!!! DEVELOPMENT MODE !!!
8values
Re: 8values
vatraxos
Beria
ΟΥΤΙΣ
Gherschaagk
don't speak
Κάνω και εγώ γκάλοπ, αν θέλετε κάντε το τεστ, ευχαριστώ
Beria
ΟΥΤΙΣ
Gherschaagk
don't speak
Κάνω και εγώ γκάλοπ, αν θέλετε κάντε το τεστ, ευχαριστώ
-
Planis
ΟΧΙJohn Brown Gun Club έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 15:26Οχι, αντικειμενικα ειναι το ιδιο. Οι Γερμανοι δεν εβλεπαν τον Χιτλερ σαν ανθρωπο, αυτο θα ηταν εγκληματικο στη ναζιστικη Γερμανια: ο Χιτλερ λατρευοταν ως η ενσαρκωση του εθνικου πεπρωμενου, ως Θεος. Ακριβως οπως ενας βασιλιας, που κυβερνα ελεω Θεου.
Είμαι υπερPerastikos123 έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 15:51Παρακαλώ πολύ στο ποστ σας να βάζετε έναν δείκτη Ι για το αν υποστηρίζετε το lockdown. Ι=1 αν συμφωνείτε ή Ι=0 αν διαφωνείτε. Πρέπει να κάνω μια ανάλυση διακύμανσης για να μελετήσω την παραπάνω σχέση.Perastikos123 έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 14:48
Ρον-Πολικός και υπερήφανος.
Κάντε και άλλοι το τεστ, πρέπει να διαπιστωθεί αν υπάρχει σχέση καραντινολαγνίας-authority
- John Brown Gun Club
Καλα, μην νομιζεις παντως πως γινεσαι πιο ενδιαφερων τυπος επειδη υποστηριζεις μαλακισμενες αποψεις.Planis έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 16:41ΟΧΙJohn Brown Gun Club έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 15:26Οχι, αντικειμενικα ειναι το ιδιο. Οι Γερμανοι δεν εβλεπαν τον Χιτλερ σαν ανθρωπο, αυτο θα ηταν εγκληματικο στη ναζιστικη Γερμανια: ο Χιτλερ λατρευοταν ως η ενσαρκωση του εθνικου πεπρωμενου, ως Θεος. Ακριβως οπως ενας βασιλιας, που κυβερνα ελεω Θεου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
εντωμεταξυ ειμαι αθρησκος 
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- mysterybox
- Phorum.gr user: Leon
Υπάρχει νομίζω και το παραδοσιακό political compass
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Βασική και απαράβατη αρχή: Junk in -> Junk out
Αρκετές από τις ερωτήσεις είναι αδύνατον να απαντηθούν λόγω ασάφειας, διατύπωσης κ.α.
Δεν ξέρω αν συνέβη ηθελημένα ή απλώς οι δημιουργοί προσάρμοσαν την έρευνα αποκλειστικά στους Αμερικανούς - είναι ξεκάθαρο πως σε αυτούς τους πολίτες απευθύνεται (ειδικά αυτή για την οπλοκατοχή κάτι που δεν απασχολεί απασχολούσε ιδιαίτερα τους Ευρωπαίους)
Τέλος πάντων.

Αρκετές από τις ερωτήσεις είναι αδύνατον να απαντηθούν λόγω ασάφειας, διατύπωσης κ.α.
Δεν ξέρω αν συνέβη ηθελημένα ή απλώς οι δημιουργοί προσάρμοσαν την έρευνα αποκλειστικά στους Αμερικανούς - είναι ξεκάθαρο πως σε αυτούς τους πολίτες απευθύνεται (ειδικά αυτή για την οπλοκατοχή κάτι που δεν απασχολεί απασχολούσε ιδιαίτερα τους Ευρωπαίους)
Τέλος πάντων.

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Μαζευει data η microsoft