under έγραψε: 05 Ιαν 2022, 13:27
Ρε σεις,δεν ντρεπεται ο λεχριτης να ζηταει 400 ευρω για ενα τετοιο διαμερισμα ;
Θα μου πεις,αν ειχε αισθηση της ντροπης,θα ηταν αριστερος ;
Καλα εκανε και δεν του εδωσε ευρω του Αραφατ απο την Ηπειρο.
Φιλε,δυο μικρα διαμερισματα νοικιαζω και στο παραμικρο προβλημα που θα βγαλουν τρεχω αμεσως να το τακτοποιησω για να εχω τα μουτρα μετα να ζηταω το ενοικιο στην ωρα του.
Βεβαια εγω ειμαι Δεξιος,δεν ειμαι λιγδιαρης αριστερος.
Εγώ που δεν είμαι ούτε δεξιός ούτε αριστερός, όταν βγάλει πρόβλημα το φτιάχνω αλλά όχι εάν ο νοικαρης προκαλεί καταστροφές και δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από τότε που μπήκε μέσα.
Επίσης το να πιάσεις διαμέρισμα τον Μάιο και από τότε να μην έχεις δώσει ούτε ευρώ μου δείχνει επί της αρχής πρόθεση να πιστολιασεις και όχι προσωρινό πρόβλημα πληρωμής λόγω αναπάντεχου αρνητικού γεγονότος.
Philip Mortimer έγραψε: 05 Ιαν 2022, 13:45
Εγώ που δεν είμαι ούτε δεξιός ούτε αριστερός, όταν βγάλει πρόβλημα το φτιάχνω αλλά όχι εάν ο νοικαρης προκαλεί καταστροφές και δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από τότε που μπήκε μέσα.
Φιλε,ο Παπαδημουλης δεν κατηγορει την ενοικιαστρια για καταστροφες.Και αν θες να εχεις τα μουτρα για να παρεις το ενοικιο στην ωρα του,πρωτα το φτιαχνεις και μετα ζητας.
Κατα τα αλλα,οταν ο ενοικιαστης μπηκε,μπορει να μην ειχαν βγει τα προβληματα ή να ηταν πολυ πιο λιγα.Πως ξερεις οτι το πηρε σε αυτη την κατασταση και δεν προεκυψαν ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Φιλε,ο Παπαδημουλης δεν κατηγορει την ενοικιαστρια για καταστροφες.Και αν θες να εχεις τα μουτρα για να παρεις το ενοικιο στην ωρα του,πρωτα το φτιαχνεις και μετα ζητας.
Κατα τα αλλα,οταν ο ενοικιαστης μπηκε,μπορει να μην ειχαν βγει τα προβληματα ή να ηταν πολυ πιο λιγα.Πως ξερεις οτι το πηρε σε αυτη την κατασταση και δεν προεκυψαν ;
Αποκλείεται να βγήκαν τα προβλήματα αυτά από μόνα τους πόσο μάλλον σε διάστημα ενός μήνα που αυτος δεν κατέβαλε ούτε καν το πρώτο νοίκι.
Εάν υπήρχαν ήδη αυτές οι καταστροφές, που δεν το νομίζω, τοτε δεν είχε απολύτως κανένα λόγο να νοικιάσει αυτό το διαμέρισμα για 400 ευρω, δε νομίζω να του έβαλε κάνεις το μαχαίρι στο λαιμό να υπογράψει, αν μπορούσε να βρει καλύτερο με τα ίδια χρήματα. Που βέβαια προφανώς δεν είχε ποτέ πρόθεση να πληρώσει τίποτα.
georgebi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:28
Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται πως συνέβη κάτι τέτοιο. «Η χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια», υποστηρίζει ο κ. Παπαδημούλης σε δήλωσή του, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του.
«Με αφορμή δημοσιεύματα που προωθεί η ΝΔ ξεκαθαρίζω: Ουδέποτε έγινε έξωση ούτε από εμένα ούτε από μέλος της οικογένειάς μου σε ενοικιάστρια ακινήτου, όπως ψευδώς αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα.
Για να τελειώνουν τα ψέματα: Ο γιος μου, στον οποίο ανήκει το επίμαχο ακίνητο 100 τ.μ., το ενοικίασε τον Μάιο του 2021 σε μία κυρία έναντι 400 ευρώ το μήνα, η οποία από τότε δεν κατέβαλε ούτε ένα ενοίκιο και δεν πλήρωσε ούτε έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ. Αποτέλεσμα ήταν, μετά από ευγενικές οχλήσεις και μετά από πέντε μήνες που συσσωρεύονταν χρέη, απλήρωτα ενοίκια και λογαριασμοί, η συνήγορος του γιου μου να αιτηθεί μία διαταγή απόδοσης μισθίου, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως γίνεται πάντοτε σε αντίστοιχες περιπτώσεις», σημειώνει σχετικά.
Τέλος, η δήλωση του κ. Παπαδημούλη σημειώνει: «Λαμβάνοντας μάλιστα υπ' όψιν την οικονομική δυσπραγία της ενοικιάστριας και προκειμένου να μην διογκώνονται επ' αόριστον τα χρέη, της χαρίστηκαν τα οφειλόμενα ενοίκια με δέσμευση πως δεν θα γίνουν απαιτητά στο μέλλον, καθώς και οι απλήρωτοι λογαριασμοί και κοινόχρηστα, αφήνοντας οικειοθελώς το ακίνητο.
Επομένως, όχι μόνο έξωση δεν έγινε, αλλά χαρίστηκαν και ενοίκια 8 μηνών και τα αντίστοιχα χρέη σε ΔΕΚΟ και κοινόχρηστα, τα οποία ανέλαβε προς διευκόλυνση της ενοικιάστριας να πληρώσει ο γιος μου.
Καλώ λοιπόν τους συκοφάντες να ανασκευάσουν, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου. Όσο για τους εντολείς τους, ας πουν πρώτα πώς αγόρασαν τα σπίτια του Βολταίρου μέσω offshore και πότε θα ξεπληρώσουν τα χρέη της ΝΔ ύψους 343 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες και μετά να συκοφαντούν του πολιτικούς τους αντιπάλους».
talaipwros
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 05 Ιαν 2022, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποκλείεται να βγήκαν τα προβλήματα αυτά από μόνα τους πόσο μάλλον σε διάστημα ενός μήνα που αυτος δεν κατέβαλε ούτε καν το πρώτο νοίκι.
Εάν υπήρχαν ήδη αυτές οι καταστροφές, που δεν το νομίζω, τοτε δεν είχε απολύτως κανένα λόγο να νοικιάσει αυτό το διαμέρισμα για 400 ευρω, δε νομίζω να του έβαλε κάνεις το μαχαίρι στο λαιμό να υπογράψει, αν μπορούσε να βρει καλύτερο με τα ίδια χρήματα. Που βέβαια προφανώς δεν είχε ποτέ πρόθεση να πληρώσει τίποτα.
Γιατι αποκλειεται να βγηκαν ; Τι νομιζεις οτι ειναι το καζανακι ή η βρυση πχ για να μην βγαλουν προβλημα στην πορεια ; Η νομιζεις οτι οι κατσαριδες αποκλειεται να βγουν ξαφνικα αλλα αντιθετα ζουν μια ζωη σε ενα διαμερισμα το οποιο νοικιαζεται μαζι με αυτες ;
Επισης μου κανει εντυπωση πως βαζεις στην ιδια ζυγαρια εναν ανεργο με εναν εκατομμυριουχο.
Γιατι αποκλειεται να βγηκαν ; Τι νομιζεις οτι ειναι το καζανακι ή η βρυση πχ για να μην βγαλουν προβλημα στην πορεια ; Η νομιζεις οτι οι κατσαριδες αποκλειεται να βγουν ξαφνικα αλλα αντιθετα ζουν μια ζωη σε ενα διαμερισμα το οποιο νοικιαζεται μαζι με αυτες ;
Επισης μου κανει εντυπωση πως βαζεις στην ιδια ζυγαρια εναν ανεργο με εναν εκατομμυριουχο.
Αποκλειω να βγήκαν όλα αυτά τα προβλήματα Ταυτόχρονα και μόνα τους μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Τα ερωτήματα είναι τα εξής:
Αν ΔΕΝ ήταν ικανοποιημένος από την κατάσταση του διαμερίσματος τότε γιατί το νοίκιασε και μάλιστα για 400 ευρώ;
Αν βγήκαν προβλήματα στην πορεία (που δεν είχε πληρώσει ούτε ένα νοίκι) και δυσαρεστήθηκε γιατί δεν πήγε σε άλλο διαμέρισμα;
Και τελικά χρειάστηκε να γίνει έξωση, όπου του χαρίσανε και τα χρωστούμενα;
Philip Mortimer έγραψε: 05 Ιαν 2022, 14:09
Αποκλειω να βγήκαν όλα αυτά τα προβλήματα Ταυτόχρονα και μόνα τους μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Αν ΔΕΝ ήταν ικανοποιημένος από την κατάσταση του διαμερίσματος τότε γιατί το νοίκιασε και μάλιστα για 400 ευρώ;
Αν βγήκαν προβλήματα στην πορεία (που δεν είχε πληρώσει ούτε ένα νοίκι) και δυσαρεστήθηκε γιατί δεν πήγε σε άλλο διαμέρισμα;
Και τελικά χρειάστηκε να γίνει έξωση, όπου του χαρίσαμε και τα χρωστούμε να;
Εγω παντως σε οσα σπιτια εχω παει να δω δεν τραβαω τα καζανακια να δω αν τρεχουν ουτε ανοιγοκλεινω τις βρυσες για να δω αν σταζουν.
Και εστω οτι ο ενοικιαστης ειναι χαζος ή κουτοπονηρος.Εσυ οταν βγαζεις ενα τετοιο ακινητο προς ενοικιαση τι εισαι ; Σωστος ιδιοκτητης ή βδελλα που προσπαθεις να βρεις ατομα που εχουν αμεση αναγκη να μεινουν εστω και σε τρωγλη ;
Εγω παντως σε οσα σπιτια εχω παει να δω δεν τραβαω τα καζανακια να δω αν τρεχουν ουτε ανοιγοκλεινω τις βρυσες για να δω αν σταζουν.
Και εστω οτι ο ενοικιαστης ειναι χαζος ή κουτοπονηρος.Εσυ οταν βγαζεις ενα τετοιο ακινητο προς ενοικιαση τι εισαι ; Σωστος ιδιοκτητης ή βδελλα που προσπαθεις να βρεις ατομα που εχουν αμεση αναγκη να μεινουν εστω και σε τρωγλη ;
Τι να τραβάς καζανάκια μωρέ; Εάν το διαμέρισμα βρισκόταν σε αυτήν την κατάσταση όταν το νοίκιασε,, δε χρειάζεται να τραβήξεις κανένα καζανάκι για να καταλάβεις ότι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση/είναι τρωγλη. Εάν κάποιος βγάλει ένα τέτοιο διαμέρισμα για νοίκιασμα και ζητάει λεφτά που ζητάνε άλλοι για πολύ καλύτερα/αξιοπρεπεστερα διαμερίσματα, απλά είναι προσωπική σου επιλογή ως ιδιοκτήτη και το πιθανότερο είναι ότι θα σου μείνει ξενοικιαστο με αποτέλεσμα να έχεις λόγω φορολογιών/παγίων κλπ ζημιά κιόλας από το ακίνητο.
Εάν το διαμέρισμα δε βρισκόταν σε αυτήν κατάσταση, αποκλείω να έγινε έτσι από μόνο του. Πόσο μάλλον μέσα στο διάστημα του ενός μήνα που ο νοικαρης δεν πλήρωσε ούτε το πρώτο νοίκι. Και βέβαια αν δεν... ήταν ικανοποιημένος μποροθσε οποιασδήποτε στιγμή να φύγει και του χαρίσανε και τα χρωστουμενα. Αλλά χρειάστηκε να γίνει τωρα έξωση για να τον βγάλουνε.
Τι να τραβάς καζανάκια μωρέ; Εάν το διαμέρισμα βρισκόταν σε αυτήν την κατάσταση όταν το νοίκιασε,, δε χρειάζεται να τραβήξεις κανένα καζανάκι για να καταλάβεις ότι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση/είναι τρωγλη. Εάν κάποιος βγάλει ένα τέτοιο διαμέρισμα για νοίκιασμα και ζητάει λεφτά που ζητάνε άλλοι για πολύ καλύτερα/αξιοπρεπεστερα διαμερίσματα, απλά είναι προσωπική σου επιλογή ως ιδιοκτήτη και το πιθανότερο είναι ότι θα σου μείνει ξενοικιαστο με αποτέλεσμα να έχεις λόγω φορολογιών/παγίων κλπ ζημιά κιόλας από το ακίνητο.
Εάν το διαμέρισμα δε βρισκόταν σε αυτήν κατάσταση, αποκλείω να έγινε έτσι από μόνο του. Πόσο μάλλον μέσα στο διάστημα του ενός μήνα που ο νοικαρης δεν πλήρωσε ούτε το πρώτο νοίκι.
Εσυ μπορεις να αποκλειεις ο,τι θες αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα οτι το διαμερισμα εγινε ετσι με ευθυνη του ενοικιαστη.
Αρα το διαμερισμα ηταν τρωγλη.Και επαναλαμβανω το ερωτημα : τι ειδους ανθρωπος ειναι αυτος που νοικιαζει τετοιο διαμερισμα για 400 ευρω και σε τι ανθρωπους θεωρει οτι μπορει να το νοικιασει ;
Θα το νοικιασει σε ανθρωπους που εχουν τεραστια αναγκη προφανεστατα.Λαθρομεταναστες ή Ελληνες με τεραστια αναγκη.
Εάν το διαμέρισμα δε βρισκόταν σε αυτήν κατάσταση, αποκλείω να έγινε έτσι από μόνο του. Πόσο μάλλον μέσα στο διάστημα του ενός μήνα που ο νοικαρης δεν πλήρωσε ούτε το πρώτο νοίκι.
Εσυ μπορεις να αποκλειεις ο,τι θες αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα οτι το διαμερισμα εγινε ετσι με ευθυνη του ενοικιαστη.
Αρα το διαμερισμα ηταν τρωγλη.Και επαναλαμβανω το ερωτημα : τι ειδους ανθρωπος ειναι αυτος που νοικιαζει τετοιο διαμερισμα για 400 ευρω και σε τι ανθρωπους θεωρει οτι μπορει να το νοικιασει ;
Θα το νοικιασει σε ανθρωπους που εχουν τεραστια αναγκη προφανεστατα.Λαθρομεταναστες ή Ελληνες με τεραστια αναγκη.
Κάποιος που νοικιάζει τέτοιο διαμέρισμα για 400 ευρω, ενω υπάρχουν διαμερίσματα πολύ αξιοπρεπεστερα με τα ίδια λεφτά η το ίδιο χάλια με τα μισά, δεν είναι σε τεράστια ανάγκη, ή είναι βλαμμένος ή νοικιάζει τη θέση του διαμερίσματος ή παίζει κάτι άλλο.
Εάν το διαμέρισμα ήταν έτσι και δεν έγινε προφανώς όχι μόνο του.
Δε φτάνει που του χαρίστηκαν τα χρωστουμενα οκτω μηνών, αυτός δεν έβγαινε και είχε και παράπονα.
under έγραψε: 05 Ιαν 2022, 13:27
Ρε σεις,δεν ντρεπεται ο λεχριτης να ζηταει 400 ευρω για ενα τετοιο διαμερισμα ;
Θα μου πεις,αν ειχε αισθηση της ντροπης,θα ηταν αριστερος ;
Συγγνώμη αν δεν ήταν ικανοποιημένος ο ενοικιαστής από τη σχέση ποιοτητας-τιμης τότε γιατι το νοίκιασε; Και πως ήταν όταν το νοίκιασε τον Μάιο αραγε;
σωστο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
απειρως πιθανοτερο να το γαμησει ασαλιωτα το σπιτι νοικαρης που δεν εχει δωσει δεκαρα, οποτε προκειται φανερα για σκαρμογυφτα, παρα να δεχτει να νοικιασει τρωγλη για 400 ευρω νοικοκυρης ανθρωπος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.