Άντε ρε ανώμαλε.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2018, 01:11Σε όλους και σε όλες.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2018, 01:08 100 χρόνια απέναντι σε 200 χιλιάδες χρόνια είναι ό,τι είναι 1 μέρα σε 6 χρόνια. Είναι αστείο να λες ότι είναι μόδα κάτι που συνέβαινε σε όλην την ανθρώπινη ιστορία και προϊστορία, από τότε που πατήσαμε το πόδι μας στον πλανήτη μέχρι τον Α΄ΠΠ. Οπότε η απάντησή σου είναι εκτός θέματος.
Δεν σε ρώτησα τι γνώμη έχεις για τους καραφλούς. Πάλι είσαι εκτός θέματος. Σε ρώτησα αν θεωρείς ότι πηγαίνει στον οποιονδήποτε να είναι γλόμπος παρά να έχει μαλλιά. Σε πόσες γυναίκες πηγαίνει περισσότερο να είναι γλόμποι από το να έχουν μαλλιά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουσι, μουστακι, ή ξυρισμενος;
Re: Μουσι, μουστακι, ή ξυρισμενος;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ειχα μουσια πριν γινει μεινστρημ.Ισως να ξεκινησε και απο μενα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μια απ τα ίδια. Αυτοί που κάποτε με ρωτούσαν ειρωνικά αν πάω για παπας τώρα έχουν το τριπλάσιο μούσι απ το δικό μου.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Ε ναι,περπατας και βλεπεις παντου Σιοβες το γαμησαν και ψοφησε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το ίδιο ισχύει και για το εμβόλιο τη φυματίωσης. (υγ έχω μουσάρα)hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2018, 00:41
Πάμε πάλι: Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα και για μια περίοδο τουλάχιστον 200 χιλιάδων ετών, οι άντρες άφηναν γένια. Το πλήρες ξύρισμα μούρης είναι φαινόμενο το πολύ 100 ετών.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Το χειρότερο απ όλα είναι η αξυρισιά μεταξύς 2ης και 5ης μέρας. Καί τσιμπάει και ¨"φέρνει" σε βρωμιά.
Το μούσι, το περιποιημένο καθαρό και σχετικά κοντό, εμένα μου αρέσει πολύ. Το μούσι το παπαδίστικο-αλλαχακμπαρ-ζζτοπ είναι εμετός. Εμετός και το μουστάκι το αλα τουρκέ που είχαν για πολλά χρόνια οι Έλληνες. Αν είναι να χεις μουστάκι να χει πλάκα, νά ναι κανα λεπτό-στριφογυριστό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 09 Σεπ 2018, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άμα βάλεις τα μούσια σου βάζω το μουστάκι μουΧαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2018, 20:16 Σας έχω μια πρόταση γυναίκες. Θέλετε να βάλουμε (όσοι έχουμε) τα μουσιά μας εδώ με φωτό και σε αντάλαγμα να βάλετε εσείς τα τριχωτά σας ...
Καλά αφήστε το
![]()
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Οπ, μόλις το πρόσεξα αυτό το νήμα. Ας τοποθετηθούν λοιπόν οι φορουμίτισσες. Πόσες παραδέχτηκαν ότι τρέφουν ευμεγέθη και αρειμάνιο μύστακα;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Παντως αντρας ανω των 40 διχως μουσι, εστω και εβδομαδας, κατα κανονα, ειναι αδερφη (η εποπ)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν βαριέστε να έχετε περιποιημένο μούσι;
Εγώ μοα φορά την βδομάδα ξυρίζομαι και βαριεμαι απίστευτα!
Εγώ μοα φορά την βδομάδα ξυρίζομαι και βαριεμαι απίστευτα!
Περιποιημενο?
Αντρες ειμαστε. Τιποτα δεν ειναι περιποιημενο πανω μας.
Περιποιουμαστε γυναικες μονο. Τις γρατζουναμε με το μουσι μας και γενικα συμπεριφερομαστε σαν γοριλες.
Αντρες ειμαστε. Τιποτα δεν ειναι περιποιημενο πανω μας.
Περιποιουμαστε γυναικες μονο. Τις γρατζουναμε με το μουσι μας και γενικα συμπεριφερομαστε σαν γοριλες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- hellegennes
Η φυματίωση δεν ήταν επιλογή των πασχόντων.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Σεπ 2018, 12:50Το ίδιο ισχύει και για το εμβόλιο τη φυματίωσης. (υγ έχω μουσάρα)hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2018, 00:41
Πάμε πάλι: Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα και για μια περίοδο τουλάχιστον 200 χιλιάδων ετών, οι άντρες άφηναν γένια. Το πλήρες ξύρισμα μούρης είναι φαινόμενο το πολύ 100 ετών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.