!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Dispute με Aegean
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Dispute με Aegean
Όπως ξέρετε πριν δύο χρόνια πήγα να πάρω το αεροπλάνο για Ικαρία και κάποιος πιρλιπιπίδης που είχε κάνει για λογαριασμό μου την αγορά των εισιτηρίων μέσω internet φαίνεται ξέχασε να βάλει το όνομα μου.
Σα να του κόλλησε το πληκτρολόγιο μου φαίνεται διότι στο πεδίο "όνομα" πήγε και πάτησε ένα "lllkjjnnn" και μετά ξέχασε να ξαναμπεί στο πεδίο να βάλει το κανονικό όνομα. Ο ίδιος το αρνείται vehemently αλλά ούτε κι εγώ το είδα μέχρι τη στιγμή της επιβίβασης.
Με υποχρέωσαν λοιπόν να αγοράσω καινούριο εισιτήριο, 100 ευρά, αλλοιώς θα έμενα στο έδαφος.
Ακολούθησε θερμό επεισόδιο αλλά οπωσδήποτε είχαν οι θείοι το πάνω χέρι και υποχρεώθηκα να σκάσω το κατοστάρι.
Πάω μετά στο συνήγορο του καταναλωτή και κάνω αναφορά.
Επιδίδεται η αναφορά μου αλλά ο συνήγορος έγινε άφαντος για μήνες - λόγω του lockdown που είχε εξαγγελθεί εν τω μεταξύ.
Τελικά τον Αύγουστο ενώ ήμουνα πάλι Ικαρία ο συνήγορος εξεδίκασε την υπόθεση και με δικαίωσε.
Λέει στην Aegean "ρε δεν ντρεπού τέτοιοι που, δώστε πίσω τα λεφτά των ανθρώπων".
Η Aegean στραβομουτσούνιασε και τελικά λέει "καλά δεν δίνουμε το κατοστάρι αλλά παίρνουμε πίσω το πρώτο εισιτήριο, αυτό με το lllkjjnnn - αυτό το πρώτο εισιτήριο είχε μία έκπτωση και στοίχιζε 67 ευρά, επομένως 67 ευρά θα δώσουμε στον κύριο".
Ξαναλέει ο συνήγορος "εντάξει, να το πάρει το ποτάμι" μου λέει και μένα "να πούμε εντάξει να το πάρει το ποτάμι ;", λέω κι εγώ "σύμφωνοι".
Λέω και της Aegeanούς "εντάξει, στείλε μας τα sixty seven" και λέει αυτή "θα τα πάρετε αλλά όχι αμέσως, θα περάσουν κάποιες εβδομάδες μέχρι να τα εγκρίνει το ταμείο".
Τώρα όμως έχουν περάσει πέντε μήνες και δεν έχουν στείλει ούτε τσίου.
Τι γίνεται ;
Τους κάνω αγωγή και ζητάω και ψυχική οδύνη ;
Σα να του κόλλησε το πληκτρολόγιο μου φαίνεται διότι στο πεδίο "όνομα" πήγε και πάτησε ένα "lllkjjnnn" και μετά ξέχασε να ξαναμπεί στο πεδίο να βάλει το κανονικό όνομα. Ο ίδιος το αρνείται vehemently αλλά ούτε κι εγώ το είδα μέχρι τη στιγμή της επιβίβασης.
Με υποχρέωσαν λοιπόν να αγοράσω καινούριο εισιτήριο, 100 ευρά, αλλοιώς θα έμενα στο έδαφος.
Ακολούθησε θερμό επεισόδιο αλλά οπωσδήποτε είχαν οι θείοι το πάνω χέρι και υποχρεώθηκα να σκάσω το κατοστάρι.
Πάω μετά στο συνήγορο του καταναλωτή και κάνω αναφορά.
Επιδίδεται η αναφορά μου αλλά ο συνήγορος έγινε άφαντος για μήνες - λόγω του lockdown που είχε εξαγγελθεί εν τω μεταξύ.
Τελικά τον Αύγουστο ενώ ήμουνα πάλι Ικαρία ο συνήγορος εξεδίκασε την υπόθεση και με δικαίωσε.
Λέει στην Aegean "ρε δεν ντρεπού τέτοιοι που, δώστε πίσω τα λεφτά των ανθρώπων".
Η Aegean στραβομουτσούνιασε και τελικά λέει "καλά δεν δίνουμε το κατοστάρι αλλά παίρνουμε πίσω το πρώτο εισιτήριο, αυτό με το lllkjjnnn - αυτό το πρώτο εισιτήριο είχε μία έκπτωση και στοίχιζε 67 ευρά, επομένως 67 ευρά θα δώσουμε στον κύριο".
Ξαναλέει ο συνήγορος "εντάξει, να το πάρει το ποτάμι" μου λέει και μένα "να πούμε εντάξει να το πάρει το ποτάμι ;", λέω κι εγώ "σύμφωνοι".
Λέω και της Aegeanούς "εντάξει, στείλε μας τα sixty seven" και λέει αυτή "θα τα πάρετε αλλά όχι αμέσως, θα περάσουν κάποιες εβδομάδες μέχρι να τα εγκρίνει το ταμείο".
Τώρα όμως έχουν περάσει πέντε μήνες και δεν έχουν στείλει ούτε τσίου.
Τι γίνεται ;
Τους κάνω αγωγή και ζητάω και ψυχική οδύνη ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Dispute με Aegean
Να πας την Ελλάδα στο Διεθνες Δικαστηριο αν δε δικαιωθεις. Δε μπορουν να κατσικώνουνε αγνωστους ξενους στη θέση που σου ανήκει δικαωματικα και να επεμβαίνουνε στην αποκλειστική οικονομική σου ζώη με το έτσι θέλω! Πώς την είδανε τα Μόγγολα του Βασιλάκη δλδ? Επειδή ειναι μεγάλοι και νομίζουνε οτι εχουνε πλατες απο Συριζα θα μας κανουνε ο,τι θενε??? Καλά τους έκανες γουντυ, αυτοι FIRί FIRί το πάνε για ξύλο στο τέλος. Και ειμαι σίγουρος οτι οι τσιπηδες στη θέση του αεροπλάνου δεν έχουν τις καλές τις ζώνες ασφαλείας τις μάυρες τις μεγάλες αλλά τις κινεζιές τις γκρίζες ζώνες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- wooded glade
Κοίταξε να δεις, εδώ οι του πχόρουμ κάγχαζαν οικτρολογούντες όταν το είχα γράψει και έλεγαν "απορρίπτεται η ένστασις" - οι ζαίοι κυρίως.Yochanan έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:08 Να πας την Ελλάδα στο Διεθνες Δικαστηριο αν δε δικαιωθεις. Δε μπορουν να κατσικώνουνε αγνωστους ξενους στη θέση που σου ανήκει δικαωματικα και να επεμβαίνουνε στην αποκλειστική οικονομική σου ζώη με το έτσι θέλω! Πώς την είδανε τα Μόγγολα του Βασιλάκη δλδ? Επειδή ειναι μεγάλοι και νομίζουνε οτι εχουνε πλατες απο Συριζα θα μας κανουνε ο,τι θενε??? Καλά τους έκανες γουντυ, αυτοι FIRί FIRί το πάνε για ξύλο στο τέλος. Και ειμαι σίγουρος οτι οι τσιπηδες στη θέση του αεροπλάνου δεν έχουν τις καλές τις ζώνες ασφαλείας τις μάυρες τις μεγάλες αλλά τις κινεζιές τις γκρίζες ζώνες.
Κι εγώ πίστευα ότι θα μπορούσε να απορριφθεί σκανδαλωδώς.
Αλλά με ruling του συνήγορου καταναλωτή μπορούν αυτοί τώρα να κερδίσουν δίκη ;
Πόσα να ζητήσω ;
Μια νταμιτζάνα τσίπουρο.
fixed
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Να βαλουν το logo της ryanair στο site τους για εναν μηνα.
Εννοείται! Διάλεξε όποιον δρόμο θες... μα μη παραιτηθείς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πόσα να ζητήσεις για την καθυστέρηση πληρωμής 67€;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- wooded glade
Για πες.
Τουλάχιστον άλλα τόσα. Μην κωλώσεις!wooded glade έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:31Για πες.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
69-67 = 2 αυγά Τουρκίας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είναι πολύ μεγάλος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Υπολόγιζε και κάπου 3ευρώ που θα σου κρατήσει η τράπεζα ως έξοδα .
- wooded glade
Θα πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα αυτοί.don't speak έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:42 Υπολόγιζε και κάπου 3ευρώ που θα σου κρατήσει η τράπεζα ως έξοδα .
Το αγωγόσημο το θυμάμαι 25,000 δραχμές. Τώρα πόσο πάει ;
Οι δικηγόροι οι δικοί μου αλλά και οι δικοί τους βέβαια αν θα παραστούν.
Μία μίνιμουμ ψυχική οδύνη είναι 5,000 ευρώ.
Επομένως πάμε πάνω από 7,000 ή δεν πάμε ;
Σε περίπτωση ήττης χάνω εγώ βέβαια το αγωγόσημο και την αμοιβή του δικηγόρου.
Σε περίπτωση μαύρης ήττης γίνεται και αγωγή κακοδικίας εις βάρος μου.
Αλλά γίνεται να χάσω ;