!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προτιμάτε Κατερίνα Καινούριου ή Ελένη Μενεγάκη ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Προτιμάτε Κατερίνα Καινούριου ή Ελένη Μενεγάκη ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 09 Ιαν 2022, 08:59 Μακράν Μενεγάκη. Οι υπόλοιπες είναι απομίμηση.
Κι αυτή το ίδιο. Οι εκπομπές αυτές είχαν πάρει το δρόμο τους επί Κορομηλά. Που κι εκείνη αντέγραψε πράγματα από Ιταλική τηλεόραση και αλλού. Τότε που υπήρχαν λεφτά με το τσουβάλι και κάποιος τηλεαστέρας παρουσιαστής ακουγόταν ότι είχε ασανσέρ για την πόρσε του.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Η safe επιλογή είναι η Μενεγάκη. Οι μύστες επιλέγουμε την Λάσπα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ST48410 έγραψε: 09 Ιαν 2022, 10:20
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2022, 08:59 Μακράν Μενεγάκη. Οι υπόλοιπες είναι απομίμηση.
Κι αυτή το ίδιο. Οι εκπομπές αυτές είχαν πάρει το δρόμο τους επί Κορομηλά. Που κι εκείνη αντέγραψε πράγματα από Ιταλική τηλεόραση και αλλού. Τότε που υπήρχαν λεφτά με το τσουβάλι και κάποιος τηλεαστέρας παρουσιαστής ακουγόταν ότι είχε ασανσέρ για την πόρσε του.
Σίγουρα ήταν της κορομηλα η συνέχεια. Αν και δεν μου άρεσε ποτέ η κορομηλα ούτε από εμφάνιση ούτε όσες φορές έβλεπα εκπομπές. Η Μενεγάκη ήταν πιο γάτα.
Από ομορφιά δεν... Δεν μ αρέσουν οι ξανθιές ιδιαίτερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Λοξίας έγραψε: 09 Ιαν 2022, 10:17 Μόνον νέοι;
Εδώ πιο γερόντια από εμένα και παρακολουθούν χαζεμένοι γυναίκες-γλάστρες που δεν μπορούν να μιλήσουν για κάτι άλλο πέραν από μόδα, πάρτι, γκομενιλίκια και συναφή κουτσομπολίστικα σκουπίδια.
Και που αν αναφέρεις τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, θα σε ρωτήσουν που έχει το ατελιέ του...
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει τέτοια επίδειξη αμορφωσιάς, που έχουν γελάσει και οι πέτρες...
Για τους μεγαλύτερους ανθρώπους έχω κάποια κατανόηση. Αν είναι ο άλλος ασθενής και καθηλωμένος σε ένα καναπέ, πρέπει να είναι άνθρωπος μιας κάποιας παιδείας για να μπορεί να περνάει τον καιρό του με ντοκυμαντέρ και γενικά ποιοτικό υλικό. Και για όποιον δεν έχει δορυφορική ή συνδρομητική και κάθεται όλη τη μέρα μπροστά από το χαζοκούτι, είναι απίθανο να μη δει 2-3 τέτοιου τύπου εκπομπές πρωί-μεσημέρι. Δεν υπάρχουν τόσα ποιοτικά προγράμματα να γεμίσουν τη μέρα.

Αλλά αν είναι νέος και γνωρίζει πως να έχει πρόσβαση στο internet, δεν βλέπω το λόγο.

Για την αμορφωσιά που λες, ναι, είναι ενοχλητικό, ωστόσο σε κάποιο βαθμό και εσκεμμένο. Δεν νομίζω ότι δεν μπορούν στα κανάλια να επιλέξουν κάποιο άτομο με μεγαλύτερη μόρφωση και ευρύτερες γνώσεις. Άλλωστε όλες οι παρουσιάστριες ακούν κάποιον ανά πάσα στιγμή από το κοντρόλ. Νομίζω ότι θεωρούν πως πουλάει η εικόνα της χαζής ή μάλλον αφελούς ξανθιάς. Κάνει το κοινό να αισθάνεται πιο οικεία.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 09 Ιαν 2022, 10:29
Εδώ πιο γερόντια από εμένα και παρακολουθούν χαζεμένοι γυναίκες-γλάστρες που δεν μπορούν να μιλήσουν για κάτι άλλο πέραν από μόδα, πάρτι, γκομενιλίκια και συναφή κουτσομπολίστικα σκουπίδια.
Και που αν αναφέρεις τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, θα σε ρωτήσουν που έχει το ατελιέ του...
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει τέτοια επίδειξη αμορφωσιάς, που έχουν γελάσει και οι πέτρες...
Για τους μεγαλύτερους ανθρώπους έχω κάποια κατανόηση. Αν είναι ο άλλος ασθενής και καθηλωμένος σε ένα καναπέ, πρέπει να είναι άνθρωπος μιας κάποιας παιδείας για να μπορεί να περνάει τον καιρό του με ντοκυμαντέρ και γενικά ποιοτικό υλικό. Και για όποιον δεν έχει δορυφορική ή συνδρομητική και κάθεται όλη τη μέρα μπροστά από το χαζοκούτι, είναι απίθανο να μη δει 2-3 τέτοιου τύπου εκπομπές πρωί-μεσημέρι. Δεν υπάρχουν τόσα ποιοτικά προγράμματα να γεμίσουν τη μέρα.

Αλλά αν είναι νέος και γνωρίζει πως να έχει πρόσβαση στο internet, δεν βλέπω το λόγο.

Για την αμορφωσιά που λες, ναι, είναι ενοχλητικό, ωστόσο σε κάποιο βαθμό και εσκεμμένο. Δεν νομίζω ότι δεν μπορούν στα κανάλια να επιλέξουν κάποιο άτομο με μεγαλύτερη μόρφωση και ευρύτερες γνώσεις. Άλλωστε όλες οι παρουσιάστριες ακούν κάποιον ανά πάσα στιγμή από το κοντρόλ. Νομίζω ότι θεωρούν πως πουλάει η εικόνα της χαζής ή μάλλον αφελούς ξανθιάς. Κάνει το κοινό να αισθάνεται πιο οικεία.
Αυτό. Γενικά δεν ήμουν ποτέ φαν τέτοιων εκπομπών. Ωστόσο είναι η φάση που παρακολουθείς απλά για να χαζέψεις. Δηλαδή κυριολεκτικά να χαζέψεις, να μην μάθεις κάτι, να μην ανοίξει το μάτι σου. Απλά να αφήσεις το μυαλό να χαζολογαει.

Que Sera, Sera...
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2022, 10:24 Η safe επιλογή είναι η Μενεγάκη. Οι μύστες επιλέγουμε την Λάσπα.
Οντως,πολυ ερωτικη και καβλιαρα γυναικα.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Η σύγκριση της Μενεγάκη με τις υπόλοιπες παρουσιάστριες μοιάζει με τη σύγκριση που κάνει κάποιος ανάμεσα στον Νίκο Γκάλη
και τους Σπανούληδες, Διαμαντίδηδες ακόμα και Αντετοκούνμπο. Τιμάμε το πρόσωπο που άνοιξε το δρόμο στα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Mενεγάκη. Δεν είναι η αγαπημένη μου παρουσιάστρια γιατί δεν παρακολούθησα ποτέ αυτές τις εκπομπές αλλά θα την χαρακτήριζα ως την ελληνίδα Μέριλυν. Καμμία άλλη δεν μου έδωσε αυτήν την αίσθηση.

Βρίσκω την Μαλέσκου και την Καινούργιου όμορφες αλλά βαρετές. Ως πακέτο, μου αρέσει η Μακρυπούλια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

σορρυ,αλλα καμια :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Εικόνα

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

ST48410 έγραψε: 09 Ιαν 2022, 10:29

Δεν θα συμφωνήσω...
Κατ' αρχάς, έπιασες ένα μικρό ποσοστό ηλικιωμένων. Ασθενείς και καθηλωμένους! Ε, αυτή είναι μειοψηφία.
Έπειτα, τα κρατικά κανάλια, ειδικά η ΕΡΤ3, έχουν πολλές αξιόλογες εκπομπές μέχρι το απόγευμα. Φυσικά δεν γίνεται να σου έχουν ντοκυμαντέρ όλες τις ώρες, αλλά οι εγκυκλοπαιδικού προσανατολισμού ενημερωτικές εκπομπές τους, είναι κλάσεις ανώτερες από το οποιοδήποτε σκουπιδιαριό-μαγκαζίνο των ιδιωτικών καναλιών.
Από την άλλη, δεν νομίζω να είναι και τόσο εσκεμμένη η προβολή της χαζοξανθιάς...
Εκτός εκπομπής των, σχεδόν όλες έχουν δώσει απίστευτα μαργαριτάρια σε διάφορες συνεντεύξεις.

Τέσπα, μεγάλο το θέμα αλλά, κατά την γνώμη μου, λυμένο:
Όποιος δεν μπορεί να νικήσει τα σκουπίδια, τα ανακηρύσσει βασιλιά και τα προσκυνάει...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Ιαν 2022, 11:34 Εικόνα

:102:
Αυτή σ αρέσει;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Αγαπάμε Μενεγάκη.
Πάντα μου άρεσε και για πάντα θα μ'αρέσει!
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Προτιμω την Τανια Κελλη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”