!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παπαδημούλης: Δεν έκανα έξωση σε άνεργη με προβλήματα υγείας.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Παπαδημούλης: Δεν έκανα έξωση σε άνεργη με προβλήματα υγείας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Μπορεί ο ενοικιαστής να πήρε υπόσχεση από τον ιδιοκτήτη ότι θα το φτιάξει.

Μου έχει συμβεί και εμένα Θεσσαλονίκη ως φοιτητής: νοίκιασα ένα διαμέρισμα μαζί με συμφοιτητή μου που ήταν σε κάκιστη κατάσταση με τον ιδιοκτήτη να δίνει υπόσχεση ότι θα το φτιάξει πριν μπούμε, και τελικά δεν είχε φτιάξει τίποτα.

Το 1ο εξάμηνο δεν πλήρωσαμε ενοίκιο και παραλιγο να πάμε στα δικαστήρια. Τελικά έβαλα εγώ και ο πατέρας μου την εργασία και τα έξοδα ο ιδιοκτήτης και το φτιάξαμε (ο συγκάτοικος απών από όλα αυτά). Και βέβαια εμεινα μόνον ένα χρόνο εκεί, τον επόμενο νοίκιασα κάτι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Παπαδημούλης: Δεν έκανα έξωση σε άνεργη με προβλήματα υγείας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Φροντιστήρια Ρεαλισμού “Ο Παπαδημούλης”

https://www.thepresident.gr/2022/01/07/ ... BU.twitter
Εικόνα

Αν δεν είχαμε Παπαδημούλη, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. :g030:

Πού αλλού θα ξαναβρούμε τέτοιο τεφαρίκι,διότι ως επιχειρηματίας τα πάει περίφημα.

Ο Παπαδημούλης αγόρασε διαμερίσματα κοψοχρονιά, στη διάρκεια της κρίσης. Και πολύ καλά έκανε. Μ’ αυτή την ενέργειά του, προσέφερε ζεστό χρήμα, που το χρειαζόντουσαν όσοι τα πουλούσαν. Σε εποχές κρίσης, οι πολίτες “καίνε λίπος” ρευστοποιώντας ακίνητα, κοσμήματα, πίνακες κ.λπ για να αποκτήσουν αγαθά άμεσης ανάγκης. Φανταστείτε να μην τα αγοράζει κανένας, λόγω αλληλεγγύης, για να μην… τους τα στερήσει! Τους στερεί αυτομάτως τα μετρητά που χρειάζονται περισσότερο. Ή μήπως θα έπρεπε, αντί να δώσει 100.000 ευρώ για ένα διαμέρισμα, να γίνει χουβαρδάς και να δώσει 120.000; :smt018

Ο Παπαδημούλης είναι επίσης ένας καλός οικογενειάρχης. Φρόντισε τα ακίνητα που αγόρασε να γραφτούν στο όνομα των παιδιών του, με κάποιον νομότυπο, φαντάζομαι, τρόπο. Γιατί το έκανε αυτό; Για να αποφύγουν τα παιδιά του την πληρωμή του φόρου κληρονομιάς, για να αποφύγει ο ίδιος την πληρωμή μεγάλου ΕΝΦΙΑ, “σπάζοντας” το Ε9 σε μικρότερα, για να γλυτώσει γενικώς φόρους. :smt023

Αυτό που έκανε ο Παπαδημούλης με τη «διαταγή απόδοσης μισθίου» ονομάζεται «συνέπεια μιας επιλογής». «Τιμωρία», αν προτιμάτε. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει; Δεν θα έπρεπε να υφίσταται έξωση αυτός που δεν πληρώνει; Αν δεν σου φτάνουν τα λεφτά για το σπίτι που νοίκιασες, θα βρεις φτηνότερο. Μικρότερο ή σε λιγότερο καλή περιοχή. Έτσι θα υπάρχει κινητικότητα στην αγορά ακινήτων, θα αδειάζουν σπίτια, θα συγκρατείται το ύψος των ενοικίων. Αν δεν το αποφασίσεις μόνος σου, θα σε υποχρεώσει το δικαστήριο.

Δεν θα έπρεπε; :g030: :smt038
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”