ιαν 2022, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Feindflug έγραψε: 09 Ιαν 2022, 14:05

Αυτό.

Νοτ μαη προμπλεμ.

Η ζωή συνεχίζεται.
Τύπισσα, έχεις αρχίσει να κοντράρεις τον Στύγιο με τις εμμονές σου.
:xena: :xena:

Έχεις πιει;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

GoBack έγραψε: 09 Ιαν 2022, 13:53
Αυτό.

Αν δεν υπηρχε το πχορουμ δεν θα μαθαινα ποτε οτι πρεπει να ενοχληθω.
Δηλωνω ενοχλημενος.
Έλα τώρα, καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Δεν κολλάει σε τίποτα η αντίδραση των ανεμβολίαστων στο άνοιγμα των σχολείων.
Στην τελική, το άνοιγμα έγινε χωρίς υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών.
Και -θεωρητικώς και πρακτικώς- οι εμβολιασμοί έγιναν για να μπορούν να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια όλοι, μεταξύ των εμβολιασμένων και μη φορέων.

Αυτοί που δεν φοβούνται ή δεν φοβήθηκαν στο παρελθόν τις επιπτώσεις του ιού, ποιο ακριβώς πρόβλημα έχουν με το άνοιγμα των σχολείων, από τη στιγμή που οι επιπτώσεις του ιού στα παιδιά είναι σχεδόν μηδενικές;

Φοβούνται τα παιδιά ως δυνητικούς φορείς; Σαφώς και είναι. Και τις περιόδους που έπαιζε η απλή γρίππη ήταν. Αλλά ουδείς διανοήθηκε να μη στέλνει στο σχολείο το παιδί για να μην κολλήσει ο ίδιος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιαν 2022, 14:13
GoBack έγραψε: 09 Ιαν 2022, 13:53

Αυτό.

Αν δεν υπηρχε το πχορουμ δεν θα μαθαινα ποτε οτι πρεπει να ενοχληθω.
Δηλωνω ενοχλημενος.
Έλα τώρα, καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Δεν κολλάει σε τίποτα η αντίδραση των ανεμβολίαστων στο άνοιγμα των σχολείων.
Στην τελική, το άνοιγμα έγινε χωρίς υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών.
Και -θεωρητικώς και πρακτικώς- οι εμβολιασμοί έγιναν για να μπορούν να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια όλοι, μεταξύ των εμβολιασμένων και μη φορέων.

Αυτοί που δεν φοβούνται ή δεν φοβήθηκαν στο παρελθόν τις επιπτώσεις του ιού, ποιο ακριβώς πρόβλημα έχουν με το άνοιγμα των σχολείων, από τη στιγμή που οι επιπτώσεις του ιού στα παιδιά είναι σχεδόν μηδενικές;

Φοβούνται τα παιδιά ως δυνητικούς φορείς; Σαφώς και είναι. Και τις περιόδους που έπαιζε η απλή γρίππη ήταν. Αλλά ουδείς διανοήθηκε να μη στέλνει στο σχολείο το παιδί για να μην κολλήσει ο ίδιος.
Που γινονται ολα αυτα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αλιόσα έγραψε: 09 Ιαν 2022, 14:02 Δεν υπάρχει σάλιο πλέον και έχουνε παραδώσει λευκή πετσέτα απέναντι στην πανδημια για αυτο δεν παιρνουνε σοβαρά μέτρα που θα έπλητταν ομως την οικονομία. Οτι γίνει έγινε απο εδώ και πέρα. Το κακο σενάριο ειναι να προκύψει χειρότερη μετάλλαξη.
Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Ιαν 2022, 12:24 Ή μήπως φοβάστε πως θα σας γαμάει σιγά-σιγά το ανοσοποιητικό το πειραματοζωϊκό μπόλι που κάνατε σχεδόν τζάμπα. :lol:
το τζάμπα αν μπορούσες να το λεγες σε αυτους που πεθάναν απο κορονοιό ενώ είχαν πολύ μεγάλες πιθανότητες να το περάσουνε ελαφρια με δυο-τρια τσιμπήματα.

επιπλέον θα ειχε γινει ηδη το σώσε με 0% εμβολιασμένους
Προβληματισμό για την αξιοπιστία των στοιχείων της πανδημίας, προκαλούν "κρυφά" δεδομένα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τους θανάτους εμβολιασθέντων.
https://www.iatronet.gr/amp/article/105 ... da-pinakas
Σε άλλες χώρες τα ποσοστά των θανάτων των εμβολιασμένων ξεπερνούν το 30%, αλλά στην Ελλάδα ο σανός του κάτω του 10% καλά κρατεί. Μάλλον στους Έλληνες πιάνει καλύτερα το εμβόλιο. :lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Arisvilla έγραψε: 09 Ιαν 2022, 13:42 "Mandatory vaccination is also important for the future variants that may still develop," he told Welt. "Omicron infection does not necessarily make one immune to the next viral variant."
ΨΕΚυπουργός υγείας...
η νόσηση εξασφαλίζει μεγαλυτερη προστασία απο τον εμβολιασμό γενικά
Αυτό που ισχυρίζεται οτι η νοσηση με όμικρον δεν εξασφαλίζει μεγαλυτερη προστασία απο εμβόλιο προ-ομικρον είναι απο τα βάθη της ψεκαστικής επιστήμης
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Ιαν 2022, 14:17 Σε άλλες χώρες τα ποσοστά των θανάτων των εμβολιασμένων ξεπερνούν το 30%, αλλά στην Ελλάδα ο σανός του κάτω του 10% καλά κρατεί. Μάλλον στους Έλληνες πιάνει καλύτερα το εμβόλιο. :lol:
σε ποιες χώρες και με τι ποσοστά εμβολιασμου; τι άτομα ειναι αυτά; ανοσοκατεσταλμενα;

φυσικά και το εμβολιο πιάνει και προστατεύει σε σχέση με το 0% προστασία που έχει ο κάθε ψέκας.

Nέα Υόρκη
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

dna replication έγραψε: 09 Ιαν 2022, 14:17
Arisvilla έγραψε: 09 Ιαν 2022, 13:42 "Mandatory vaccination is also important for the future variants that may still develop," he told Welt. "Omicron infection does not necessarily make one immune to the next viral variant."
ΨΕΚυπουργός υγείας...
Αυτό που ισχυρίζεται οτι η νοσηση με όμικρον δεν εξασφαλίζει μεγαλυτερη προστασία απο εμβόλιο προ-ομικρον είναι απο τα βάθη της ψεκαστικής επιστήμης
Καλά τα λέει.

Απ' ότι έχω καταλάβει εγώ το εμβόλιο παρέχει περισσότερη προστασία γιατί ο ιός έχει ένα σωρό "αναγνωριστικά" και ο οργανισμός παράγει αντισώματα για όλα αυτά, μοιράζοντας τις δυνάμεις του. Το εμβόλιο αντίθετα δείχνει 1 "αναγνωριστικό", το οποίο είναι ακριβώς το αδύναμο σημείο του ιού, εκεί που δένει. Ο οργανισμός στη συνέχεια παράγει αντισώματα μόνο για αυτό, και είναι πιο προστατευμένος. Αυτό ως προς την πρώτη πρόταση.

Ως προς το δεύτερο σκέλος, μιλάει για την επόμενη μετάλλαξη, την οποία πάλι το εμβόλιο θα αντιμετωπίζει καλύτερα από τη νόσηση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αυτό.

Νοτ μαη προμπλεμ.

Η ζωή συνεχίζεται.
Μα ακριβώς γι' αυτό το λέω κορίτσι μου. Επειδή ξέρω ότι ανησυχούσες από την αρχή και έπαιρνες όλα τα μέτρα που μπορούσες τόσο για σένα όσο και την οικογένεια σου. Από τη στιγμή λοιπόν που ακόμη κι εσύ το έχεις αποδεχθεί ως κάτι αναπόφευκτο -και δεν είσαι η μόνη- για μένα τουλάχιστον μετράει πολύ ως κριτήριο. Κρίνω από την αντίδραση των γονιών και όχι των υπολοίπων.

Κι εγώ από αύριο πέφτω στα βαθιά αλλά αν μη τι άλλο, δεν έχω ανησυχία γι' άλλους.

Εδώ που φτάσαμε δεν ξέρω τι να σου ευχηθώ. Να το περάσεις ελαφρά και να ξεμπερδεύεις ή να μην το περάσεις καθόλου; :lol: Διάλεξε όποια από τις δύο ευχές θέλεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιαν 2022, 12:25
Arisvilla έγραψε: 09 Ιαν 2022, 11:17 Κοινώς έχουν πάει πλεον σε γραμμή Κούβελα και Ιωαννίδη.
Δε νομιζω, αν είναι έτσι γιατί πήγαν την ισχύ του πιστοποιητικου εμβολιασμου στο 7μηνο;
Ο επιστημονικός όρος πιστεύω οτι είναι:
"Και κερατάδες και δαρμένοι".

(Όπως τόσο πλούσια αξίζει.)
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2022, 14:26
dna replication έγραψε: 09 Ιαν 2022, 14:17
ΨΕΚυπουργός υγείας...
Καλά τα λέει.

Απ' ότι έχω καταλάβει εγώ
Επομενη γραμμη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”