!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν υπαρχει ελπιδα
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν υπαρχει ελπιδα
Δουλευω σαν συμβασιουχος στην Ευδαπ για 700 ψωροευρω. Με τετοιο μισθο παιρνεις μια γκαρσονιερα της πλακας(ισα-ισα να χωρα κανα κρεβατι). Την ιδια ωρα λογω του κορονοιου δεν μπορω να βγω εξω και ειμαι ολη μερα κλεισμενος στο σπιτι με την μανα μου να με συντηρει επι τους ουσιας. Να νοικιασω σπιτι δεν μπορω, να βγω εξω δεν μπορω. Καθε ελπιδα για το μελλον εχει θαφτει
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Δεν υπαρχει ελπιδα
ο εθνικοκοινωνισμος ειναι το μελλον
ζουμε στην αποδρομη του καπιταλιστικου συστηματος
ζουμε στην αποδρομη του καπιταλιστικου συστηματος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αφού έχεις υπολογιστή, γιατί δεν μαθαίνεις κάποιο skill από εκεί να βγάζεις κάτι on the side..; Ποτέ δεν ξέρεις..Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:50 Δουλευω σαν συμβασιουχος στην Ευδαπ για 700 ψωροευρω. Με τετοιο μισθο παιρνεις μια γκαρσονιερα της πλακας(ισα-ισα να χωρα κανα κρεβατι). Την ιδια ωρα λογω του κορονοιου δεν μπορω να βγω εξω και ειμαι ολη μερα κλεισμενος στο σπιτι με την μανα μου να με συντηρει επι τους ουσιας. Να νοικιασω σπιτι δεν μπορω, να βγω εξω δεν μπορω. Καθε ελπιδα για το μελλον εχει θαφτει
Τύπε, ωραία περιέγραψες την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.
Πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτη την ερωτηση επρεπε να την απευθυνει ενα εθνικο κρατος με διαφορετικους ορους βεβαιαFeindflug έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:53 Τύπε, ωραία περιέγραψες την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 05 Ιαν 2022, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
τεχνικός στην cosmote (αορίστου)
11 χρόνια μόνιμος, 750 ευρώ
καμία αύξηση, κάποια μπόνους και αν, όλο αυξάνονται οι στόχοι που πρέπει να πετύχεις
μιλάμε για ΟΤΕ έτσι.... και Γερμανούς...
γενικά, η Ελλάδα εχει καταντήσει.. νεκροταφείο
11 χρόνια μόνιμος, 750 ευρώ
καμία αύξηση, κάποια μπόνους και αν, όλο αυξάνονται οι στόχοι που πρέπει να πετύχεις
μιλάμε για ΟΤΕ έτσι.... και Γερμανούς...
γενικά, η Ελλάδα εχει καταντήσει.. νεκροταφείο
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
Στρακαστρουκας
Eιμαι τυπικος 30ρης στην Ελλαδα των μνημονιωνFeindflug έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:53 Τύπε, ωραία περιέγραψες την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.
ετσι ζει μεγάλο μέρος του λαού μας. Η ατομικοτητα καταπνίγει την προσωπικοτητα και γίνεται μοναχικοτητα. Η διέξοδος είναι ο συλλογικος αγώνας.
Σε ατομικο επίπεδο είμαστε χαμένοι. Η ισχύς βρίσκεται εν τη ενωσει
Βρες γυναίκα, 700+700=1400 => νοικιάζεις άνετα.Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:50 Να νοικιασω σπιτι δεν μπορω, να βγω εξω δεν μπορω. Καθε ελπιδα για το μελλον εχει θαφτει
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Στρακαστρουκας
Με τον κορονοιο ΔΕΝvagabondo έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:02Βρες γυναίκα, 700+700=1400 => νοικιάζεις άνετα.Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:50 Να νοικιασω σπιτι δεν μπορω, να βγω εξω δεν μπορω. Καθε ελπιδα για το μελλον εχει θαφτει![]()
- Otto Weininger
Ηρέμησε.Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:50 Δουλευω σαν συμβασιουχος στην Ευδαπ για 700 ψωροευρω. Με τετοιο μισθο παιρνεις μια γκαρσονιερα της πλακας(ισα-ισα να χωρα κανα κρεβατι). Την ιδια ωρα λογω του κορονοιου δεν μπορω να βγω εξω και ειμαι ολη μερα κλεισμενος στο σπιτι με την μανα μου να με συντηρει επι τους ουσιας. Να νοικιασω σπιτι δεν μπορω, να βγω εξω δεν μπορω. Καθε ελπιδα για το μελλον εχει θαφτει
Let them make the first mistake. We make the last move.
δεν καταλαβες. δεν βγαίνει, επομένως έχει εγκλωβιστεί στο περιθώριο. ενας φαυλος κυκλος. Π.χ. σε άλλες κοινωνικές ομαδες που είναι περιθωριακές όπως ρομα ή τοξικομανείς να σου λενε για τα αδιεξοδα που βιώνουν και να λες απλά «φύγε απο το έγκλημα» ή «κόψε τα ναρκωτικά». δεν δουλευει έτσι.vagabondo έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:02Βρες γυναίκα, 700+700=1400 => νοικιάζεις άνετα.Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:50 Να νοικιασω σπιτι δεν μπορω, να βγω εξω δεν μπορω. Καθε ελπιδα για το μελλον εχει θαφτει![]()
Πάλι όμως περιγράφεις την υπάρχουσα κατάσταση, τύπε.Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:56Eιμαι τυπικος 30ρης στην Ελλαδα των μνημονιωνFeindflug έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:53 Τύπε, ωραία περιέγραψες την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.
Dein Herz, meine Gier
- Eθνικοκοινωνιστης
χιλια χρονια μπροστα ο Ορεστης 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση