!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν είμαι Σύριζα αλλά ...
- wooded glade
Δεν είμαι Σύριζα αλλά ...
Πέστε μου αν έχει ακουστεί και το:
Δεν είμαι Νέα Δημοκρατία αλλά ...
Δεν είμαι ΚΚΕ αλλά ...
Δεν είμαι Κινάλ αλλά ...
Δεν είμαι Πλεύση Δημοκρατίας αλλά ...
Δεν είμαι Πασόκ αλλά ...
Δεν είμαι ΕΚ-ΝΔ αλλά ...
...
Δεν είμαι ΚΚΕ αλλά ...
Δεν είμαι Κινάλ αλλά ...
Δεν είμαι Πασόκ αλλά ...
Δεν είμαι ΕΚ-ΝΔ αλλά ...
...
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Δεν είμαι Σύριζα αλλά ...
Βασικά δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει "Δεν είμαι Σύριζα αλλά..."
Έχω ακουσει παρα πολλους ομως να λένε δεν είμαι ΝΔ αλλά ήθελα να φύγει ο Τσίπρας.
Αλλα μη σου χαλάσω το αφήγημα, συνεχίστε.
Έχω ακουσει παρα πολλους ομως να λένε δεν είμαι ΝΔ αλλά ήθελα να φύγει ο Τσίπρας.
ΣΥΡΙΖΑ είναι όποιος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και είναι οργανωμένο μέλος σε αυτό το πολιτικό κόμμαwooded glade έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:22 Πέστε μου αν έχει ακουστεί και το:
Δεν είμαι ΚΚΕ αλλά ...
Δεν είμαι Κινάλ αλλά ...
Δεν είμαι Πασόκ αλλά ...
Δεν είμαι ΕΚ-ΝΔ αλλά ...
...
Άσχετα με το εάν συμφωνεί ή μη εν μέρει η εξ ολοκλήρου με τις ιδέες αυτού του πολιτικού κόμματος
Στην πολιτική ΔΕΝ έχουν σχέση οι ιδέες σου αλλά το που συστράτευεσαι
Μπορεί να είσαι εθνικόφρονων αλλά να συστράτευεσαι με τους κομουνιστες αντάρτες αρα είσαι κομουνιστης
Μπορεί να έχεις κομουνιστικες ιδεες αλλά να συστράτευεσαι με τον εθνικό στρατό
Σημασια έχει που συστράτευεσαι ΆΣΧΕΤΑ με τους λόγους για τους οποίους συστράτευεσαι με συγκεκριμένη πολιτική παράταξη3f3k έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:25 Βασικά δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει "Δεν είμαι Σύριζα αλλά..."
- wooded glade
Ναι ωραία. Κι αυτοί που συστρατεύθηκαν με το Πασόκ συστρατεύθηκαν επειδή πίστευαν στον σοσιαλισμό, στις διόροφες πισίνες και σε όλα αυτά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:28Σημασια έχει που συστράτευεσαι ΆΣΧΕΤΑ με τους λόγους για τους οποίους συστράτευεσαι με συγκεκριμένη πολιτική παράταξη3f3k έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:25 Βασικά δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει "Δεν είμαι Σύριζα αλλά..."
Όχι αναγκαστικά επειδή ήταν μέλη του Πασόκ. Όμως το "δεν είμαι Πασόκ αλλά ..." δεν ακουγόταν ποτέ.
Δεν συστράτευεσαι σε ένα πολιτικό κόμμα για ιδεολογικούς λόγους αλλά για λόγους δημόσιων σχέσεων και εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων
- wooded glade
Συστρατέψου για όποιους λόγους θες, αλλά γιατί λέτε αυτό ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:43 Δεν συστράτευεσαι σε ένα πολιτικό κόμμα για ιδεολογικούς λόγους αλλά για λόγους δημόσιων σχέσεων και εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων
Γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφεις στο πρώτο ποστwooded glade έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:50Συστρατέψου για όποιους λόγους θες, αλλά γιατί λέτε αυτό ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:43 Δεν συστράτευεσαι σε ένα πολιτικό κόμμα για ιδεολογικούς λόγους αλλά για λόγους δημόσιων σχέσεων και εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων
Όταν ακολουθείς ένα πολιτικό κόμμα , αυτί δεν σημαίνει ότι αποδέχεσαι και μάλιστα εκατό τοις εκατό τις ίδιες και την πολιτική αυτού του κόμματος
- Υδράργυρος
Οι ναιμεναλλαδες ειναι συγκεκριμενη κατηγορια που θα τους βρεις σε συστημικα κομματα εξουσιας, οσο πιο διεφθαρμενα τοσο περισσοτερο μαζευει ναιμεναλλαδες
Γουντίνι, εσύ δεν είσαι ΝΔ αλλά...;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
υπάρχει και ο είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά
και γενικά είμαι αριστερός αλλά
δεν έχω ακούσει ποτέ το είμαι δεξιός αλλά
(εκτός απο το είμαι δεξιός αλλά μας γάμησε η ΝΔ)
και γενικά είμαι αριστερός αλλά
δεν έχω ακούσει ποτέ το είμαι δεξιός αλλά
(εκτός απο το είμαι δεξιός αλλά μας γάμησε η ΝΔ)
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Με τίποτε και με κανέναν δεν συμφωνούμε εκατό τοις εκατό , με τίποτε και ξ κανέναν δεν διαφωνούμε εκατό τοις εκατόΥδράργυρος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:59 Οι ναιμεναλλαδες ειναι συγκεκριμενη κατηγορια που θα τους βρεις σε συστημικα κομματα εξουσιας, οσο πιο διεφθαρμενα τοσο περισσοτερο μαζευει ναιμεναλλαδες
Τίποτε δεν είναι σωστό εκατό τοις εκατό τίποτε δεν είναι λάθος εκατό τοις εκατό
Ανάμεσα στο άσπρο και στο μαύρο υπάρχουν άλλα πέντε χρώματα και ανάμεσα στο ενα και στο εκατό άλλοι 98 αριθμοί
Ή αλήθεια βρίσκεται πάντοτε στο μέσον εκεί που βρίσκεται και ή Χρυσή τομή
Το είσαι μαζί μου ή είσαι ενάντιον μου είναι λάθος , το ίδιο το ή συμφωνείς τελείως μαζί μου ή διαφωνεις τελείως μαζί μου
Όλη τη μέρα.wooded glade έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:22 Πέστε μου αν έχει ακουστεί και το:
Άνθρωποι ντρέπονται να το πουν, σε τέτοιο βαθμό που σε κάνουν να πιστεύεις ότι έγινε κάποια σοβαρή νοθεία στις κάλπες.
Κανείς δεν ψήφισε ΝΔ και η ΝΔ πήρε πάνω από 40%...
- wooded glade
Όχι δεν αποδέχομαι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:57Γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφεις στο πρώτο ποστwooded glade έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:50Συστρατέψου για όποιους λόγους θες, αλλά γιατί λέτε αυτό ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:43 Δεν συστράτευεσαι σε ένα πολιτικό κόμμα για ιδεολογικούς λόγους αλλά για λόγους δημόσιων σχέσεων και εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων
Όταν ακολουθείς ένα πολιτικό κόμμα , αυτί δεν σημαίνει ότι αποδέχεσαι και μάλιστα εκατό τοις εκατό τις ίδιες και την πολιτική αυτού του κόμματος
Αποδέχομαι κατά 58.1% ή 66.4%.
Αλλά και πάλι δεν έχω ξανακούσει το "δεν είμαι xxx αλλά ...".
Μπορεί να συμφωνω σε ένα θέμα (ως προς τους στόχους ή τα μέσα ) με ένα πολιτικό κόμμα και ταυτόχρονα να διαφωνω σε ένα άλλο θέμαwooded glade έγραψε: 04 Ιαν 2022, 17:06Όχι δεν αποδέχομαι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 16:57Γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφεις στο πρώτο ποστ
Αποδέχομαι κατά 58.1% ή 66.4%.
Αλλά και πάλι δεν έχω ξανακούσει το "δεν είμαι xxx αλλά ...".
Το ότι ακολουθώ έναν πολιτικό χώρο αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνω πλήρως μαζί του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 5 Απαντήσεις