Γυναικες ενωμενες ποτε νικημενες?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SURVIVOR 2022
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: SURVIVOR 2022
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα γίνει αλλη μια ασυλία αύριο. Αν τη χασουν παλι οι διάσημοι, ψηφίζουν άλλον έναν, και αυτος που κερδισε την ατομικη ασυλια απο αυτους και δεν μπορει να ψηφιστεί, δίνει στεγνά άλλον εναν στον τάκο.
Αν όμως την κερδίσουν την αυριανή, τότε ψηφίζουν οι μαχητες στη δικιά τους ομαδα. Και απο 'κει και περα δεν ξερω τι ακριβώς θα παιχτεί, μαλλον θα πανε και σε 3η ασυλία για ρεβάνς. Την προηγουμενη εβδομαδα έγιναν 3 παιχνιδια ασυλίας. Στα προηγουμενα σαρβαιβορ ηξερα οτι παει μεχρι 2 την εβδομαδα.
Αυτός ο άχρηστος που πηρε την ασυλία γιατί φυσουσε λιγότερο εκεί που στεκόταν πιστευω την βλαμμένη θα δώσει
- vantono
Ναι, ειναι φεμινομητούδα της κακιάς ώρας, η συγκεκριμένη. Στον φίλο της το Βαλάντη βεβαια σήμερα, που ξεστομισε μια φουλ σεξιστική σιχαμάρα*, έκανε μόκο.
*Ειπε αυτη η Μυριέλλα οτι "εκαναν τα ματια μου πουλακια" (εννοώντας ότι ζαλίστηκε) και πετάχτηκε ο τραμπόγερος και της ειπε "ναι, το μονο σιγουρο οτι εκαναν πουλάκια".
- vantono
Αποδοση 1.20 ο τραμπόγερος φαινοτα οτι θα την επαιρνε την ασυλία. Ο τυπάκος αυτος πήγαινε βάρκα-γυαλό απο την αρχη. Πως καταφερε και στάθηκε εκει πανω, δεν καταλαβα. Τον βοήθησε ο στρατηγός άνεμος μαλλον.jason0 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 00:16 Αυτός ο άχρηστος που πηρε την ασυλία γιατί φυσουσε λιγότερο εκεί που στεκόταν πιστευω την βλαμμένη θα δώσει
Μη μιλάς για σεξισμο εσύ που αποκάλεσες τραβελο την πρωταθλήτρια μαςvantono έγραψε: 04 Ιαν 2022, 00:17Ναι, ειναι φεμινομητούδα της κακιάς ώρας, η συγκεκριμένη. Στον φίλο της το Βαλάντη βεβαια σήμερα, που ξεστομισε μια φουλ σεξιστική σιχαμάρα*, έκανε μόκο.
*Ειπε αυτη η Μυριέλλα οτι "εκαναν τα ματια μου πουλακια" (εννοώντας ότι ζαλίστηκε) και πετάχτηκε ο τραμπόγερος και της ειπε "ναι, το μονο σιγουρο οτι εκαναν πουλάκια".
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
Επέλεξε λάθος στρατόπεδο, δυστυχώς. Και ειναι συμπαθέστατος. Ελπιζω οτι συντομα θα καταλαβει τι γινεται και θα αλλάξει πλεύση, πριν να ειναι πολυ αργα.jason0 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 00:04 Ο αβγαλτος ο Γιωρίκας παίζει να το χάσει μόνος του δικό του παιχνιδι
- vantono
Δεν ειναι σεξισμός αυτο, τραβελοφοβία είναι.Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 00:21Μη μιλάς για σεξισμο εσύ που αποκάλεσες τραβελο την πρωταθλήτρια μαςvantono έγραψε: 04 Ιαν 2022, 00:17Ναι, ειναι φεμινομητούδα της κακιάς ώρας, η συγκεκριμένη. Στον φίλο της το Βαλάντη βεβαια σήμερα, που ξεστομισε μια φουλ σεξιστική σιχαμάρα*, έκανε μόκο.
Δεν νομίζω να του κόβει τόσο
Θα πετάξουν και τα καθαρόαιμα Σοφιανα-Ναυσικα κάποια στιγμή τα μπραζίλιαν στα αγωνίσματα και το κινητό θα στέλνει μόνο του
- vantono
Πολύ συγκρατημένη τη βλέπω τη Ναυσικά ακομα, δυστυχώς. Ρίχνει βουρδουλιές ο Πηλαδάκης, φαινεται. Η Σοφιανάρα ήδη έχει κεράσει κάτι καλά, και ευελπιστούμε περισσότερα. Και την Καζολέα περιμένω να δω, αλλά απ'οτι ξέρω τα έχει και αυτή με εναν (σχετικα) γνωστό έξω.jason0 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 00:25Δεν νομίζω να του κόβει τόσο
Θα πετάξουν και τα καθαρόαιμα Σοφιανα-Ναυσικα κάποια στιγμή τα μπραζίλιαν στα αγωνίσματα και το κινητό θα στέλνει μόνο του
Υπομονή να θολώσει το μυαλό τηςvantono έγραψε: 04 Ιαν 2022, 00:29Πολύ συγκρατημένη τη βλέπω τη Ναυσικά ακομα, δυστυχώς. Ρίχνει βουρδουλιές ο Πηλαδάκης, φαινεται. Η Σοφιανάρα ήδη έχει κεράσει κάτι καλά, και ευελπιστούμε περισσότερα. Και την Καζολέα περιμένω να δω, αλλά απ'οτι ξέρω τα έχει και αυτή με εναν (σχετικα) γνωστό έξω.jason0 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 00:25Δεν νομίζω να του κόβει τόσοvantono έγραψε: 04 Ιαν 2022, 00:23
Επέλεξε λάθος στρατόπεδο, δυστυχώς. Και ειναι συμπαθέστατος. Ελπιζω οτι συντομα θα καταλαβει τι γινεται και θα αλλάξει πλεύση, πριν να ειναι πολυ αργα.
Και η Ελευθερίου μετά το 3μηνο άρχισε να δίνει τσόντα
Η Σοφιαναρα το χει έτοιμο, συγκρατιεται μόνο μην την κυνηγησει με ντιλντο η λεσβω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason0 την 04 Ιαν 2022, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Πολλή καρακατινιά πάντως! Χάνεις με ένα ντροπιαστικά υπερσυντριπτικό 10-3, 10-2 (δεν θυμαμαι) και πας να το φορτώσεις σε ενα κοριτσάκι 40 κιλών που δεν μπορουσε να πάρει ανασες, επειδή έχει ενα φλερτ (ή κατι σαν φλερτ) με εναν τυπάκο απο τους απέναντι. Τόση κατινοτρασίλα ούτε εγώ παίζει να μη μπορώ να την ανεχτώ, πού για κάτι τέτοια ζω και βγάζω το πχορουμικό μου πσωμάκι.
Και ολα αυτα (ειναι η πλακα) με πρωτεργάτη έναν τύπο που οσες φορες εχει παιξει, εχει πάρει τις ανάσες του παραμάσχαλα, κρεμώντας όλη την ομαδα, και χωρις να προσφέρει τιποτα.
Και ολα αυτα (ειναι η πλακα) με πρωτεργάτη έναν τύπο που οσες φορες εχει παιξει, εχει πάρει τις ανάσες του παραμάσχαλα, κρεμώντας όλη την ομαδα, και χωρις να προσφέρει τιποτα.
Στερητικό συνδρομο λέγεται ρε μλκ, τρέμει ολόκληροςvantono έγραψε: 04 Ιαν 2022, 00:34 Πολλή καρακατινιά όμως! Χάνεις με ένα ντροπιαστικά υπερσυντριπτικό 10-3, 10-2 (δεν θυμαμαι) και πας να το φορτώσεις σε ενα κοριτσάκι 40 κιλών που δεν μπορουσε να πάρει ανασες, επειδή έχει ενα φλερτ (ή κατι σαν φλερτ) με εναν τυπάκο απο τους απέναντι. Τόση κατινοτρασίλα ούτε εγώ παίζει να μη μπορώ να την ανεχτώ, πού για κάτι τέτοια ζω και βγάζω το πχορουμικό μου πσωμάκι.
- vantono
Δεν του το είχα για τόσο τέρμιναλ στάδιο.
Χαλαρά η μεγαλύτερη προσωπικότητα που χει μπει σε ριάλιτι
Ας τον κρατήσει ο κόσμος 2-3 φορες τώρα και θα είναι σαν να βλεπεις το αποκάλυψη τώρα, μόνος του σε ένα αυτοσχέδιο καλυβι αλειμμενος με λασπη να πινει αίμα και Γιωρίκας απέξω με κοντάρι φυλακας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason0 την 04 Ιαν 2022, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 5 Απαντήσεις