Θεωρώ ότι θα δεθειτε ήθελα να γραψω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Γάτες.... μιάου!
Δεν είναι καλά ο Ζαχαρίας μου. Πάνω που ξέφυγε; τη μυκητίαση ,τον βλέπω 2 μέρες υποτονικό και δακρύζουν τα μάτια του
Ρε τον φουκαρά ,δεν αντέχω να τον βλέπω.
Ρε τον φουκαρά ,δεν αντέχω να τον βλέπω.
- tanipteros
περαστικούλια στο καημενούλι.... να τον πας αμέσως στον κτηνίατροΣτύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 23:07 Δεν είναι καλά ο Ζαχαρίας μου. Πάνω που ξέφυγε; τη μυκητίαση ,τον βλέπω 2 μέρες υποτονικό και δακρύζουν τα μάτια του![]()
Ρε τον φουκαρά ,δεν αντέχω να τον βλέπω.![]()
... και πες μας νεότερα....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Στον κτηνίατρο μαν μου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Περαστικά στο ''ψωρόγατό'' σου.Στύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 23:07 Δεν είναι καλά ο Ζαχαρίας μου. Πάνω που ξέφυγε; τη μυκητίαση ,τον βλέπω 2 μέρες υποτονικό και δακρύζουν τα μάτια του![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ο ζαχαρίας είναι αυτός στην φώτο; τι φάτσας!Στύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 23:07 Δεν είναι καλά ο Ζαχαρίας μου. Πάνω που ξέφυγε; τη μυκητίαση ,τον βλέπω 2 μέρες υποτονικό και δακρύζουν τα μάτια του![]()
περαστικά του,μιλα με κανεναν κτηνιατρο
'Οχι,αυτή είναι η Παρδάλω ,ο Ζαχαρίας είναι ζεν πρεμιέΚόκκορας έγραψε: 05 Ιαν 2022, 00:44ο ζαχαρίας είναι αυτός στην φώτο; τι φάτσας!Στύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 23:07 Δεν είναι καλά ο Ζαχαρίας μου. Πάνω που ξέφυγε; τη μυκητίαση ,τον βλέπω 2 μέρες υποτονικό και δακρύζουν τα μάτια του![]()
περαστικά του,μιλα με κανεναν κτηνιατρο

- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
σαν τον λέοντα της αμφίπολης 
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Πασιφάη έγραψε: 05 Ιαν 2022, 00:22Στον κτηνίατρο μαν μου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Περαστικά στο ''ψωρόγατό'' σου.Στύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 23:07 Δεν είναι καλά ο Ζαχαρίας μου. Πάνω που ξέφυγε; τη μυκητίαση ,τον βλέπω 2 μέρες υποτονικό και δακρύζουν τα μάτια του![]()
![]()
Φτου γκαμώτη, χλαμυδίωση και σ' αυτόν και στην Παρδάλω. Κολλύριο , άμα κάτσουν να τους βάλω.
Μπορεί ν κάτσουν την πρώτη φορά...ίσως και την δεύτερη. Μετά όχι, θα φεύγουν μόλις πλησιάσεις.Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:27 Φτου γκαμώτη, χλαμυδίωση και σ' αυτόν και στην Παρδάλω. Κολλύριο , άμα κάτσουν να τους βάλω.![]()
Ίσως τότε να δουλέψει το ψέκασμα. Άσε τα νηστικά για μια ημέρα, βάλε φαγάκι και μόλις πλησιάσουν ψέκασέ τους με το κολλύριο στα μάτια.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Να σε βοηθήσουν τα παιδιά ρε. Να κρατάνε τα γατσούλια για να τους βάλεις κολλύριο.Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 17:27Πασιφάη έγραψε: 05 Ιαν 2022, 00:22Στον κτηνίατρο μαν μου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Περαστικά στο ''ψωρόγατό'' σου.Στύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 23:07 Δεν είναι καλά ο Ζαχαρίας μου. Πάνω που ξέφυγε; τη μυκητίαση ,τον βλέπω 2 μέρες υποτονικό και δακρύζουν τα μάτια του![]()
![]()
Φτου γκαμώτη, χλαμυδίωση και σ' αυτόν και στην Παρδάλω. Κολλύριο , άμα κάτσουν να τους βάλω.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-