Όταν έγραφα εδώ μέσα ότι το τσιγάρο είναι θάνατος και πρέπει να καταργηθεί, πριν από 10 χρόνια, υπήρχαν πολλοί είρωνες σαν εσένα που μέχρι έφτασαν να πουν ότι "δεν πεθαίνουν όλοι οι καπνιστές από καρκίνο", χώρια ότι ήμουν σχεδόν μόνος μου τότε... Σήμερα οι είρωνες αυτοί έχουν εξαφανιστεί και η πλειοψηφία είναι ενάντια στο κάπνισμα...Beria έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:53Το συζητάς ρε συ;OANNHSEA έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:31Είσαι αριστερός και πιστεύεις σε μαλακίες και σε συνθήματα του κώλου...Beria έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:18
Δεν καταλαβαίνεις;
Μετά τους σκύλους θα αποκτήσουν δικαιώματα και οι γυναίκες.
Πού θα καταλήξει αυτή η κοινωνία;
Θα ήθελα όμως πάρα πολύ να δω τα μούτρα σου όταν καταλάβεις στο μέλλον ότι έχεις γίνει δεύτερης κατηγορίας άνθρωπος - ούτε καν πολίτης!!!, στην Ελλάδα.
Πολύ θα το ήθελα να σε βλέπω και σε ακούω τι θα λες...
.
Οι άντρες έχουν γίνει πολίτες δεύτερης κατηγορίας στον τόπο μας.
Ούτε να δειρουν τη γυναίκα τους, η να φολιασουν ένα σκύλο δεν μπορούν χωρίς να τους τρέχουν στα δικαστήρια.
Το ίδιο είχε γίνει και όταν ξεκίνησα να γράφω για τους ψυχασθενείς σκυλολάτρες... Ήμουν τότε μόνος ενάντια σε όλα τα ψυχασθενή σκατά που έχουν ανακηρύξει τους σκύλους ανώτερους από τους ανθρώπους... Σήμερα έχουν δει και άλλοι την πραγματικότητα...
Οπότε το να είσαι είρων και μην βλέπεις την πραγματικότητα, δεν σε τιμά...
Αντιθέτως, δείχνει πόσο κολλημένος μένεις σε συνθήματα και σε σάπιες ιδεολογίες.
Θα έρθει η ώρα που θα σου έρθει ο ουρανός στο κεφάλι, και μπορεί να με θυμηθείς, αλλά εγώ δεν θα μπορώ να δω την φάτσα σου εκείνη τη μέρα!!!
.