TOR έγραψε: 05 Ιαν 2022, 11:43
Θα πρότεινα να σβηστούν τα ΑΦΜ από τη φωτογραφία που ανέβηκε λίγα ποστ παραπάνω. Δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα;
Κατά τα άλλα...
Σωστή παρατήρηση....τα έσβησα στο αρχικό μου ποστ
Στην παράθεση του ας αναλάβει ο συντονισμός
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ο Παπαδημούλης είναι αριστερός. Πέρασε όλη του τη ζωή με το να πουλάει ψέμα στα κορόιδα ώστε να ζει σε βάρος τους. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο στην όλη φάση. ΑΚόμα και όταν την πετάξει στον δρόμο θα λέει ότι δεν έγινε έξωση αλλά μετακίνηση ενοίκου σε εξωτερικό χώρο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
είμαι μάγκας, τα παιρνω απο το κράτος-λάφυρο, τζάμπα δάνεια μίζες προμήθειες
φοροδιαφευγω κανω απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και οικογένεια, χωρίζω και ξανασμίγω με φορολογικά κριτήρια
αλλά τουλάχιστον είμαι σωστός, δεν πουλάω αριστεροσύνη
ρε νδουλοπάροικοι, είστε τόσο πρόβατα που φαντάζει εύκολη δουλειά, για χαζούς, να γίνει κάποιος αρχηγός σας
georgebi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:28
Ο γιος μου, στον οποίο ανήκει το επίμαχο ακίνητο 100 τ.μ., το ενοικίασε τον Μάιο του 2021 σε μία κυρία έναντι 400 ευρώ το μήνα, η οποία από τότε δεν κατέβαλε ούτε ένα ενοίκιο και δεν πλήρωσε ούτε έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ.
dna replication έγραψε: 05 Ιαν 2022, 12:58
ως συνηθως μλκες απο την Τζημερία ξανά
ζητάει με λιγα λογια με φιλελευθερη παρησσία να σταματήσουν ολες οι επιδοτήσεις στο ρευμα και τη θερμανση