!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

argouen έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:03
Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 11:26 Έκανα σελφ και βγήκε σχεδόν θετικό, σχεδόν αρνητικό. Δεν φαίνεται καλά στη φώτο η γραμμή αλλά διακρίνεται.
Τι είμαι; Πήγα και για ραπιντ.
Το ραπιτ τί έδειξε?
Θετικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

:lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Καdy έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:10:lol:
Γιατί γελάς;

Que Sera, Sera...
Καdy

γιατι εσεις οι εμπολιασμενοι μεταδιδετε αβερτα τον ιο και συντηρειτε την πανδημια
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:19
Καdy έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:10:lol:
Γιατί γελάς;
Χαζό παιδί, χαρά γεμάτο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Καdy έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:21 γιατι εσεις οι εμπολιασμενοι μεταδιδετε αβερτα τον ιο και συντηρειτε την πανδημια
Οι ανεμβολίαστοι δεν τον μεταδιδετε τον ιό;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Και στον ανηψιό μου (5 χρονών) θετικό το ράπιντ 5 μέρες μετά τη θετικοποίηση του pcr. Συμπτώματα εκτός από ένα βήχα (όχι και πολύ έντονο λεει ο αδελφός μου) τίποτε. Οι άλλοι όλοι αρνητικοί ακόμα και ο άλλος ανηψιός! Δεν ξέρω αν θα τη γλιτώσουν αλλά προς το παρόν κανένας συμπτώματα εκτος από τη νύφη που είχε κλειστό τον λαιμό την πρωτοχρονιά. Προφανώς και το πενθήμερο είναι εντελώς αντιεπιστημονικό και βασίζεται μόνο σε οικονομικούς λόγους για να δουλέψει η οικονομία. Βέβαια μην περιμένετε κανένας από την πολιτεία να σας προστατεύσει και να προστατεύσει και τους γύρω σας. Κάντε το μόνοι σας και εδώ υπάρχει πραγματικά ατομική ευθύνη για να αποκρούσουμε όλοι μαζί τα "πρωτόκωλα" της νόσησης και της διασποράς που επιβάλλει η νεοφιλελέ κυβέρνηση της ανοσίας της αγέλης.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Arisvilla έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:31 Και στον ανηψιό μου (5 χρονών) θετικό το ράπιντ 5 μέρες μετά τη θετικοποίηση του pcr. Συμπτώματα εκτός από ένα βήχα (όχι και πολύ έντονο λεει ο αδελφός μου) τίποτε. Οι άλλοι όλοι αρνητικοί ακόμα και ο άλλος ανηψιός! Δεν ξέρω αν θα τη γλιτώσουν αλλά προς το παρόν κανένας συμπτώματα εκτος από τη νύφη που είχε κλειστό τον λαιμό την πρωτοχρονιά. Προφανώς και το πενθήμερο είναι εντελώς αντιεπιστημονικό και βασίζεται μόνο σε οικονομικούς λόγους για να δουλέψει η οικονομία. Βέβαια μην περιμένετε κανένας από την πολιτεία να σας προστατεύσει και να προστατεύσει και τους γύρω σας. Κάντε το μόνοι σας και εδώ υπάρχει πραγματικά ατομική ευθύνη για να αποκρούσουμε όλοι μαζί τα "πρωτόκωλα" της νόσησης και της διασποράς που επιβάλλει η νεοφιλελέ κυβέρνηση της ανοσίας της αγέλης.
Εντάξει το πενθήμερο είναι για να μην παραλύσει η οικονομία...
Έμεινε μόνο η ατομική ευθύνη...
Παρατηρητής...
Καdy

Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:24

Χαζό παιδί, χαρά γεμάτο.
μ αρεσει οταν με βριζεις βελβι μ :oops: :oops:
Καdy

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:30
Καdy έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:21 γιατι εσεις οι εμπολιασμενοι μεταδιδετε αβερτα τον ιο και συντηρειτε την πανδημια
αφου κανουν ραπιντ τεστ συνεχεια :102:
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Η αλήθεια είναι ότι η επιχείρηση ελευθερια απέτυχε διότι ο Άγιος θέλει το τάμα του...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 11:26 Έκανα σελφ και βγήκε σχεδόν θετικό, σχεδόν αρνητικό. Δεν φαίνεται καλά στη φώτο η γραμμή αλλά διακρίνεται.
Τι είμαι; Πήγα και για ραπιντ.
Spoiler
Θετικό είναι,
Το γράφει και στις οδηγίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Καdy έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:34
αφου κανουν ραπιντ τεστ συνεχεια :102:
Αφού λες δεν το πιάνει το τεστ είναι κινέζικο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Arisvilla έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:31 Και στον ανηψιό μου (5 χρονών) θετικό το ράπιντ 5 μέρες μετά τη θετικοποίηση του pcr. Συμπτώματα εκτός από ένα βήχα (όχι και πολύ έντονο λεει ο αδελφός μου) τίποτε. Οι άλλοι όλοι αρνητικοί ακόμα και ο άλλος ανηψιός! Δεν ξέρω αν θα τη γλιτώσουν αλλά προς το παρόν κανένας συμπτώματα εκτος από τη νύφη που είχε κλειστό τον λαιμό την πρωτοχρονιά. Προφανώς και το πενθήμερο είναι εντελώς αντιεπιστημονικό και βασίζεται μόνο σε οικονομικούς λόγους για να δουλέψει η οικονομία. Βέβαια μην περιμένετε κανένας από την πολιτεία να σας προστατεύσει και να προστατεύσει και τους γύρω σας. Κάντε το μόνοι σας και εδώ υπάρχει πραγματικά ατομική ευθύνη για να αποκρούσουμε όλοι μαζί τα "πρωτόκωλα" της νόσησης και της διασποράς που επιβάλλει η νεοφιλελέ κυβέρνηση της ανοσίας της αγέλης.
Σιγά μην δεν κόλλησαν. Θα είναι ασυμπτωματικοί.

Εγώ πάντως δεν νιώθω τίποτα παρόλο που βγήκε και το ράπιντ θετικό.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2022, 12:38
Σιγά μην δεν κόλλησαν. Θα είναι ασυμπτωματικοί.

Εγώ πάντως δεν νιώθω τίποτα παρόλο που βγήκε και το ράπιντ θετικό.
To πιο πιθανό. Αυτό αν συμβαίνει δείχνει και την αξία των μπούστερ δόσεων αφού την έκαναν στις 5 Δεκεμβρίου. Το κακό είναι οτι με μπούστερ είναι μόνο το 40% περίπου του πληθυσμού και από οτι καταλαβαίνει οι απλα διπλά εμβολιασμένοι και κολλούν και εμφανίζουν συμπτώματα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”