!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η κατάντια του ΚΚΕ στις μέρες μας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Η κατάντια του ΚΚΕ στις μέρες μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Το χειρότερο δε απ' όλα είναι πως πέρα από το ότι πιστεύουμε σε μαλακίες, θεωρούμε ότι είμαστε και συνεπείς με αυτές και τηρούμε σωστά κανόνες. Όπα ρε που εσύ βλέπεις το αντικειμενικά σωστό και δίκιο και δεν είσαι ποτέ προδιατεθειμένος!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

δεν κανω κακα.
νομιζω καταλαβατε

https://twitter.com/tetRadio/status/1435616074637234178
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

πήζον bot έγραψε: 08 Σεπ 2021, 18:40 δεν κανω κακα.
νομιζω καταλαβατε

κατσε να το εξηγησω γιατι μπορει και να μην καταλαβατε.
θα ζητουσες ποτε απ τον ταξικο σου εχθρο να σε προστατεψει απ τα γιουχα του κοσμου?
οχι.
μηπως δεν ειναι ο ταξικος εχθρος λοιπον?
μηπως ειναι το συνεταιρακι? μηπως ειναι ο υπαλληλος?
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

ναιιι εσεις ειχατε την ευθυνη (να με προστατεψετε)

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????????????????????????
Οπωσ το 2010. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΤΠΜΓ

https://twitter.com/Marka2_/status/1435625633342754821
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ο Μίκης ήλπιζε η κηδεία του από το ΚΚΕ να μετατραπεί σε μεγάλη διαδήλωση. Κρίμα. Χάθηκε η ευκαιρία να στείλει ο λαός το μητσοτακαίικο στην εξορία των Παρισίων ή του Μονάχου. Τώρα ήταν ευκαιρία.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

εσυ διανοητικα καθυστερημενε που ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι τον ρολο του κκε

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ

https://twitter.com/antoniskossy/status ... 6333078528
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

πήζον bot έγραψε: 08 Σεπ 2021, 18:45
νομιζω καταλαβατε

θα ζητουσες ποτε απ τον ταξικο σου εχθρο να σε προστατεψει απ τα γιουχα του κοσμου?
οχι.
Μήπως να ανοίξουμε ένα νέο νήμα με τίτλο , η κατάντια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις μέρες μας;
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. παρά τα όποια σφάλματα είχε κάνει στο παρελθόν ξεκίνησε ως ένα πολλά υποσχόμενο κόμμα. Πολύς κόσμος πίστεψε στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πίστεψαν στα καλέσματα που είχε κάνει για την ενότητα την αριστεράς. Που για το καλό αυτού του τόπου και του λαού παραμέρισε τις ιδεολογικές διαφορές με τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς σε αντίθεση με το κακό το Κ.Κ.Ε. που είναι δογματικό και το μόνο που το ενδιαφέρει είναι το μαγαζάκι του.Επίσης για το καλό του λαού και του τόπου δεν δίστασε να συνεργαστεί ακόμη και με τους δεξιούς ανεξάρτητους Έλληνες που ανήκουν στο άλλο άκρο.Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Μήπως ήταν ένας υπερπατριωτικό σοσιαλιστικό μέτωπο , κάτι σαν ένα νέο Ε.Α.Μ. ας πούμε; Με την ψήφιση των μνημονίων ,τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τον εγκατέλειψαν οι αριστεροί του σύντροφοι από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Με την συμφωνία των Πρεσπών των εγκατέλειψαν οι ανεξάρτητοι Έλληνες.

Τι ήταν λοιπόν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Αποδείχθηκε πως ήταν ένα ακόμη σοσιαλδημοκρατικό κόμμα , κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ. Δεν υπήρχε κάτι το καινούριο. Αν και για να είμαστε αντικειμενικοί κυβέρνησε σε γενικές γραμμές καλά. Η συμφωνία των Πρεσπών των έφαγε τον Αλέξη. Που κατά βάθος και η ΝΔ δεν ήταν αντίθετη σε κάτι τέτοιο. Πήρε και κάποια φιλολαϊκά μέτρα η ΝΔ. Αλλά καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2008 ,της ενότητας της αριστεράς. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ κατήντησε να κάνει φτηνή αντιπολίτευση.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Κομμα ημιτρελων

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
pylothess

νομιζω καταλαβατε

οχι.
Καλή σοφιστεία.
Μόνο που ταξικούς εχθρούς βλέπουν μόνο οι κομμουνιστές. Οι Αριστεροί; Ποιοι αριστεροί; Τι είναι η αριστερά; Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει ξεκαθαρίσει τελικά τι κόμμα θέλει να είναι; Θέλει να ακολουθεί το παράδειγμα του Τσάβες στην Βενεζουέλα; Θέλει να είναι wannabe ΚΚΕ στην θέση του ΚΚΕ; Θέλει να ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην θέση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Είναι κεντρώο η αριστερό κόμμα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.;Θέλει επανάσταση η διαχείριση; Ας το ξεκαθαρίσει αυτό άμα είναι ,να αλλάξει και το όνομα του ,να μην έχει πια καμία σχέση με οτιδήποτε αριστερό, κινηματικό κ.τ.λ.Ας γίνει ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β'. Όλα αυτά τα έγραψα γιατί δεν ξέρω αν και οι συριζαίοι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα με την αριστερή λογική και βλέπουν ταξικούς και αυτοί ταξικούς εχθρούς. Οι Νεοδημοκράτες πάντως ,είτε είναι φιλελεύθεροι είτε είναι υπερδεξιοί , δεν βλέπουν ταξικούς εχθρούς. Οι Νεοδημοκράτες βλέπουν μόνο Έλληνες πολίτες. Εκτός και εάν τρολάρεις οπότε κακώς κάθομαι σπαταλάω λέξεις...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Το ΚΚΕ αν υποστηρίξει Σύριζα κινδυνεύει από δύο μπάντες:

Πρώτον διαρροές. Μπορεί να την πατήσουν αλά 1991 που πήγε να τους πάρει το κόμμα η Μαρία.
Δεύτερον ότι ξύλο κάνει να τρώει ο Σύριζα θα το τρώει κι αυτό.

Παραμένει λοιπόν στα "άπαρτα κάστρα" όπου δεν το πειράζει κανένας (λίγο ο Τζήμερος).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2022, 23:21
νομιζω καταλαβατε

οχι.
Καλή σοφιστεία.
Μόνο που ταξικούς εχθρούς βλέπουν μόνο οι κομμουνιστές. Οι Αριστεροί; Ποιοι αριστεροί; Τι είναι η αριστερά; Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει ξεκαθαρίσει τελικά τι κόμμα θέλει να είναι; Θέλει να ακολουθεί το παράδειγμα του Τσάβες στην Βενεζουέλα; Θέλει να είναι wannabe ΚΚΕ στην θέση του ΚΚΕ; Θέλει να ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην θέση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Είναι κεντρώο η αριστερό κόμμα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.;Θέλει επανάσταση η διαχείριση; Ας το ξεκαθαρίσει αυτό άμα είναι ,να αλλάξει και το όνομα του ,να μην έχει πια καμία σχέση με οτιδήποτε αριστερό, κινηματικό κ.τ.λ.Ας γίνει ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β'. Όλα αυτά τα έγραψα γιατί δεν ξέρω αν και οι συριζαίοι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα με την αριστερή λογική και βλέπουν ταξικούς και αυτοί ταξικούς εχθρούς. Οι Νεοδημοκράτες πάντως ,είτε είναι φιλελεύθεροι είτε είναι υπερδεξιοί , δεν βλέπουν ταξικούς εχθρούς. Οι Νεοδημοκράτες βλέπουν μόνο Έλληνες πολίτες. Εκτός και εάν τρολάρεις οπότε κακώς κάθομαι σπαταλάω λέξεις...
φιλε μου σε μια πληγη που τρεχει δεν χωρανε ιδεολογιες. μονο χανζαπλαστ.
δεν ρωτας τη νοσοκομα τι ψηφισε. ουτε αν ο φαρμακοβιομηχανος σοδομιζει γατακια.

δεν χωραει ιδεολογικη συζητηση οταν απ τη μια μιλαμε για μορφωμενα τιμια παιδια και απ την αλλη για ουγακνα σουργελα με τον μισο ποινικο κωδικα στην πλατη.
η ιδεολογικη συζητηση ειναι μπαλα στην εξεδρα.
δεν ειμαι αριστερος με την πατροπαραδοτη εννοια (να! το ειπα)..
ειμαι σε απολυτη συγγενεια με συριζα ομως.
εχω δικια μου ιδεολογια που δεν συμβαδιζει με προσανατολισμους και πυξιδες.
μη με βαζεις να εξηγω ή να απολογουμαι για τον συριζα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Δίνεις μεγάλο αγώνα πηζοντα. Σε καταλαβαίνω. Αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι έκανες το ηλίθιο της Μαρίκας απόλυτο κυρίαρχο. Υπομονή μέχρι να εξαντληθεί η 4ετια και βλέπουμε.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
pylothess

πήζον bot έγραψε: 03 Ιαν 2022, 23:29

δεν χωραει ιδεολογικη συζητηση οταν απ τη μια μιλαμε για μορφωμενα τιμια παιδια και απ την αλλη για ουγακνα σουργελα με τον μισο ποινικο κωδικα στην πλατη.
Το παράδειγμα με τα γατάκια ήταν ατυχές. Με το συμπάθειο, αλλά η κακοποίηση ζώων είναι ποινικό αδίκημα.
Οι ιδεολογίες δεν είναι εν τέλει αυτό που παίζει τον πρώτο ρόλο. Ακριβώς γι 'αυτό το λόγο ,ο πρωθυπουργός ανεξάρτητα πολιτικής ταυτότητας πρέπει να ηγείται όλων των Ελλήνων πολίτων ανεξαρτήτως θρησκείας ,πολιτικών πεποιθήσεων κ.τ.λ. Και όχι να κάνει διαχωρισμούς σε αριστερούς και δεξιούς όπως γινόταν τόσα χρόνια στην Ελλάδα όπου συντηρούταν το μετεμφυλιακό κλίμα .Και προκόψαμε!!!

Το πιστεύω ότι δεν είσαι αριστερός με την παραδοσιακή έννοια .Το κατάλαβα από την κριτική που κάνεις στο Κ.Κ.Ε. Πολύ φθηνή είναι η αντιπολίτευση που κάνεις.Αν θέλεις να κάνεις κριτική στο κόμμα κάνε ουσιαστική κριτική τουλάχιστον. Πες ότι οι θέσεις του δεν ανταποκρίνονται στο σήμερα,πες ότι υποστηρίζει ένα ολοκληρωτικό σύστημα. Αλλά σε παρακαλώ μην ξεπέφτεις τόσο χαμηλά...
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

pylothess έγραψε: 03 Ιαν 2022, 23:57
πήζον bot έγραψε: 03 Ιαν 2022, 23:29

Το παράδειγμα με τα γατάκια ήταν ατυχές. Με το συμπάθειο, αλλά η κακοποίηση ζώων είναι ποινικό αδίκημα.
Οι ιδεολογίες δεν είναι εν τέλει αυτό που παίζει τον πρώτο ρόλο. Ακριβώς γι 'αυτό το λόγο ,ο πρωθυπουργός ανεξάρτητα πολιτικής ταυτότητας πρέπει να ηγείται όλων των Ελλήνων πολίτων ανεξαρτήτως θρησκείας ,πολιτικών πεποιθήσεων κ.τ.λ. Και όχι να κάνει διαχωρισμούς σε αριστερούς και δεξιούς όπως γινόταν τόσα χρόνια στην Ελλάδα όπου συντηρούταν το μετεμφυλιακό κλίμα .Και προκόψαμε!!!

Το πιστεύω ότι δεν είσαι αριστερός με την παραδοσιακή έννοια .Το κατάλαβα από την κριτική που κάνεις στο Κ.Κ.Ε. Πολύ φθηνή είναι η αντιπολίτευση που κάνεις.Αν θέλεις να κάνεις κριτική στο κόμμα κάνε ουσιαστική κριτική τουλάχιστον. Πες ότι οι θέσεις του δεν ανταποκρίνονται στο σήμερα,πες ότι υποστηρίζει ένα ολοκληρωτικό σύστημα. Αλλά σε παρακαλώ μην ξεπέφτεις τόσο χαμηλά...
οταν στα λαμογιοσουργελα καθονται κυριες και στον συριζα ηταν καθε μερα στα καγκελα, τους αξιζει η φθηνοτερη κριτικη που μπορει να επινοησει ο ανθρωπινος νους.
παρολα αυτα η δικη μου κριτικη δεν ειναι φθηνη. ειναι επι της ουσιας πιστευω.
Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MasterofDope »

Αν γινει συνεργασια ΠΑΣΟΚ με Ανδρουλάκη με ΣΥΡΙΖΑ να ειστε σίγουροι οτι θα ειναι μέσα στην κυβέρνηση και το ΚΚΕ
Ειναι στάνταρ αυτό το έχουν ξανακάνει το 89.
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”