!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τένις
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Re: Τένις
Άρχισε ο ημιτελικός Ναδάλ με Ντελ Πότρο. Πολύ καλό στριμ εδώ: https://tennis-stream.net/live/rafael-n ... channel-1/
-_-
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 07 Σεπ 2018, 23:36 Άρχισε ο ημιτελικός Ναδάλ με Ντελ Πότρο. Πολύ καλό στριμ εδώ: https://tennis-stream.net/live/rafael-n ... channel-1/
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Φραγμένος_Τελεστής
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Πσσσσς... στις προβλέψεις γαμώ τελικά. Όπως και στο μουντιάλ, που έλεγα για το Βέλγιο.shrike έγραψε: 04 Σεπ 2018, 11:48 Γαμώτο. Άλλη μια χρονιά που δεν θα δούμε Ράφα-Ρότζερ. Και φέτος, αν καθόταν, θα ήταν στον τελικό.
Εγώ πάντως εδώ και 2-3 μέρες έλεγα ότι με την εικόνα που έχουν δείξει οι παίκτες, ο πιθανότερος τελικός είναι Νόλε vs Ντελ Πότρο.
Το γαμώτο είναι που δεν παίζω στοιχήματα και τα ρέστα, να βγάζω και κανένα φράγκο που και που.
Εγώ την έχω βρει με το yallasport τελευταία. Στριμάρει espn βέβαια που δεν είναι πάντα καλό (συχνά κόβουν τον αγώνα να δείξουν τους Χ Αμερικάνους ή Αμερικάνες και σου σπάνε τα νεύρα μέχρι να επιστρέψει), αλλά είναι full HD και με ελάχιστα κολλήματα.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 07 Σεπ 2018, 23:36 Άρχισε ο ημιτελικός Ναδάλ με Ντελ Πότρο. Πολύ καλό στριμ εδώ: https://tennis-stream.net/live/rafael-n ... channel-1/
Ωραίος, όντως. Τον παραδέχτηκα κι εγώ. Έδειξε σεβασμό στην προσπάθεια του Ντέλπο, και μάλιστα έπαιξε κανονικά και με πάθος μέχρι και τον τελευταίο πόντο (κι όχι σαν κάτι άλλους που σέρνονται λες και χλευάζουν τον αντίπαλο, ονόματα δεν λέμε μην παρεξηγηθεί ο enaonLugozzi έγραψε: 08 Σεπ 2018, 01:36 συγκινητικός πάντως
θα μπορούσε να είχε αποσυρθεί νωρίτερα
έμεινε να τελειώσει το σετ
ρισπεκτ
Φαν φακτ για τον αυτοκράτορα Φέντερερ: δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ αγώνα στην καριέρα του, σε χίλια τόσα ματς που έχει παίξει.
Έχει αποσύρει συμμετοχή νωρίτερα βέβαια σε κάποια, λόγω κόπωσης ή τραυματισμού ή για λόγους προφύλαξης, αλλά ποτέ δεν έχει παρατήσει ματς που ξεκίνησε να παίζει.
Αφήνω εδώ ένα ρεσιτάλ Γαυροπασοκισμού.us (ΣΓ παθαίνει κυρ σάββα)
Σέβας στον διαιτητή που δεν μάσησε από τις απειλές.
Μπόνους το μανιφεστέησον των γαυρΕΛ γονιδίων του κοινού
Σέβας στον διαιτητή που δεν μάσησε από τις απειλές.
Μπόνους το μανιφεστέησον των γαυρΕΛ γονιδίων του κοινού
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η Σειρήνα. Θυμάμαι φάση πριν χρόνια (στην πρώτη περίοδο της καριέρας της) που τα είχε βάλει με επόπτη γραμμών για έναν πόντο και ζητούσε από τον διαιτητή να τον απομακρύνουν από τον αγώνα, έβριζε, φώναζε, απειλούσε τον τύπο και του έλεγε ότι δεν έπρεπε να ξαναδουλέψει σε γήπεδο τένις και κάτι τέτοια ωραία.
Τεράστια αθλήτρια, αλλά δεν ξέρει να χάνει...
Τεράστια αθλήτρια, αλλά δεν ξέρει να χάνει...
- Φραγμένος_Τελεστής
Ενα στρίμ για τον τελικό παίδες, δε δουλεύει κανένα (όχι batmanstream ή jokerlivestream γιατί είναι μπλοκαρισμένα εδώ που είμαι...)
-_-
- Φραγμένος_Τελεστής