Εκτροχιαστήκατε λέμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
καλά ναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:20
Κι άλλα θες; Τις μισές λοιμώξεις σε ανθρώπους έγραψες.
ΩΡΛ πρέπει να είσαι ή κάνω λάθος;
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Σαρδαναπαλε. Εδώ μιλαμε για την υγειά μας.
Αυτόν να τον παντρευτείς εσύ. Τι να τον κάνω; να μου λέει πόσες θερμίδες έχει το ψωμάκι που θα φάω; γιατρό θέλω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Είσαι σίγουρος;
Πέρασα πριν 3 χρόνια μονοπυρηνωση, δε μου έδωσαν τίποτα απολύτως, απλά με ρώτησαν πόση άδεια θέλω. Ο μαλακας συνέχισα να πηγαίνω στη δουλειά btw
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δε δίνω περαιτέρω πληροφορίες κύριοι.Γαληνός έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:21καλά ναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:20
Κι άλλα θες; Τις μισές λοιμώξεις σε ανθρώπους έγραψες.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Καλά κάνεις, ούτε εγώ θα έλεγαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:23Δε δίνω περαιτέρω πληροφορίες κύριοι.Γαληνός έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:21καλά ναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:20
Πλέον, δεν είμαι μάχιμος άρα... μπορεί να λέω και καμιά βλακεία
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Μόνο αν είσαι ελεύθερος πες μας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:23Δε δίνω περαιτέρω πληροφορίες κύριοι.Γαληνός έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:21καλά ναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:20
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γυναικολόγος μηχανικός σου κάνει?Naida έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:22 Αυτόν να τον παντρευτείς εσύ. Τι να τον κάνω; να μου λέει πόσες θερμίδες έχει το ψωμάκι που θα φάω; γιατρό θέλω.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Γιατί μπαγιάτεψε; Έπαψαν να κινδυνεύουν και να απασχολούν το ΕΣΥ 10 φορές περισσότερο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 19:58Οι ανεμβολιαστοι κυμαίνονται από άξιοι περιφρόνησης μέχρι άξιοι ξύλου.
Αλλά προφανώς και μπαγιατεψε το αφήγημα.
Καινούρια ειδικότητα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πολύ σπάνια σε βαριές περιπτώσεις, αναφέρεται βιβλιογραφικά, δεν γνωρίζω περισσότεραEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:22Είσαι σίγουρος;![]()
Πέρασα πριν 3 χρόνια μονοπυρηνωση, δε μου έδωσαν τίποτα απολύτως, απλά με ρώτησαν πόση άδεια θέλω. Ο μαλακας συνέχισα να πηγαίνω στη δουλειά btw![]()
Corticosteroids have also traditionally been used for IM to prevent airway obstruction and lessen pharyngeal inflammation.
Results showed that fever and lymphadenopathy resolved slightly faster with corticosteroids compared to placebo, but clinical significance was questioned.16
foscilis έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:28Γιατί μπαγιάτεψε; Έπαψαν να κινδυνεύουν και να απασχολούν το ΕΣΥ 10 φορές περισσότερο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 19:58Οι ανεμβολιαστοι κυμαίνονται από άξιοι περιφρόνησης μέχρι άξιοι ξύλου.
Αλλά προφανώς και μπαγιατεψε το αφήγημα.
Γιατί είστε μαλάκες και γαμημένοι αμάσκωτοι οι μπολιασμένοι ανέμελοι που διασπείρετε 100 φορές περισσότερο .
SUV έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:41
Να ρωτήσω εδώ, η αδελφή βρέθηκε σε χώρο όπου ήταν πολλοί μαζωγμένοι (εμπορικό κέντρο), εαν υπάρχει πιθανότητα παρά τις προφυλάξεις να μας μεταφέρει κοβίδιον, μέχρι τις πόσες ημέρες να περιμένω να δω συμπτώματα? Έχω μπερδευτεί
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι ειδικότητα είναι αυτή;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης