κανας κάτοικος Γκάνας έχει γνώμη για τα ελληνικά σχολεία ή μόνο Τορόντο;BOOMER έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:12 Yiannis Prassas Scientist/Molecular Biologist at Department of Pathology στην εταιρεία Mount Sinai Hospital, Toronto
Το επιχειρημα "να ανοιξουν τα σχολεια γιατι εκει τηρουνται μετρα και ειναι πιο ασφαλη τα παιδια μας απο το να ειναι στις καφετεριες" προυποθετει οτι την ωρα που τα παιδια θα επρεπε να κανουν online μαθημα απο το σπιτι τους αυτα θα ηταν στις καφετεριες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Υπαρχει περίπτωση να με χειροτέρεψει;Γαληνός έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:57σωστος ο Otto, αυτό.Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:09
Κάνε ο,τι σου είπε αφού άρχισες, και μέτρα και οξυγόνο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω άγχος. Όλα θα πάνε καλά. Μετά θα κάνουμε τέτοιες αναλύσεις με ηρεμία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υπερβολές.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2022, 18:01Υπαρχει περίπτωση να με χειροτέρεψει;Γαληνός έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:57σωστος ο Otto, αυτό.Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:09
Κάνε ο,τι σου είπε αφού άρχισες, και μέτρα και οξυγόνο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω άγχος. Όλα θα πάνε καλά. Μετά θα κάνουμε τέτοιες αναλύσεις με ηρεμία.
Απλά ποσταρε κάθε μέρα να ξέρουμε ότι ζεις ακόμα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γω μπορώ που θα πάω τη Δευτέρα στο Γ3 με 26 μαθητές ή όχι;foscilis έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:59κανας κάτοικος Γκάνας έχει γνώμη για τα ελληνικά σχολεία ή μόνο Τορόντο;BOOMER έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:12 Yiannis Prassas Scientist/Molecular Biologist at Department of Pathology στην εταιρεία Mount Sinai Hospital, Toronto
Το επιχειρημα "να ανοιξουν τα σχολεια γιατι εκει τηρουνται μετρα και ειναι πιο ασφαλη τα παιδια μας απο το να ειναι στις καφετεριες" προυποθετει οτι την ωρα που τα παιδια θα επρεπε να κανουν online μαθημα απο το σπιτι τους αυτα θα ηταν στις καφετεριες.
Αφού πλέον τα ξέρετε όλα επί παντός επιστητού.
εμβολιάσουΣτύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 18:36Γω μπορώ που θα πάω τη Δευτέρα στο Γ3 με 26 μαθητές ή όχι;foscilis έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:59κανας κάτοικος Γκάνας έχει γνώμη για τα ελληνικά σχολεία ή μόνο Τορόντο;BOOMER έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:12 Yiannis Prassas Scientist/Molecular Biologist at Department of Pathology στην εταιρεία Mount Sinai Hospital, Toronto
Αφού πλέον τα ξέρετε όλα επί παντός επιστητού.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Και γαμώ τα επιχειρήματα .
Εχουν δωσει οδηγιες σχετικα με τη λιμπιντο κατα τη διαρκεια νοσησης απο covid? Μειωνεται?
Εχω αρχισει ν'ανησυχω λιγο γιατι απο χθες εχω κρυαδες, συναχι και ελαφρυ πονολαιμο, ενω ταυτοχρονα απο σημερα το πρωι περνανε διπλα μου ΜΟΥΝΑΡΕΣ και δεν πολυτρελαινομαι...
Γυρναω βεβαια να τις κοιταξω (αυτο πιστευω οτι δεν φευγει ουτε μετα θανατον), αλλα δεν ειναι οπως πριν
Εχω αρχισει ν'ανησυχω λιγο γιατι απο χθες εχω κρυαδες, συναχι και ελαφρυ πονολαιμο, ενω ταυτοχρονα απο σημερα το πρωι περνανε διπλα μου ΜΟΥΝΑΡΕΣ και δεν πολυτρελαινομαι...
Γυρναω βεβαια να τις κοιταξω (αυτο πιστευω οτι δεν φευγει ουτε μετα θανατον), αλλα δεν ειναι οπως πριν
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σου έδωσε την κορτιζόνη για να μην γίνουν τα χείλη σου σαν του Ζαχαράτου, για αρχή, από το αλλεργικό σοκ που θα σου προκαλούσε η αντιβίωση, την οποία σου έδωσε προληπτικά.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:28Υποθέτω δεν είσαι γιατρός για να γνωρίζεις με ποιο σκεπτικό το έδωσε.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:21Δεν πρέπει να είσαι γιατρός για να ξέρεις ότι η κορτιζόνη φρενάρει το ανοσοποιητικό, όπως δεν πρέπει να είσαι χημικός για να ξέρεις τι θα γίνει εάν ρίξεις νερό μέσα σε καυτό λάδι.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:17
Ναι για 7 ημέρες θα παίρνω κορτιζόνη. Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι γιατρός και δεν γνωρίζω αν πρέπει ή όχι. Γιατρός που μίλησε η αδερφή μου (πνευμονολογος) της είπε κακώς μου έδωσε αγωγή αφού δεν είχα ενδείξεις. Όχι ότι επηρεάζει κάτι στην καλυτέρευσή μου αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας. Εγώ από χθες που το ξεκίνησα είδα μια ελαφριά χειροτερευση ως προς τον βήχα. Δεν ξέρω αν θα συνέβαινε ούτως ή άλλως ή συνετελεσε η αγωγή σε αυτό ή θα ήμουν χειρότερα και βοήθησε η αγωγή. Όπως είπα, γιατρός δεν είμαι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Την κορτιζόνη δεν τν δίνουν μόνο σε αλλεργίες. Ούτως ή άλλως δεν μπορώ να σε λάβω σοβαρά υπόψη μετά τις συγκρίσεις που επιχείρησες να κάνεις για το εμβόλιο του κορονοϊού.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 18:46Σου έδωσε την κορτιζόνη για να μην γίνουν τα χείλη σου σαν του Ζαχαράτου, για αρχή, από το αλλεργικό σοκ που θα σου προκαλούσε η αντιβίωση, την οποία σου έδωσε προληπτικά.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:28Υποθέτω δεν είσαι γιατρός για να γνωρίζεις με ποιο σκεπτικό το έδωσε.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:21
Δεν πρέπει να είσαι γιατρός για να ξέρεις ότι η κορτιζόνη φρενάρει το ανοσοποιητικό, όπως δεν πρέπει να είσαι χημικός για να ξέρεις τι θα γίνει εάν ρίξεις νερό μέσα σε καυτό λάδι.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η κορτιζόνη φρενάρει το ανοσοποιητικό. Το ότι σου την έδωσε ενώ έχεις ιό, είναι δείγμα του πόσο σκιτζής είναι. Σε ποιά Boratland αγόρασε το πτυχίο του;Naida έγραψε: 05 Ιαν 2022, 18:50Την κορτιζόνη δεν τν δίνουν μόνο σε αλλεργίες. Ούτως ή άλλως δεν μπορώ να σε λάβω σοβαρά υπόψη μετά τις συγκρίσεις που επιχείρησες να κάνεις για το εμβόλιο του κορονοϊού.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 18:46Σου έδωσε την κορτιζόνη για να μην γίνουν τα χείλη σου σαν του Ζαχαράτου, για αρχή, από το αλλεργικό σοκ που θα σου προκαλούσε η αντιβίωση, την οποία σου έδωσε προληπτικά.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:28
Υποθέτω δεν είσαι γιατρός για να γνωρίζεις με ποιο σκεπτικό το έδωσε.
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Δημοκράτης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ήταν μία παρεξήγηση.ksk έγραψε: 05 Ιαν 2022, 15:51Μα τι λες;;; Από που το συμπεράνες αυτό;Gherschaagk έγραψε: 05 Ιαν 2022, 01:01Κι εσύ;;ksk έγραψε: 04 Ιαν 2022, 23:22
Προς το παρόν δεν χρειάστηκε να κάνω τπτ... έχω όμως εμβολιαστεί...βρε λες;![]()
Περαστικά.
Κι εσύ;;stavmanr έγραψε: 05 Ιαν 2022, 00:40 Να σημειώσω ότι κι εγώ εμφανίζω ελαφρά συμπτώματα από εχθές.
Έχω κάνει δύο self test μέχρι δακρύων (έμπηξα καλά το μάκτρο) και δείχνουν αρνητικά.
Δεν πήγα δύο ημέρες σε ρακοσυλλογή.![]()
Περαστικά και σ' εσένα.
Συνεχίζω την πλάκα με τον Δέλτα πετώντας και δυο αλήθειες...
Μια ότι δεν έχω μέχρι τωρα κολλήσει τπτ και δεύτερη ότι εμβολιάστηκα...
Ελπίζω ο Δέλτα να καταλάβει το νόημα της πλάκας...
Είπα ελπίζω;; Είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβει το νόημα της πλάκας...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
γενικά, δεν δίνουν κορτιζόνη σε λοιμώξειςNaida έγραψε: 05 Ιαν 2022, 18:50
Την κορτιζόνη δεν τν δίνουν μόνο σε αλλεργίες. Ούτως ή άλλως δεν μπορώ να σε λάβω σοβαρά υπόψη μετά τις συγκρίσεις που επιχείρησες να κάνεις για το εμβόλιο του κορονοϊού.
εκτός εάν έχεις παρόξυνση χαπ/ασθμα (συνήθως πρεζολον χαπι ή κορτιζόνη ενδοφλέβια σε εισαγωγή)
δίνουν όμως σε
1. ΧΑΠ/άσθμα
2. ειπνεόμενη σε μεταλοιμώδες βήχα
3. σε σοκ (νοσηλεία σε νοσοκομείο-υδροκορτιζόνη όμως)
για κοβιντ
ΜΟΝΟ σε νοσηλείες όταν χρειάζεσαι οξυγόνο και έτσι κινδυνεύεις να μπεις σε φλεγμονώδη φάση της νόσου
εαν δεν χρειάζεσαι οξυγόνο, πρώιμα στάδια, δεν βοηθάει
ΟΜΩΣ...
ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία που πήρε
δεν θα πάθεις κάτι
μην αγχώνεσαι
όλα καλά θα πάνε
αυτά
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις