Πάρε και καμιά βιταμίνη.killzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 18:32Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 18:13Το λέω γιατί και εγώ που ήμουν μπουκωμένη, δεν είχα συνέχεια όσφρηση. Μόλις ξεμπουκωνε λίγο η μύτη μυριζα. Αλλά μην φανταστείς κανένα συνάχι τρελό και καταρροη. Σαν το μπούκωμα που σε πιάνει μετά το φτερνισμα.
Ίου αηδία.
Φτερνισματα ειχα επι 3 μερες σημερα σταματησε τωρα εχει καμια ωρα ξεκινησε να με πιανει ριγος κλαιν μαιν αυριο θα ειμαι τζετ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ειμαι θετικος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Είμαι θετικός
killzone, δεν θυμάμαι, έκανες τεστ και βγήκε θετικό?
Το λέω να μην σκιάζεστε με το φτάρνισμα, φταρνίζομαι ανα διαστήματα ημερών για πάνω από δέκα ημέρες, οπότε μήπως είναι τίποτα άλλο και ανησυχείτε υπερβολικά άδικα
Το λέω να μην σκιάζεστε με το φτάρνισμα, φταρνίζομαι ανα διαστήματα ημερών για πάνω από δέκα ημέρες, οπότε μήπως είναι τίποτα άλλο και ανησυχείτε υπερβολικά άδικα
Δεν εχω να ανησυχω τπτ αν ειναι να πεθανω ας πεθανω τι να κανουμεSUV έγραψε: 06 Ιαν 2022, 18:37 killzone, δεν θυμάμαι, έκανες τεστ και βγήκε θετικό?
Το λέω να μην σκιάζεστε με το φτάρνισμα, φταρνίζομαι ανα διαστήματα ημερών για πάνω από δέκα ημέρες, οπότε μήπως είναι τίποτα άλλο και ανησυχείτε υπερβολικά άδικα![]()
Είσαι μια όαση δροσιάς σε τούτον εδώ τον τόπο, σε ευχαριστώkillzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:08Δεν εχω να ανησυχω τπτ αν ειναι να πεθανω ας πεθανω τι να κανουμεSUV έγραψε: 06 Ιαν 2022, 18:37 killzone, δεν θυμάμαι, έκανες τεστ και βγήκε θετικό?
Το λέω να μην σκιάζεστε με το φτάρνισμα, φταρνίζομαι ανα διαστήματα ημερών για πάνω από δέκα ημέρες, οπότε μήπως είναι τίποτα άλλο και ανησυχείτε υπερβολικά άδικα![]()
Τεσπα παω να δω τι γινετε στο καζαχστανSUV έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:10Είσαι μια όαση δροσιάς σε τούτον εδώ τον τόπο, σε ευχαριστώkillzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:08Δεν εχω να ανησυχω τπτ αν ειναι να πεθανω ας πεθανω τι να κανουμεSUV έγραψε: 06 Ιαν 2022, 18:37 killzone, δεν θυμάμαι, έκανες τεστ και βγήκε θετικό?
έχω πήξει στο μανιάτικο το μοιρολόι πια!!!!
- Philip Mortimer
Φαίνεται ότι Ευτυχώς πέρασε κατα βάση αναίμακτα..μην το γλωσσοφαωPhilip Mortimer έγραψε: 05 Ιαν 2022, 13:41 Ο αδερφός τελικά παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα χθες αργότερα.
Η μητέρα μου ταλαιπωρήθηκε χθες αρκετά, σήμερα όμως έκανε καλό ύπνο και ξύπνησε με δέκατα.
Αλλά 19:15 δηλαδή προς βραδάκι που συνήθως ανεβαίνει το θερμόμετρο έδειξε 37 από άλλα συμπτώματα μόνο βήχας
Ο αδερφός δεν κατάλαβε τίποτα.
Ο βήχας είναι αυτός που κάνουμε να καθαρίσουμε τον λαιμό μας και αισθανόμαστε ότι δεν καθάρισε;Philip Mortimer έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:31Φαίνεται ότι Ευτυχώς πέρασε κατα βάση αναίμακτα..μην το γλωσσοφαωPhilip Mortimer έγραψε: 05 Ιαν 2022, 13:41 Ο αδερφός τελικά παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα χθες αργότερα.
Η μητέρα μου ταλαιπωρήθηκε χθες αρκετά, σήμερα όμως έκανε καλό ύπνο και ξύπνησε με δέκατα.
Αλλά 19:15 δηλαδή προς βραδάκι που συνήθως ανεβαίνει το θερμόμετρο έδειξε 37 από άλλα συμπτώματα μόνο βήχας
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Philip Mortimer
ΔΕΝ είναι βαρύς βήχας στηθους, βγάζει απλά κάποια φλεμματα.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:32Ο βήχας είναι αυτός που κάνουμε να καθαρίσουμε τον λαιμό μας και αισθανόμαστε ότι δεν καθάρισε;Philip Mortimer έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:31Φαίνεται ότι Ευτυχώς πέρασε κατα βάση αναίμακτα..μην το γλωσσοφαωPhilip Mortimer έγραψε: 05 Ιαν 2022, 13:41 Ο αδερφός τελικά παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα χθες αργότερα.
Κατάλαβα, όλα καλά εύχομαι να συνεχίσουν. Έξτρα αντισώματα η μαμά.Philip Mortimer έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:33ΔΕΝ είναι βαρύς βήχας στηθους, βγάζει απλά κάποια φλεμματα.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:32Ο βήχας είναι αυτός που κάνουμε να καθαρίσουμε τον λαιμό μας και αισθανόμαστε ότι δεν καθάρισε;Philip Mortimer έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:31
Φαίνεται ότι Ευτυχώς πέρασε κατα βάση αναίμακτα..μην το γλωσσοφαω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Απορώ που σηκώνεσαι το πρωΐ από το κρεβάτι και τρως πρωϊνό...killzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:08Δεν εχω να ανησυχω τπτ αν ειναι να πεθανω ας πεθανω τι να κανουμεSUV έγραψε: 06 Ιαν 2022, 18:37 killzone, δεν θυμάμαι, έκανες τεστ και βγήκε θετικό?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπα, δεν είναι άποψη, υπάρχει σχετική έρευνα. Αν καταφέρω να την ξαναβρώ θα βάλω το link.stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2022, 09:06Ευχαριστώ για την ιατρική σου άποψη.Green Dragon έγραψε: 06 Ιαν 2022, 08:27 Δεν έχει θέμα. Αν κάποιος έχει νοσήσει και επιβιώσει, αν το ξανακολλήσει έχει 99% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνει αν ξαναπροσβληθεί σε σχέση με τους παρθένους.
Δεν μπορουσα να σηκωθω ευκολα ειδικα σημερα κ ουτε εφαγα καθολου μεχρι τωρα μονο ο καφες κ το τσιγαρο με τραβαειstavmanr έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:46Απορώ που σηκώνεσαι το πρωΐ από το κρεβάτι και τρως πρωϊνό...killzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 19:08Δεν εχω να ανησυχω τπτ αν ειναι να πεθανω ας πεθανω τι να κανουμεSUV έγραψε: 06 Ιαν 2022, 18:37 killzone, δεν θυμάμαι, έκανες τεστ και βγήκε θετικό?
Κι ο Covid γουστάρει πολύ το τσιγάρο.killzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 20:44Δεν μπορουσα να σηκωθω ευκολα ειδικα σημερα κ ουτε εφαγα καθολου μεχρι τωρα μονο ο καφες κ το τσιγαρο με τραβαει
Αν νιώθεις πολλή κούραση, να μετρήσεις οπωσδήποτε οξυγόνο.
Θετικό πάλι το ραπιντ 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-