!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστό κλαμπ τριτοδοσικών

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Κλειστό κλαμπ τριτοδοσικών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Δεν ξέρω τι είναι πιο αξιοθρήνητο, το να ανήκει κάποιος σε μια τρομοκρατημένη, κατευθύνσιμη, πλατιά μάζα, ή το να νομίζει πως μπαινει σε κλειστό κλαμπ όταν στρουγκίζεται;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Γω έχω 33 αντισώματα, περισσότερα κι απ' τους τριτοδοσάκηδες που μου λεν να κάνω... εμβόλιο :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύγιος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:14 Γω έχω 33 αντισώματα, περισσότερα κι απ' τους τριτοδοσάκηδες που μου λεν να κάνω... εμβόλιο :lol:
Βασικά, το πράγμα θα δείξει όταν αρχίσουν οι μετρήσεις αντισωμάτων των τριτοδοσάκηδων μετά τη νόσηση τους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Στύγιος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:14 Γω έχω 33 αντισώματα, περισσότερα κι απ' τους τριτοδοσάκηδες που μου λεν να κάνω... εμβόλιο :lol:
Μόνο 33 αντισώματα, κομποσχοίνι είναι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Γαληνός έγραψε: 06 Ιαν 2022, 10:37 Καλώ το κλαμπ να παρέμβει και να μαζέψει τους επιτελικούς...

Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 - ΦΕΚ 6290/Β/29-12-2021

Στην περίπτωση νόσησης πλήρως εμβολιασμένου ατόμου η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού διακόπτεται για δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία θετικής διάγνωσης και ενεργοποιείται εκ νέου τη δέκατη πέμπτη (15η) ημέρα αυτής.

Και εάν μετά την 5μερη καραντίνα, οι θετικοί εμβολιασμένοι, γυρίσουν στην εργασία με αρνητικό ράπιντ, θα πρέπει να κάνουν ράπιντ ανά 48ώρες όπως οι ανεμβολίαστοι, μέχρι την 14η ημέρα... μέχρι να ενεργοποιηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού.....!!! Εάν πάρουν πιστοποιητικό νόσησης, πάλι το παίρνουν μετά τις 14 ημέρες!!!!

Άρα μετά την 5μερη καραντίνα που ορίζει ο ΕΟΔΥ.... οι τριπλά εμβολιασμένοι, που νοσήσουν, θα κάνουν ραπιντ μέχρι την 14 ημέρα (για άλλες 9 ημερες)

Ποιος θα το πληρώνει το ραπιντ τους;;;;; Ο εργοδότης, το κράτος ή οι ίδιοι (όπως οι ανεμβολίαστοι)...

Επιτελικό αλαλούμ,
να παρέμβει ο πρόεδρος
άλλη μια αλητεία που πέρασε στα ψιλά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Στύγιος

Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:19
Μόνο 33 αντισώματα, κομποσχοίνι είναι;
Πατέρας έχει 38.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Όσα τα χρόνια του Χριστού αδελφέ μου!
Λίγα είναι τα ψωμιά σου.
Στύγιος

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:20
Γαληνός έγραψε: 06 Ιαν 2022, 10:37 Καλώ το κλαμπ να παρέμβει και να μαζέψει τους επιτελικούς...

Στην περίπτωση νόσησης πλήρως εμβολιασμένου ατόμου η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού διακόπτεται για δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία θετικής διάγνωσης και ενεργοποιείται εκ νέου τη δέκατη πέμπτη (15η) ημέρα αυτής.

Και εάν μετά την 5μερη καραντίνα, οι θετικοί εμβολιασμένοι, γυρίσουν στην εργασία με αρνητικό ράπιντ, θα πρέπει να κάνουν ράπιντ ανά 48ώρες όπως οι ανεμβολίαστοι, μέχρι την 14η ημέρα... μέχρι να ενεργοποιηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού.....!!! Εάν πάρουν πιστοποιητικό νόσησης, πάλι το παίρνουν μετά τις 14 ημέρες!!!!

Άρα μετά την 5μερη καραντίνα που ορίζει ο ΕΟΔΥ.... οι τριπλά εμβολιασμένοι, που νοσήσουν, θα κάνουν ραπιντ μέχρι την 14 ημέρα (για άλλες 9 ημερες)

Ποιος θα το πληρώνει το ραπιντ τους;;;;; Ο εργοδότης, το κράτος ή οι ίδιοι (όπως οι ανεμβολίαστοι)...

Επιτελικό αλαλούμ,
να παρέμβει ο πρόεδρος
Δεν είναι η πρώτη πουστιά ,ούτε η τελευταία .Με την προχθεσινή ΚΥΑ μου περιέκοψαν το πιστοποιητικό νόσησης από 6>3 μήνες, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία.
Δεν πειράζει ,μπροστά τους θα τα βρουν.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Στύγιος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:27
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:20

Επιτελικό αλαλούμ,
να παρέμβει ο πρόεδρος
Δεν είναι η πρώτη πουστιά ,ούτε η τελευταία .Με την προχθεσινή ΚΥΑ μου περιέκοψαν το πιστοποιητικό νόσησης από 6>3 μήνες, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία.
Δεν πειράζει ,μπροστά τους θα τα βρουν.
δυστυχώς, τίποτα δεν θα βρουν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Στύγιος

stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:23
Λίγα είναι τα ψωμιά σου.

Θα σας θάψω όλους , ο Στύγιος είναι Χαϊλάντερ.
stergiosbik

Στύγιος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:31
stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:23
Λίγα είναι τα ψωμιά σου.

Θα σας θάψω όλους , ο Στύγιος είναι Χαϊλάντερ.
:vp20: :vp20: :vp20:
stergiosbik

Στην αναμονή για 3 δόση.
30 μέτρα ουρά γιατί ο λογικός κόσμος ακούει την επιστήμη.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Δεν σε πιστεύουμε, τύπε.

Ανέβασε τα αποτελέσματα της εξετάσεως.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Μόλις την έκανα, εντωμεταξύ με ρώτησε ποια θα κάνω, της είπα μοντέρνα στην τύχη, δεν έχω ιδέα ποια έκλεισα, το σημείωσε εκεί αυτήν μου έκανε
Έπρεπε να της πω κάνε ένα κοκτέιλ αφού δεν ξερω
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:09 Δεν ξέρω τι είναι πιο αξιοθρήνητο, το να ανήκει κάποιος σε μια τρομοκρατημένη, κατευθύνσιμη, πλατιά μάζα, ή το να νομίζει πως μπαινει σε κλειστό κλαμπ όταν στρουγκίζεται;
Ή μήπως ο καράσχετος με την ιατρική που νομίζει τον εαυτό του μη πρόβατο επειδή δεν κάνει το εμβόλιο και έχει κοπανησει στο στρατό 50 εμβόλια με τη μια και έχει την αίσθηση ότι λέει κάτι σημαντικό και αξιοσημείωτο όντας καράσχετος με ιατρική;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”