καλο θα ειναι να την εξηγει κι ολας..Αλλιως η αποψη δεν εχει νοημα..ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2020, 12:53Το σχολίασα γιατί δεν είναι μόνον δική σου άποψη. Αυτά που γράφεις εσύ τα ισχυρίζονται πολλοί.
Όποιος από αυτούς τους πολλούς, έχει αντίθετη άποψη μπορεί να την πει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος στην Αυστραλία με άνεργη που ξυπνάει στις 4.30 τα χαράματα για να φτιάξει καφέ στον άντρα της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Northern Spirit
Re: Σάλος στην Αυστραλία με άνεργη που ξυπνάει στις 4.30 τα χαράματα για να φτιάξει καφέ στον άντρα της
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Re: Σάλος στην Αυστραλία με άνεργη που ξυπνάει στις 4.30 τα χαράματα για να φτιάξει καφέ στον άντρα της
και επισης πατε στη μαμα για να φατε κατι μαγειρεμενο..Papa John έγραψε: 17 Φεβ 2020, 12:31Για τον λόγο αυτό αγοράζουμε παπούτσια με χριτς-χρατςNorthern Spirit έγραψε: 17 Φεβ 2020, 12:03
Και μετα αναπολουνε γιατι οι ελληναρες μενουνε με τους γονεις μεχρι τα 50 και δεν ειναι σε θεση να δεσουνε ουτε τα κορδονια μονοι τους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
είπα.. δύο 8 ωρα, για πλούσια..
Γιατί μπορεί να πέσεις σε αργοκίνητη..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Northern Spirit
δεν εχει σχεση αυτο..Και στην Ελλαδα λευκες ειναι αλλα συμπεριφερονται σαν αυτες που υπονοεις.Athos έγραψε: 17 Φεβ 2020, 12:48ε, γι αυτό
Ε όχι, αν εννοείτε τις έγχρωμες καμία σχέση. Εξαρτάται βέβαια από την χώρα καταγωγής και από την παιδεία της χώρας καταγωγής.Northern Spirit έγραψε: 17 Φεβ 2020, 14:42 δεν εχει σχεση αυτο..Και στην Ελλαδα λευκες ειναι αλλα συμπεριφερονται σαν αυτες που υπονοεις.
Η Ελλάδα ήταν ειδική περίπτωση και αυτό μέχρι να χρεωθεί για τέσσερις γενιές. Τώρα αλλάζουν τα πράγματα.
Εγώ έχω κουραστεί περισσότερο στα χρόνια δουλειάς μου από τις παντρεμένες με ένα ή δύο, σε σπάνιες περιπτώσεις τρία παιδιά. Επίσης δεν έχω κάνει σωστές διακοπές ποτέ.
Ιδιόκτητα σπίτια, αυτοκίνητα (δύο, τρία σε κάθε οικογένεια), ταξίδια, διακοπές, βοήθεια στο σπίτι, ιδιωτικά νοσοκομεία, μαιευτήρια, βοήθεια από μητέρα και όλα αυτά για μια δουλειά γραφείου (οκτάωρη, πενταήμερη) όπου συνήθως ταράζουν τα νεύρα των άλλων και βοηθάνε στην χρεωκοπία.
Ok, οπότε το θέμα έκλεισε. Αν μια γυναίκα πει στο σύζυγο "παρέχω δύο οκτάωρα 8-3 με φουλ απασχόληση δυο φορές την εβδομάδα δωρεάν" ρυθμίζεται η κατάσταση χωρίς δράματα.
Το βρίσκω μια χαρά ως πρόταση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αλλιώς τι,τα τρώμε ωμά ;Northern Spirit έγραψε: 17 Φεβ 2020, 14:41και επισης πατε στη μαμα για να φατε κατι μαγειρεμενο..Papa John έγραψε: 17 Φεβ 2020, 12:31Για τον λόγο αυτό αγοράζουμε παπούτσια με χριτς-χρατςNorthern Spirit έγραψε: 17 Φεβ 2020, 12:03
Και μετα αναπολουνε γιατι οι ελληναρες μενουνε με τους γονεις μεχρι τα 50 και δεν ειναι σε θεση να δεσουνε ουτε τα κορδονια μονοι τους..
Λόγω δουλειάς μπορεί, αλλά μέχρι εκεί.Northern Spirit έγραψε: 17 Φεβ 2020, 12:10Την βλεπω συχνα λογω δουλειας και εχουμε πολυ καλες σχεσεις..panos291 έγραψε: 17 Φεβ 2020, 10:27Άμα την ξαναδείς να μου γράψειςNorthern Spirit έγραψε: 16 Φεβ 2020, 17:16 ισχυει αν και δεν προερχεται παντοτε απο μενα. Τις προαλλες ειχα βγει με μια σουηδεζα για φαγητο. Ειχε ξεχασει το πορτοφολι της στο αυτοκινητο. Πληρωσα εγω το λογαριασμο και της ειπα οτι αυτη θα πληρωσει αλλη φορα..Την επομενη μου εφερε τα μισα λεφτα στο γραφειο.![]()
Δεν ειναι ολες σαν τις ελληνιδες![]()
![]()
- hellegennes
Εγώ θα ήθελα να πηγαίνω στην μαμά μου για να φάω κάτι μαγειρεμένο, αλλά υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες.Northern Spirit έγραψε: 17 Φεβ 2020, 14:41και επισης πατε στη μαμα για να φατε κατι μαγειρεμενο..Papa John έγραψε: 17 Φεβ 2020, 12:31Για τον λόγο αυτό αγοράζουμε παπούτσια με χριτς-χρατςNorthern Spirit έγραψε: 17 Φεβ 2020, 12:03
Αν και μαγειρεύω καλύτερα από την μαμά μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Northern Spirit
κανετε πλουσιο το γυραδικο και το ψυλικατζιδικο της γειτονιας..Papa John έγραψε: 17 Φεβ 2020, 16:44Αλλιώς τι,τα τρώμε ωμά ;![]()
Για Νομικός είσαι τέρμα ανορθόγραφος.
Και τώρα μολόγα,ποιο εστιατόριο έχει την τιμή να σε κρατάει στη λάντζα του ;
Και τώρα μολόγα,ποιο εστιατόριο έχει την τιμή να σε κρατάει στη λάντζα του ;
Athos έγραψε: 14 Φεβ 2020, 15:25 κανείς δεν ασχολείται με το μαλάκα που ξυπνάει 4.30 να πάει δουλειά
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ντροπής πραγματα να ξυπναει απο τις 4:30 για να πιει καφε με τον άντρα της που παει στη δουλειά.
Κανονικα επρεπε να κοιμαται μεχρι τις 11.
Κανονικα επρεπε να κοιμαται μεχρι τις 11.
Δηλαδή τώρα αν το καλοσκεφτούμε, αυτό που καταργείται είναι η ελευθερία επιλογών και αυτοδιάθεσης.
Ο μεταμοντερνισμός έχει γίνει το σύστημα.
Ο μεταμοντερνισμός έχει γίνει το σύστημα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα πράγματα είναι απλά,
αμα το κορμί δεν πουλάει, για να κρατήσει τον άντρα της το ρίχνει στη μαγειρική και στην περιποίηση
αμα πουλάει το κορμί, καβαλάει το καλάμι και σηκώνει μύτη
Αρα τι μας πειράζει;
Τουλάχιστον έχουμε επίγνωση του τι ψωνίζουμε
αμα το κορμί δεν πουλάει, για να κρατήσει τον άντρα της το ρίχνει στη μαγειρική και στην περιποίηση
αμα πουλάει το κορμί, καβαλάει το καλάμι και σηκώνει μύτη
Αρα τι μας πειράζει;
Τουλάχιστον έχουμε επίγνωση του τι ψωνίζουμε
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 3308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 1 Απαντήσεις