!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσείς, πόσο βαθιά τον βάζετε?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Εσείς, πόσο βαθιά τον βάζετε?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τον έχωσα βαθιά τον στυλεό. Αρνητικός ξανά.
- Οργισμένος
Στην αρχή πονάει μετά όμως δεν καταλαβαίνεις ποτέ μπαίνει και πότε βγαίνει,... (με συγχωρείς αλλα δεν μπόρεσα να κρατηθώ)
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Οργισμένος
Τον έφτασες λεπτό εντερο;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ο στύλος τότε, γιατί γράφεται με "υ"?
Δε θα 'πρεπε να είναι "στείλος"?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Υποψιάζομαι ότι πρέπει να ακούμπησε άνω ιγμόρια
Την επόμενη φορά πάω για λοβοτομή ή θα κάνω ρησέτ στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Όσο χρειάζεται, δεν προσπαθώ να ταριχεύσω τον εαυτό μου βγάζοντας τον εγκέφαλο από τη μύτη.
Μια νοσοκόμα μου έφτασε τον στειλεό μέχρι το μάτι, οι άνθρωποι είναι κακοποιοί.
Άμα είσαστε άνοιωθοι και δεν καταλαβαίνετε γιατί γελάω (για πάνω από έναν -1- λόγους) τί να σα κάνω κι εγώ?
Τα ίδια γέλια έκανα πριν λίγο με τον Εισαγγελάτο στις ειδήσεις, είχε στήλες με διαφόρων ειδών μασκοφορεμένα μανεκέν και εξηγούσε τον βαθμό και τον χρόνο προστασίας κάθε μάσκας, φώναζα
"δώστε το βρε όρνεα στην Μενεγάκη να σας τινάξει την μπάνγκα στον αέρα!",
στο καπάκι παρουσιάζει και διαγωνισμό για μετρητά, κράταγα ένα τέταρτο την κοιλιά μου

Τα ίδια γέλια έκανα πριν λίγο με τον Εισαγγελάτο στις ειδήσεις, είχε στήλες με διαφόρων ειδών μασκοφορεμένα μανεκέν και εξηγούσε τον βαθμό και τον χρόνο προστασίας κάθε μάσκας, φώναζα
"δώστε το βρε όρνεα στην Μενεγάκη να σας τινάξει την μπάνγκα στον αέρα!",
στο καπάκι παρουσιάζει και διαγωνισμό για μετρητά, κράταγα ένα τέταρτο την κοιλιά μου
1451 έγραψε: 07 Ιαν 2022, 14:46 Όσο χρειάζεται, δεν προσπαθώ να ταριχεύσω τον εαυτό μου βγάζοντας τον εγκέφαλο από τη μύτη.
Παρόμοια, φριχτή εμπειρία είχα κι εγώ, όταν χρειάστηκε (μια και μοναδική φορά) να κάνω ράπιντ. ΄Έκανα μισάωρο να συνέλθω
(χίλιες φορές το τρύπημα με τη σύριγγα!)
Μα αν ξαναχρειαστεί να κάνω (που απεύχομαι), δεν θα πάω στο ίδιο διαγνωστικό κέντρο.
Τώρα έχω μάθει: δεν είναι όλοι οι υγειονομικοί τόσο..."επιμελείς".
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Έχεις κριντζάρει ολο το είναι μας και το θεμα είναι ο φόβος της γκερ;SUV έγραψε: 05 Ιαν 2022, 01:43 Σοβαρά, εαν διαβάζει κανεις δικός της, μαζεύτε την (στα μυαλά εννοώ,όχι απο δω μεσα), κι εμείς φοβόμαστε αλλά αυτό δεν παίζει να είναι φυσιολογικό
Βρε, σου 'χουν πιάσει τον πωπούλι Κούλης και πολυεθνικές και σε νταχτιρντίζουν και βγάζεις και γλώσσα? 
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΟΛΟ χθες .Kauldron έγραψε: 05 Ιαν 2022, 01:10 τον στυλεό στη μύτη?
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... -sti-muti/
Βασιλακόπουλος: Η διαφορά rapid και self test είναι πόσο βαθιά βάζουμε τον στυλεό στη μύτη![]()
Αλλά όλα καλά.
Επανάληψη αύριο πάλι ΟΛΟ ΜΕΣΑ.
Να οταν πίνετε τσίπουρο με γλυκάνισο τι γίνεταιtaliban έγραψε: 08 Ιαν 2022, 07:59ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΟΛΟ χθες .Kauldron έγραψε: 05 Ιαν 2022, 01:10 τον στυλεό στη μύτη?
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... -sti-muti/
Βασιλακόπουλος: Η διαφορά rapid και self test είναι πόσο βαθιά βάζουμε τον στυλεό στη μύτη![]()
Αλλά όλα καλά.
Επανάληψη αύριο πάλι ΟΛΟ ΜΕΣΑ.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 9 Απαντήσεις