ολοφανεροstergiosbik έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:01
Από τότε βγήκαν αρκετές μεταλλάξεις,με κυριότερες την Δέλτα και τώρα την Όμικρον,και παρόλα αυτά ακόμη λειτουργούν ικανοποιητικοτατα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
50,000 κρούσματα
Re: 50,000 κρούσματα
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Τι θες μωρή κλασομπανιέρα πάλι και σκούζεις; Άντε στο πλυσταριό γρήγορα
Ξερουμε ποτε τελειωνει το κυμα;runner έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:17Πολύ αστείο, συνέχισε να χαζογελάς.Arisvilla έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:10 Τελείωνει η πανδημία σε ένα μήνα. Ρε φίλε μήπως είσαι ο Αδωνις τελικά?
Το τι θα γίνει θα δούμε.
Και ποιός θα γελάει στο τέλος.
Να θυμηθούμε μόνο ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα (και όχι μόνο) τις ίδιες αρλούμπες γράφουν και φυσικά πέφτουν έξω κάθε φορά που αρχίζει η τρομοϋστερία από τα ΜΜΕ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κι εσύ ένεση. Και όχι από τις κρεάτινες που ξέρω ότι γουστάρειςΣτύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:30Τι θες μωρή κλασομπανιέρα πάλι και σκούζεις; Άντε στο πλυσταριό γρήγορα![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πάλι θα πω, ωραία όλα αυτά που γράφετε αλλά στο ζουμί όλοι μούγκα.
Κανείς δεν απάντησε τι είδους κλινική εικόνα έχουν αυτά τα περιβόητα 50.000 κρούσματα, κανείς δεν ανέφερε τις λεπτομέρειες τύπου 50 στα 100 κρεβάτια απλής νοσηλείας covid είναι άδεια, οι ΜΕΘ έχουν σταθεροποιηθεί και μειώνονται σταδιακά εδώ και 3 εβδομάδες όπως και οι θάνατοι οι οποίοι παρατηρούνται επίσης σταθεροποιημένοι και μειωμένοι σε σχέση με το Νοέμβριο και τις αρχές Δεκεμβρίου.
Δεν τα λέω εγώ, καθημερινά στοιχεία του ΕΟΔΥ είναι.
Φυσικά όλα αυτά χαλάνε τις φαντασιώσεις για Μπέργκαμο, εκατόμβες, καταρρεύσεις νοσοκομείων κ.α. με τα οποία πολλοί απ'ότι φαίνεται διασκεδάζουν και ενδεχομένως να πανηγυρίζουν κιόλας.
Δυστυχώς έτσι φαίνεται να είναι η κατάσταση.
Κανείς δεν απάντησε τι είδους κλινική εικόνα έχουν αυτά τα περιβόητα 50.000 κρούσματα, κανείς δεν ανέφερε τις λεπτομέρειες τύπου 50 στα 100 κρεβάτια απλής νοσηλείας covid είναι άδεια, οι ΜΕΘ έχουν σταθεροποιηθεί και μειώνονται σταδιακά εδώ και 3 εβδομάδες όπως και οι θάνατοι οι οποίοι παρατηρούνται επίσης σταθεροποιημένοι και μειωμένοι σε σχέση με το Νοέμβριο και τις αρχές Δεκεμβρίου.
Δεν τα λέω εγώ, καθημερινά στοιχεία του ΕΟΔΥ είναι.
Φυσικά όλα αυτά χαλάνε τις φαντασιώσεις για Μπέργκαμο, εκατόμβες, καταρρεύσεις νοσοκομείων κ.α. με τα οποία πολλοί απ'ότι φαίνεται διασκεδάζουν και ενδεχομένως να πανηγυρίζουν κιόλας.
Δυστυχώς έτσι φαίνεται να είναι η κατάσταση.
Αϊ μαρή Λουγκρητία Σιαπέρω, θα μας κλάσετε τον παργαλάτσο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:34Κι εσύ ένεση. Και όχι από τις κρεάτινες που ξέρω ότι γουστάρειςΣτύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:30Τι θες μωρή κλασομπανιέρα πάλι και σκούζεις; Άντε στο πλυσταριό γρήγορα![]()
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Είναι όμως 5,8 μύρια, όχι 10.Σπύρος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:23Τα νέα κρούσματα όμως της Δανίας είναι 23.000 ενώ η Ελλάδα έχει 50.000.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 19:46 Δεν ξέρω αν βοηθάει στην κουβέντα, απλά να αναφέρω πως στην Δανία έχουν εμβολιάσει ακόμα και τα ψάρια, και έχουν αυτή τη στιγμή 200 000.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η Πορτογαλία με 90% πως το πέτυχε;Fluffy έγραψε: 04 Ιαν 2022, 19:42 μονο μια κυβέρνηση παΝΔημίας θα μπορουσε να το πετυχει αυτό με 70% εμβολιασμενους
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Είχε πρόγραμμα.Green Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:45Η Πορτογαλία με 90% πως το πέτυχε;Fluffy έγραψε: 04 Ιαν 2022, 19:42 μονο μια κυβέρνηση παΝΔημίας θα μπορουσε να το πετυχει αυτό με 70% εμβολιασμενους
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν και είμαι κατά οποιουδήποτε άλλου μέτρου βλέποντας το ανώφελο του πράγματος, αυτό δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Όμικρον αρρωσταίνει πολύ πιο βαριά τα παιδιά και τα στέλνει στο νοσοκομείο. Ίσως θα έπρεπε ν' αναβληθεί για μια εβδομάδα και να επανεξεταστεί στο τέλος της το ενδεχόμενο παράτασης.τεν τεν έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:12 Ανοίγουν και τα σχολεία. Προφανώς έχουν αποφασίσει να παμε για ανοσία της αγέλης
Ξέρουμε μήπως πότε θα γίνει το lockdown, η κατάρρευση των νοσοκομείων, το Μπέργκαμο και το κλείσιμο της χώρας;
Μέχρι τις γιορτές ή κάνω λάθος;
προσωπικα αποκλειω το ενδεχομενο να εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Αν υπηρχε λογος εστω ενα διβδομαδο λοκνταουν θα το εκαναν.
μαλλον τους εχουν πεισει οι επιστημονες πως δεν υπαρχει θεμα, δεν το χωραει καν ο νους μου να ειναι τοσο μα τοσο επικινδυνοι με τη φαση με τα σχολεια.
Συμφωνω με runner και ευχομαι να εχουμε δικιο.
γιατι το παρουσιαζεις ως "φαπα" στους εμβολιασμενους αυτο;
μαλλον τους εχουν πεισει οι επιστημονες πως δεν υπαρχει θεμα, δεν το χωραει καν ο νους μου να ειναι τοσο μα τοσο επικινδυνοι με τη φαση με τα σχολεια.
Συμφωνω με runner και ευχομαι να εχουμε δικιο.
εγω που εχω κανει την τριτη δοση και ΔΕΝ ανηκω σε ευπαθη ομαδα, θα φοραω μασκα οπου κρινω οτι μπορει να κολλησω γιατι ποτε κανεις δεν μου ειπε πως 100% δεν κολλας 100% δεν νοσεις βαρια 100% δεν πεθαινεις με το εμβολιο. Για μενα και για τους δικους μου στους οποιους επισης κανεις δεν εχει πει για 100% σωτηρια...
γιατι το παρουσιαζεις ως "φαπα" στους εμβολιασμενους αυτο;
Πρακτικα εχουν γινει ολα τα παραπανω πλην του επισημου λοκνταουν.Απο που μας γραφεις;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν είσαι ΝΔ, μόνον σε αυτά είσαι κατά κατά τα, ξες, άλλα.wooded glade έγραψε: 04 Ιαν 2022, 19:58Είμαι κατά ΝΔ σ' αυτά διότι πρώτα απ' όλα έπρεπε να ιδρυθεί οργανισμός ρέϊντζερς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-