μιλαμε για τεραστιο αδειασμα απο τον φιλΕλληνα Μπαιντεν ... θα ξεχασε μαλλον τοτε που ειχε ντυθει τσολιας στη γιορτη της ομογενειαςWho is The 4th man έγραψε: 08 Ιαν 2022, 02:44ωστόσο τα έχουμε δωσει όλα σε βάσεις που χρησιμεύουν για περίσφυξη και αποκλεισμό των Ρώσωνnostromos έγραψε: 08 Ιαν 2022, 02:27 να βλεπεις τον Ιγνατιου που εκανε αιματηρο αγωνα υπερ του Μπαιντεν να ξεροκαταπινει ...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τουρκο-Λυβικό Σύμφωνο κ' Γεωπολιτικά-Γεωστρατηγικά παιχνίδια
Re: Τουρκο-Λυβικό Σύμφωνο κ' Γεωπολιτικά-Γεωστρατηγικά παιχνίδια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
Με ρωτάτε τι έγινε στο Βίλνιους με το ΝΑΤΟ! Ορίστε η απάντησή μου
https://www.adalis.gr/me-rotate-ti-egin ... -me-to-na/
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
μην στεναχωριέσαι...εδώ είμαστε και παρακολουθουμε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
Who is The 4th man έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 01:36 Με ρωτάτε τι έγινε στο Βίλνιους με το ΝΑΤΟ! Ορίστε η απάντησή μου
ην Τετάρτη 12/7/2023 το βράδυ, ήμουν καλεσμένο μαζί με τον Κύπριο αναλυτή Γιάννο Χαραλαμπίδη, στην εκπομπή του πολύπειρου Ανδρέα Μαζαράκη στα Παραπολιτικά FM90,1. Θέμα μας ήταν η σύσκεψη του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους. Καθώς και οι κινήσεις του Ερντογάν, στο πολύπλοκο γεωπολιτικό αυτό παιχνίδι. Για άλλη μια φορά, εξέφρασα την γνώμη μου, η οποία λέει ξεκάθαρα, ότι η στρατηγική του Στόλντεμπεργκ, είναι βασισμένη σε ένα γηρασμένο, σκουριασμένο και συνάμα αναχρονιστικό παιχνίδι το οποίο κατατρώει την δημόσια εικόνα της Συμμαχίας. Πράγμα που ίσως βολεύει την χώρα του την Νορβηγία στην παρούσα φάση, αλλά προφανώς δεν βολεύει κανέναν άλλο.
Παρέθεσα στοιχεία για την δράση του Ερντογάν σε χώρες που υποθάλπουν την διεθνή τρομοκρατία. Και φυσικά ξεδίπλωσα κάποια ξεχασμένα σχέδια της εποχής Σημίτη της δεκαετίας του 1990, τα οποία κάποιοι προσπαθούν με μανία να τα επαναφέρουν.
"Ο Ερντογάν, δημιουργεί προβλήματα που μόνο ο ίδιος μπορεί να τα λύσει".
Αυτή είναι η άποψή μου και δυστυχώς, σε αυτό το παιχνίδι του Ερντογάν, την πατάνε διαρκώς τόσο οι Δυτικοί όσο και η Ελληνική πολιτική ελίτ!
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Ο αγγλικός κόσμος στον οποίο ανήκει και η Αμερική έχει υιοθέτηση εδώ και αιώνες την άποψη ότι πρέπει να κατασταλεί η δυναμική του βυζαντινού ας πούμε μπλοκ και γι'αυτό η μόνη λύση για αυτούς είναι η υποστήριξη της Τουρκίας. Πρέπει να ξέρουμε που ζούμε για να κάνουμε ότι μπορούμε αλλά η αλήθεια είναι αυτή και ας μη μας βολεύει.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 49 Απαντήσεις