Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Arisvilla έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:49
To πιο πιθανό. Αυτό αν συμβαίνει δείχνει και την αξία των μπούστερ δόσεων αφού την έκαναν στις 5 Δεκεμβρίου. Το κακό είναι οτι με μπούστερ είναι μόνο το 40% περίπου του πληθυσμού και από οτι καταλαβαίνει οι απλα διπλά εμβολιασμένοι και κολλούν και εμφανίζουν συμπτώματα.
Κι αν βαράς ένα κάθε εβδομάδα, τύπε, βγάζεις και μαλλιά.
Αν βαράς ένα τη μέρα, τυπε, μήπως μεγαλώνει και το λιλι; ξέρεις;
Θα πρέπει να μιλήσω με την άκρη μου, δικέ μου. Αν μάθω κάτι, θα σε ενημερώσω.
Μέτρα την εσύ πριν και μετά την τρίτη δόση και πες μας το συμπέρασμα.
Εγώ πάντως δεν νιώθω τίποτα παρόλο που βγήκε και το ράπιντ θετικό.
To πιο πιθανό. Αυτό αν συμβαίνει δείχνει και την αξία των μπούστερ δόσεων αφού την έκαναν στις 5 Δεκεμβρίου. Το κακό είναι οτι με μπούστερ είναι μόνο το 40% περίπου του πληθυσμού και από οτι καταλαβαίνει οι απλα διπλά εμβολιασμένοι και κολλούν και εμφανίζουν συμπτώματα.
Κι αν βαράς ένα κάθε εβδομάδα, τύπε, βγάζεις και μαλλιά.
Σοβαρά? Θα το κάνω μπας και βγάλω μαλλιά αφού τα μισά μου έχουν πέσει
Γύρισα από γιατρό, μια χαρά με άκουσε. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις και συνεχίζω την κορτιζόνη για λίγο ακόμα και τα εισπνεόμενα για κανένα μήνα ακόμα. Επίσης μου είπε ότι μάλλον ήταν η Ο και ότι εφόσον βγαίνω ημιθετική, μπορώ να επιστρέψω δουλειά αλλά με μάσκα και αποστάσεις. Πιθανόν σε κάνα δυο μέρες να είμαι αρνητική.
Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 15:57
Γύρισα από γιατρό, μια χαρά με άκουσε. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις και συνεχίζω την κορτιζόνη για λίγο ακόμα και τα εισπνεόμενα για κανένα μήνα ακόμα. Επίσης μου είπε ότι μάλλον ήταν η Ο και ότι εφόσον βγαίνω ημιθετική, μπορώ να επιστρέψω δουλειά αλλά με μάσκα και αποστάσεις. Πιθανόν σε κάνα δυο μέρες να είμαι αρνητική.
Περίμενε να βγεις αρνητική και γυρνάς στη δουλειά. Μην πας πιο πριν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ναι αυτό λέω και εγώ. Θα δείξει βέβαια πως θα πάει. Μπορεί με βγάζει θετική για κάνα 20μερο. Ωστόσο δεν μεταδίδεις μετά από ένα σημείο.
Ναι αυτό λέω και εγώ. Θα δείξει βέβαια πως θα πάει. Μπορεί με βγάζει θετική για κάνα 20μερο. Ωστόσο δεν μεταδίδεις μετά από ένα σημείο.
Στο 20ήμερο δεν κολλάς ούτε στο 15ήμερο. Εσύ όμως δεν έχεις κλείσει καν εβδομάδα. Λίγη υπομονή.
Η μαμά σου καλά;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:05
Εμένα αρνητικό σήμερα 6η μερα, εξακολουθώ να έχω ελαχιστα βουλωμενη μύτη. Γυναίκα θετικό και σήμερα 9η μερα, χωρίς κανένα συμπτωμα. Τι θα πει αυτο;
Εμένα αρνητικό σήμερα 6η μερα, εξακολουθώ να έχω ελαχιστα βουλωμενη μύτη. Γυναίκα θετικό και σήμερα 9η μερα, χωρίς κανένα συμπτωμα. Τι θα πει αυτο;