zteo έγραψε: 03 Ιαν 2022, 23:12Μεγαλειο διαπλοκης και εξυπηρετησης ημετερων.η εταιρεία που έκανε τη δωρεά είναι η «Αιγέας» που ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Μαρτίνου. Μάλιστα ο Αθανάσιος Μαρτίνος από τον Οκτώβριο του 2019 είναι πολιτικός διοικητής του Αγίου Ορους ενώ και η κόρη του, Γεωργία Μαρτίνου, βουλευτής της Ν.Δ. στην περιφέρεια Α΄ Ανατολικής Αττικής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα μια δωρεά εφοπλιστή μας
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Ακόμα μια δωρεά εφοπλιστή μας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η μικτή ζαιων-ΧΑτων-ΚΚΕδων θέλει να απαγορεύσει στους εφοπλιστές να κάνουν δωρεές στην πατρίδα βλέπω και τις κόρες τους να ασχοληθούν με τα κοινά. Ποτέ έβαλαν αυτοί το χέρι στην τσέπη για να κάνουν μια δωρεά δεν μας είπαν όμως.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Η δωρεα του λαου προς το κρατος λεγεται φοροι.Και η τελευταια ((δωρεα)) που εκανα στο κρατος κατεληξε στα ταμεια μεγαλοδημοσιογραφων και καναλαρχων μεσω λιστας Πετσας.Kolovrat έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:53 Η μικτή ζαιων-ΧΑτων-ΚΚΕδων θέλει να απαγορεύσει στους εφοπλιστές να κάνουν δωρεές στην πατρίδα βλέπω και τις κόρες τους να ασχοληθούν με τα κοινά. Ποτέ έβαλαν αυτοί το χέρι στην τσέπη για να κάνουν μια δωρεά δεν μας είπαν όμως.
Απο την αλλη εξυμνεις την συμμετοχη στα κοινα εναν ανθρωπο(σωστα για εμενα),αλλα απο την αλλη απαγορευεις σε εργαζομενους να συμμετεχουν στα κοινα μεσω του συνδικαλισμου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το ΚΚΕ ποτέ έκανε δωρεά τελευταία φορά στο κράτος; Ο συνδικαλισμός όπως λειτουργεί τώρα είναι γάγγραινα που εκφράζει μόνο μια αντιδραστική μειοψηφία προνομιούχων.zteo έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:58Η δωρεα του λαου προς το κρατος λεγεται φοροι.Και η τελευταια ((δωρεα)) που εκανα στο κρατος κατεληξε στα ταμεια μεγαλοδημοσιογραφων και καναλαρχων μεσω λιστας Πετσας.Kolovrat έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:53 Η μικτή ζαιων-ΧΑτων-ΚΚΕδων θέλει να απαγορεύσει στους εφοπλιστές να κάνουν δωρεές στην πατρίδα βλέπω και τις κόρες τους να ασχοληθούν με τα κοινά. Ποτέ έβαλαν αυτοί το χέρι στην τσέπη για να κάνουν μια δωρεά δεν μας είπαν όμως.
Απο την αλλη εξυμνεις την συμμετοχη στα κοινα εναν ανθρωπο(σωστα για εμενα),αλλα απο την αλλη απαγορευεις σε εργαζομενους να συμμετεχουν στα κοινα μεσω του συνδικαλισμου.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Το ΚΚΕ εχει κανει ουκ ολιγες ((δωρεες)) στον λαο οταν βρεθηκε σε δυσκολη θεση.Απο εκει και περα εχει αλλη φιλοσοφια οτι το λαικο κρατος αναλαμβανει πληρως την κοινωνικη πολιτικη προς τον λαο και δεν τον αφηνει στο ελεος της ελεημοσυνης των πλουσιων οπως οραματιζεσαι.Kolovrat έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:04Το ΚΚΕ ποτέ έκανε δωρεά τελευταία φορά στο κράτος; Ο συνδικαλισμός όπως λειτουργεί τώρα είναι γάγγραινα που εκφράζει μόνο μια αντιδραστική μειοψηφία προνομιούχων.zteo έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:58Η δωρεα του λαου προς το κρατος λεγεται φοροι.Και η τελευταια ((δωρεα)) που εκανα στο κρατος κατεληξε στα ταμεια μεγαλοδημοσιογραφων και καναλαρχων μεσω λιστας Πετσας.Kolovrat έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:53 Η μικτή ζαιων-ΧΑτων-ΚΚΕδων θέλει να απαγορεύσει στους εφοπλιστές να κάνουν δωρεές στην πατρίδα βλέπω και τις κόρες τους να ασχοληθούν με τα κοινά. Ποτέ έβαλαν αυτοί το χέρι στην τσέπη για να κάνουν μια δωρεά δεν μας είπαν όμως.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αντε ρε, οι δωρεες γινονται για φοροαποφυγη? Δηλαδη αν χαρισω καπου 1000 ευρω, θα γλυτωσω τα 250 που θα έπρεπε να πληρωσω φορο αν κραταγα το χιλιαρικο? Φανταστικη ιδεα.zteo έγραψε: 03 Ιαν 2022, 23:52Τρωει τα διπλασια που τα τσεπωνει απο το κρατος στα μερη που αναφερεις.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 23:46Προτιμούσες π.χ. να τα τρώει αποκλειστικά σε σαλέ στην Ελβετία, σε εξωτικές παραλίες και σε ποδοσφαιρικές ομάδες*;Gewponos90 έγραψε: 03 Ιαν 2022, 23:40
Κάνε υπομονή μερικά χρόνια ακόμα. 5 τα υπολογίσω. Τώρα που βρήκα πως να φοροδιαφευγω θα ανακαινισω και εγώ τα γηπεδακια στη γειτονιά μου.( Και χωρίς να έχω κόρη βουλευτή)
Υ.Γ Να σκάσω 750.000 σε Ελ πανεπιστήμιο δεν προκειται![]()
*Οκ, το τελευταίο θα βοηθούσε και την οικονομία της χώρας.
Υ.Γ. Ούτε εγώ. Δεν ξέρω βέβαια αν θα άντεχα να κάνω ανακαινίσεις ή επεκτάσεις σε νοσοκομεία όπως ο Μαρτίνος (ή π.χ. ο Πατέρας στον Ευαγγελισμό) αλλά κάτι θα φρόντιζα να προσφέρω.
Ποτε θα καταλαβουν καποιοι οτι οι δωρεες γινονται ειτε για φοροαποφυγη ειτε για ξεπλυμα μαυρου χρηματος ειτε σαν ((τιμημα)) για να ζητηθει κατι σαν ανταλαγμα.
Να παντελονιαζει όμως χρήμα από τους φόρους των πολιτών δεν έχει πρόβλημα. Ο κύριος Μαρτίνος από την άλλη προσφέρει από αυτά που έβγαλε με τον ιδρώτα του.zteo έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:15Το ΚΚΕ εχει κανει ουκ ολιγες ((δωρεες)) στον λαο οταν βρεθηκε σε δυσκολη θεση.Απο εκει και περα εχει αλλη φιλοσοφια οτι το λαικο κρατος αναλαμβανει πληρως την κοινωνικη πολιτικη προς τον λαο και δεν τον αφηνει στο ελεος της ελεημοσυνης των πλουσιων οπως οραματιζεσαι.Kolovrat έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:04Το ΚΚΕ ποτέ έκανε δωρεά τελευταία φορά στο κράτος; Ο συνδικαλισμός όπως λειτουργεί τώρα είναι γάγγραινα που εκφράζει μόνο μια αντιδραστική μειοψηφία προνομιούχων.zteo έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:58
Η δωρεα του λαου προς το κρατος λεγεται φοροι.Και η τελευταια ((δωρεα)) που εκανα στο κρατος κατεληξε στα ταμεια μεγαλοδημοσιογραφων και καναλαρχων μεσω λιστας Πετσας.
15 χρονων εισαι και ακους πρώτη φορά την φοροαπαλλαγή από δωρεές; Στις ΗΠΑ κάτι Μπέζος κλπ που κανουν δωρεές εκατομμυρίων τις κανουν γιατι ειναι παναγίες.panos291 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:20
Αντε ρε, οι δωρεες γινονται για φοροαποφυγη? Δηλαδη αν χαρισω καπου 1000 ευρω, θα γλυτωσω τα 250 που θα έπρεπε να πληρωσω φορο αν κραταγα το χιλιαρικο? Φανταστικη ιδεα.
Δεν θα ειχε προβλημα να σταματησει η κρατικη επιδοτηση των κομματων.Το προβλημα θα το εχει η χρωκοπημενη ΝΔ.Kolovrat έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:30Να παντελονιαζει όμως χρήμα από τους φόρους των πολιτών δεν έχει πρόβλημα. Ο κύριος Μαρτίνος από την άλλη προσφέρει από αυτά που έβγαλε με τον ιδρώτα του.zteo έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:15Το ΚΚΕ εχει κανει ουκ ολιγες ((δωρεες)) στον λαο οταν βρεθηκε σε δυσκολη θεση.Απο εκει και περα εχει αλλη φιλοσοφια οτι το λαικο κρατος αναλαμβανει πληρως την κοινωνικη πολιτικη προς τον λαο και δεν τον αφηνει στο ελεος της ελεημοσυνης των πλουσιων οπως οραματιζεσαι.Kolovrat έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:04
Το ΚΚΕ ποτέ έκανε δωρεά τελευταία φορά στο κράτος; Ο συνδικαλισμός όπως λειτουργεί τώρα είναι γάγγραινα που εκφράζει μόνο μια αντιδραστική μειοψηφία προνομιούχων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Φυσικα και γλυτωνεις φορο. Τωρα εσυ που δεν εισαι 15, κανε μου μια αναλυση τι γλυτωνεις οταν δωρισεις ενα χιλιαρικο και τι οταν το κρατησεις.3f3k έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:3415 χρονων εισαι και ακους πρώτη φορά την φοροαπαλλαγή από δωρεές; Στις ΗΠΑ κάτι Μπέζος κλπ που κανουν δωρεές εκατομμυρίων τις κανουν γιατι ειναι παναγίες.panos291 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:20
Αντε ρε, οι δωρεες γινονται για φοροαποφυγη? Δηλαδη αν χαρισω καπου 1000 ευρω, θα γλυτωσω τα 250 που θα έπρεπε να πληρωσω φορο αν κραταγα το χιλιαρικο? Φανταστικη ιδεα.
Το ΚΚΕ παντελονιαζει χρήμα από τους φόρους του λαού γιατί το κάνουν και οι άλλοι δηλαδή. Μάλιστα.zteo έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:36Δεν θα ειχε προβλημα να σταματησει η κρατικη επιδοτηση των κομματων.Το προβλημα θα το εχει η χρωκοπημενη ΝΔ.Kolovrat έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:30Να παντελονιαζει όμως χρήμα από τους φόρους των πολιτών δεν έχει πρόβλημα. Ο κύριος Μαρτίνος από την άλλη προσφέρει από αυτά που έβγαλε με τον ιδρώτα του.zteo έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:15
Το ΚΚΕ εχει κανει ουκ ολιγες ((δωρεες)) στον λαο οταν βρεθηκε σε δυσκολη θεση.Απο εκει και περα εχει αλλη φιλοσοφια οτι το λαικο κρατος αναλαμβανει πληρως την κοινωνικη πολιτικη προς τον λαο και δεν τον αφηνει στο ελεος της ελεημοσυνης των πλουσιων οπως οραματιζεσαι.
-
Εμπεδοκλής
Χωρίς να γνωρίζω την περίπτωση, πέραν του ότι η κόρη του σιτίζεται από το ελληνικό δημόσιο, μήπως θα πρέπει να ψαχτείς για τις μεθόδους ξεπλύματος μαύρου χρήματος που υπάρχουν στην πιάτσα, μεταξύ των οποίων είναι οι δωρεές, η υπερκοστολόγηση ομάδων, και τα κερδισμένα λαχεία;
Αλλο ενα νημα που αποκαλυπτει ξεκαθαρα πως ο πασοκισμος ενδημει 200 χρονια σε αυτη τη χωρα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πάλι κλαει η αριστερά;
Ε αμάν πγια.
Ε αμάν πγια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα