Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:46
Πριν από λίγο έμαθα για μια κ@ριόλα που στέλνει το παιδί της στο σχολείο χωρίς να του κάνει σελφ τεστ. Μπαίνει απλά στην πλατφόρμα και το δηλώνει αρνητικό και εκτυπώνει το χαρτί.
Δεν είναι η εξαίρεση Γκερ, δυστυχώς ο κανόνας είναι. Από Δευτέρα θα ελέγχω πιστοποιητικά την 1η ώρα και θα στέλνω αβέρτα στη διεύθυνση για τα περαιτέρω.
Ποσους ευελπιστείς να πιάσεις; Γιατί πολλοί θα το βγάζουν το χαρτί την προηγούμενη ημέρα.
Σεσημασμένοι είναι 3-4 σε κάθε τμήμα. Χειρόγραφα δε δέχομαι από Δευτέρα ,βάζω απουσία και παραπέμπω στη Διεύθυνση.
Αν πλακώσουν και ψεκ θεματοφύλακες , θα με διαβάσετε στις ειδήσεις.
Δεν είναι η εξαίρεση Γκερ, δυστυχώς ο κανόνας είναι. Από Δευτέρα θα ελέγχω πιστοποιητικά την 1η ώρα και θα στέλνω αβέρτα στη διεύθυνση για τα περαιτέρω.
Ποσους ευελπιστείς να πιάσεις; Γιατί πολλοί θα το βγάζουν το χαρτί την προηγούμενη ημέρα.
Σεσημασμένοι είναι 3-4 σε κάθε τμήμα. Χειρόγραφα δε δέχομαι από Δευτέρα ,βάζω απουσία και παραπέμπω στη Διεύθυνση.
Δεν μου απάντησες στο ερώτημα μου: πως θα τους πιάσεις εάν το δηλώνουν την προηγούμενη ημέρα κανονικά;
Πριν από λίγο έμαθα για μια κ@ριόλα που στέλνει το παιδί της στο σχολείο χωρίς να του κάνει σελφ τεστ. Μπαίνει απλά στην πλατφόρμα και το δηλώνει αρνητικό και εκτυπώνει το χαρτί.
Πώς ελέγχεις πιστοποιητικά;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν μου απάντησες στο ερώτημα μου: πως θα τους πιάσεις εάν το δηλώνουν την προηγούμενη ημέρα κανονικά;
Αν το δηλώνουν ψευδώς στο gov,φυσικά και δε μπορώ. Μπορώ όμως να τσιμπήσω τους συνήθεις υπόπτους για να έχουν φόβο κι οι υπόλοιποι. Άλλωστε είμαι υπεύθυνος και σ' ένα τμήμα και τους έχω φακελωμένους ηλεκτρονικά.
Αν το δηλώνουν ψευδώς στο gov,φυσικά και δε μπορώ. Μπορώ όμως να τσιμπήσω τους συνήθεις υπόπτους για να έχουν φόβο κι οι υπόλοιποι. Άλλωστε είμαι υπεύθυνος και σ' ένα τμήμα και τους έχω φακελωμένους ηλεκτρονικά.
Απλά θα αρχίσουν και αυτοί να το κάνουν την προηγούμενη ημέρα.
Τα παρουσιάζουν εκτυπωμένα,ανεμβολίαστοι μέσω gov,άλλοι πιστοποιητικά εμβολιασμού κι άλλοι νόσησης. Κι εγώ παρουσιάζω το δικό μου κάθε φορά.
Δε θα δεχτώ όμως χειρόγραφο πλέον από Δευτέρα.
Βαυκαλιζόμαστε; Μπορεί..
Τα παρουσιάζουν εκτυπωμένα,ανεμβολίαστοι μέσω gov,άλλοι πιστοποιητικά εμβολιασμού κι άλλοι νόσησης. Κι εγώ παρουσιάζω το δικό μου κάθε φορά.
Βαυκαλιζόμαστε; Μπορεί..
Ήμαρτον.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2022, 11:24
Τα ερασιτεχνικά ψυχογραφήματα δε συνιστούν επιχειρήματα.
Δεν έχω κανένα λόγο να ζηλεύω κάποιον που βγάζει λιγότερα λεφτά από εμένα και ζώντας στην άλλη άκρη του κόσμου δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει από το να πουλάει "καταξίωση" στα σόσιαλ της χώρας στην οποία απέτυχε.
Απλώς παρατήρησα ότι ζώντας στον αρκτικό κύκλο και μη έχοντας δει ελληνικό σχολείο από κοντά είναι πολύ λογικό να προτείνει καθαριστές HEPA σε μια χώρα που τα παράθυρα είναι ανοιχτά 350 μέρες το χρόνο.
επαγγελματικό ψυχογράφημα στον δυστυχή βιολόγο
Τελειώνετε με τα καθρεφτάκια μαλακιστήρια του νηπιαγωγείου. Εγώ αναφέρθηκα μόνο σε δημόσια δεδομένα, όχι στο πώς την έχει δει μέσα του.
Beria έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 12:38
Άλλος ένας οικονομολόγος που την είδε γιατρός.
Γιατί το κάνετε αυτό;
οι καλυτεροι επιδημιολόγοι δεν είναι γιατροί
τι ακριβως αμφισβητείς όμως?
Αυτοί όλοι οι καραγκιόζηδες εστιάζουν στο θάνατο λες και π.χ. το να πάθεις μυοκαρδίτιδα από Covid και να χρειάζεσαι έξι μήνες φυσιοθεραπείας για να ξαναμάθεις να περπατάς στα 10 σου είναι αμελητέο προβληματάκι.
Οποιαδήποτε τίμια ανάλυση κόστους-οφέλους λαμβάνει υπόψη ΟΛΑ τα κόστη, όχι μόνο το θάνατο.
Επίσης οποιαδήποτε τίμια ανάλυση κόστους-οφέλους δεν προέρχεται από λιμπερτάριαν σκουπίδι.
Βαυκαλιζόμαστε; Μπορεί..
Ήμαρτον.
Στο τμήμα που είμαι υπεύθυνος ,έχουν υποστεί συστηματική κατήχηση και "στρατιωτικοποίηση" και εκτελούν ιδανικά. Για τα άλλα δε μπορώ να εγγυηθώ.
dna replication έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 12:35
για κάθε παιδί που θα σωθεί απο το εμβόλιο, 117 θα πεθάνουν απο το εμβόλιο
Το σχέδιο της Μπάιντεν αντμινιστρεισον θα σκοτώσει 5.248 παιδιά με το εμβόλιο Pfizer mRNA για να σώσει 45 παιδιά απο τον κορωνοιο
το εμβόλιο Pfizer mRNA αποτυγχάνει σε κάθε τιμια και σοβαρή ανάλυση κινδυνου-οφέλους σε παιδιά ηλικίας 5 ως 11
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Το σχέδιο της Μπάιντεν αντμινιστρεισον θα σκοτώσει 5.248 παιδιά με το εμβόλιο Pfizer mRNA για να σώσει 45 παιδιά απο τον κορωνοιο
το εμβόλιο Pfizer mRNA αποτυγχάνει σε κάθε τιμια και σοβαρή ανάλυση κινδυνου-οφέλους σε παιδιά ηλικίας 5 ως 11
Εννοώ πως δεν υπάρχουν έρευνες για τις όποιες (;) μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Από μόνο του δε είναι γελοίο το επιχείρημα για ήπιες μυοκαρδίτιδες όταν αφορά κάτι που θα το κουβαλάνε μια ζωή.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»